Prosop de maini din bumbac Culoare Gri deschis, DONNA 50X80 cm

Cod de reducere -15% "ZILEDEACASA"
21 Lei –33 %
stribrny rucnik osuska
21 Lei –33 % 14 Lei 12 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele din seria Donna sunt confecționate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare, ceea ce garantează o absorbție și textură moale optime. Culorile originale schimbă aspectul băii dumneavoastră. Marginile prosopului cu dimensiuni 50 x 80 cm sunt decorate cu bordură elegantă.

Material:  100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și fibre pufoase, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de a le folosi pentru prima dată fără a utiliza balsam de rufe la o temperatură maximă de 60°C. Produsele nu necesită călcare.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, alegeți bumbacul. Prosoapele de bumbac sunt de calitate fiind populare de zeci de ani. Fibra de bumbac prezintă diverse avantaje, este moale și plăcută la atingere, fiind de asemenea, puternică și absorbantă. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură confort pentru întreaga familie și este foarte ușor de întreținut.

  • Gramaj: 420 g/m2

Gramajul prosopului 420 g/m2

Gramáž osušky  420 g/m2Prosoapele cu o greutate de 420 g/m2 vă vor oferi suficient confort și îngrijire pentru pielea dumnevoastră. Sunt confecționate din fibre de bumbac de calitate, care asigură o absorbție și catifelare optimă. Greutatea medie oferă confort și blândețe în timpul fiecărei utilizări, chiar și pentru pielea sensibilă. De asemenea, pot fi utilizate în diverse tipuri de unități de cazare.

Dimensiunile prosopului 50 x 80 cm

Rozměr ručníku 50 x 80 cmUna dintre cele mai comune dimensiuni de prosoape, care este populară în multe gospodării, precum și diferite tipuri de cazare. Dimensiunea de 50 x 80 cm este o dimensiune tipică a prosoapelor de mâini. Dar potrivită și pentru utilizarea de zi cu zi în baie sau pentru chiuvetă. Se pretează și pentru chiuvete din ateliere sau diverse tipuri de fabrici.

Etichetă pentru agățat

Péče o ručníkNecesitatea fiecărui prosop, prosop de baie și prosop de bucătărie este o buclă pentru agățat. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. Eticheta funcționează ca un înlocuitor echivalent. Puteți agăța cu ușurință prosopul pe orice cârlig sau cuier. Etichetele practice sunt în cea mai mare parte în culoarea alb, cu simboluri mici. Veți găsi etichetele fixe pe partea mai scurtă a țesăturii la tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm să uscați prosoapele pe un umeraș.

Culoarea prosopului

Gri

Šedá barva osuškyProsoape în culoarea umbrei și multe combinații de culori. Prosoapele gri sunt ideale pentru orice baie modernă. Ajută la eliminarea anxietății, tensiunii și stresului acumulat. Folosind nuanțe de gri pur și simplu creați o impresie simplă dar elegantă.

Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosopului

Savost osuškyCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost osuškyPrincipalele proprietăți necesare unui prosop include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosopului

Péče o osuškuVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOPULUI ESTE DE 60°C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici
Culoare: Gri
Gramaj: 420 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Dimensiune: 50 x 80 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: