Poncho pentru copii CROCODILE albastru, 60 x 120 cm

42 Lei 35 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Design jucăuș pentru copii, cu eroi populari din filme și basme. Un poncho pentru copii CROCODILE foarte moale și plăcut la atingere, va fi iubit la apă și după baie acasă. Poncho-ul albastru cu tema unui crocodil va încânta va încânta toți băieții și fetele. Recomandăm poncho-ul cu dimensiunile 60 x 120 cm pentru copiii cu vârste între 3 și 7 ani. Poncho-ul CROCODILE albastru este antialergic, deci ideal chiar și pentru copiii mici cu pielea mai sensibilă.

Material: 100% microfibră
Dimensiuni: 60 x 120 cm complet desfășurat

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și fibre pufoase, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de prima utilizare fără a utiliza balsam de rufe la o temperatură maximă de 60°C. Prosoapele nu trebuie călcate.

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop poncho din microfibră

Osuška z mikrovláknaMicrofibra este fabricată din poliester și este realizată din fibre foarte fine care sunt mai fine decat mătasea naturală. Spre deosebire de materialele naturale, microfibra nu este o sursă de alergeni. Prin urmare, este foarte potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și astmatici. Structura sa fină este moale, lejeră și garantează absorbție ridicată și capacitate excelentă de uscare rapidă. Prin urmare, prosoapele din microfibră sunt populare printre sportivi sau saune.

  Dimensiuni 60 x 120 cm

  Rozměr osušky 70 x 140 cmDimensiunea prosopului 60 x 120 cm este foarte populară acasa, dar și în locurile de cazare. Dimensiunea prosopului oferă suficientă acoperire pentru uscare a întregului corp. Va fi un accesoriu funcțional grozav nu numai în baie, ci și când mergeți la piscină.

  Culoarea prosopului

  Albastru

  Modrá barva povlečeníInspirație a cerului, tonurile de albastru trezesc amintiri despre vară, apă și puritate. O culoare a încrederii si păcii, care în general înveselește și este ușor de combinat. Este populară în dormitoare, are un efect răcoritor si încurajează liniștirea și visarea. Nuanțele deschise trec testul timpului și se potrivesc în spații mici alături de accesorii simple.

  Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală.

  Prosop cu imprimeu

  Osuška s obrázkemProsoapele cu imagini vor încânta atât membrii mici, cât și pe cei mari. Motivele populare de animale sau imaginile cu mașini și avioane sunt un partener excelent pentru băieți și fete. Un adult îi va plăcea și reprezentările orașelor sau animalelor. Schimbati-va baia cu prosoape cu imagine și dă-i un pic de extravaganță și neobișnuit.

  Prosop cu motiv pentru copii 

  Osuška s dětskými vzoryProsoapele de baie pentru copii cu imagini vesele și modele colorate sunt foarte populare. Motivele cu animale sau imaginile cu mașini și mici eroi sunt un partener excelent pentru cei mai tineri membri ai casei. În plus, arată jucăuș și luminează întreaga coupela.

  Etichetă pentru agățat

  Péče o ručník Necesitatea fiecărui prosop, de baie sau prosop de bucătărie este o buclă pentru agățat. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. Eticheta funcționează ca un înlocuitor echivalent. Puteți agăța cu ușurință prosopul pe oricare cârlig sau cuier. Etichetele practice sunt în cea mai mare parte în alb, cu simboluri mici. Veți găsi etichetele fixe pe partea mai scurtă a țesăturii la tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm să uscați prosoapele pe un umeraș.

  Absorbție

  Savost osušky Absorbția este data de cativa factori care includ tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. Numărul și lungimea buclelor sunt de asemenea importante. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle mărește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. În cazul materialelor de înaltă densitate, greutatea materialului, care se reduce la 450 g/m2, este de cea mai bună calitate. Absorbția ridicată este data în special de bumbac dar și de alte materiale precum fibrele sau bambusul. O combinație grozavă este bumbacul cu bambus, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o capacitate de absorbție de până la 4 ori mai mare decât numai bumbacul.

  Pufos

  Měkkost osušky Principalele proprietăți necesare ale prosoapelor de baie includ cu siguranță moliciunea. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinațiile lor sunt foarte moi și pufoase. Datorită așa-numitei țesături bucle, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului. Prosopul este așadar mai moale și mai pufos, ceea ce va fi apreciat de fiecare membru al gospodăriei sau client al hotelului.

  Întreținere

  Péče o osuškuTânjiți după prosoape încă moi și pufoase?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C, apoi să le uscați pe sfoara sau într-un uscător de rufe la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau albite. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări a buclelor, materialul și-ar pierde capacitatea de absorbție și moliciunea.

  Temperatura de spălare recomandată este de 40°C?

  Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 ° C este recomandată practic oricărui material. Lenjeria de pat se spală cel mai adesea la temperaturi de la 30 la 60 ° C. Satinul, microflanelul, terry, jerseul sau crep pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 ° C. Vei scăpa de murdărie, transpirație și celule moarte.

   • Temperatura de spălare recomandată: 40 °C

  Parametri suplimentari

  Categorie: Prosop poncho pentru copii
  Culoare: Verde, Albastru
  Material: 100% microfibra
  Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
  Motiv: Cu image
  Dimensiune: 60 x 120 cm
  Pret: Peste 30 Lei

  Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

  Nu completaţi acest câmp: