Cuvertura pe tot parcursul anului cu perna CLASSIC 40 x 50 cm

206 Lei –46 %
polstarek polstar s prikryvkou 3
206 Lei –46 % 111 Lei 93 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Puteți folosi pătura matlasată cu perna clasică pe tot parcursul anului. Datorită umpluturii sale 100% poliester, este un material foarte ușor, cu greutate redusă și respirabilitate ridicată. Materialul de umplutură și tapițerie este, de asemenea, perfect pentru persoanele care suferă de alergie și astm. Cusătura asigură umplerea împotriva alunecării. Set ideal pentru paturi de o persoană.

Setul este format dintr-o pernă de 40 x 50 cm, o pernă de fibră goală de 70 x 90 cm și o plapumă pe tot parcursul anului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pătură

100% polyester

100% polyesterȚesătura de suprafață a păturilor este foarte adesea 100% poliester. Este un material ușor, care nu se încrețește, cu uscare rapidă. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe apa perfect și este delicat cu pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este că tinde să se aglomereze. Pentru a preveni acest lucru, spălați la temperaturi scăzute și pe dinăuntru

Greutatea paturii

GramážFactorul decisiv în care anotimp vei folosi pătura este greutatea. O regulă nescrisă este că păturile de iarnă încep de la o greutate de 350 g / m2. Pentru vară este puțin mai mic, de obicei începe de la 150 g / m2. Dacă nu doriți să vă ocupați de greutățile păturilor și schimbul acestora în funcție de sezon, atunci este posibil să alegeți varianta unei pături pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului tău și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Greutate: 300 g/m2

Dimensiunea pilotei 140 x 200 cm

Rozměr přikrývky 140 x 200 cmPătura clasică pentru paturi de o persoană are 140 x 200 cm. Oferă confort proprietarului său pe tot parcursul nopții, datorită ușurinței și respirabilității sale. Alte avantaje ale acestei pături sunt proprietățile sale izolatoare, elimină în mod eficient umezeala din corp.

Umplutură de pilotelor din fibre goale

Výplň přikrývky 100% polyesterDacă sunteți în căutarea unui înlocuitor pentru umplutura din pene, atunci umplerea cu fibre goale este soluția potrivită. Se caracterizează în special prin faptul ca este foarte ușoară. Este de fapt o fibră artificială, care are un interior gol, deci este foarte pufoasă. Acesta vă garantează confort termic optim și o noapte liniștită.

Patura pe tot parcursul anului

Celoroční přikrývkaUtilizând pături pe tot parcursul anului, nu mai aveți nevoie de spațiu mare de depozitare pentru a stoca pături de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele din apartamentele mici. Greutatea păturilor pe tot parcursul anului variază de la 250 g / m2 la 400 g / m2. O valoare mai mică este mai slabă și potrivită pentru persoanele calde, dimpotrivă, o greutate mai mare este puțin mai caldă. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului

Schopnost%20izolace

Capacitate de izolare: Pătură caldă

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaPăturile pe tot parcursul anului, care se adaptează cu ușurință corpului și mediului înconjurător, au capacitatea de a izola la un nivel cald. Principalele avantaje sunt abilitățile de termoreglare, aerisirea și ușurința. Atunci când alegeți o pătură, este necesar să luați în considerare temperatura corpului în timpul somnului și temperatura din dormitor. Proprietățile de izolare termică a păturii sunt indicate de combinația dintre greutate și capacitatea portantă a umpluturii.

Capacitate de izolare: Pătură extra caldă

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaPăturile foarte calde sunt potrivite în special pentru camere mai reci în lunile de iarnă. Sunt, de asemenea, populare pentru oamenii cu ochii reci. Acestea se caracterizează prin greutate redusă, dar ușurință unică, aerisire și căldură excepțională. Au proprietăți termice excelente, mențin în continuare o temperatură plăcută în funcție de temperatura mediului și a corpului.

Pătură potrivită pentru aceste tipuri de paturi

Potrivit pentru paturi de o persoană

Přikrývka do jednolůžkaNu știți cum să măsurați o pătură pentru un pat de o persoană clasic?! Alegerea potrivită este de 140 x 200 cm. Pătura este suficient de mare pentru o persoană și va oferi confortul necesar pe tot parcursul nopții. Mărimea păturii este potrivită și pentru paturile duble, unde fiecare dintre parteneri alege o pătură separată.

Pătură antialergică

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pătură pentru persoanele care suferă de alergii, urmați câteva sfaturi. Cele mai multe alergii, manifestate printr-un nas înfundat, mâncărime, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, păturile antialergice sunt cele care sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există tratamente speciale de suprafață care împiedică pătrunderea și depunerea acarienilor în pătură.

 
 Spălarea păturilor
 

Praní přikrývkySpălarea păturilor ar trebui să aibă loc în mod ideal de două ori pe an. Spălarea frecventă se uzează inutil și distruge fibrele din interiorul păturii. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pătura nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 40 °C, terminați prin rotire ușoară. Aceasta va păstra forma originală și va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea păturilor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă într-un uscător la o temperatură scăzută pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, este recomandat să vă uscați cu două sau trei mingi de tenis, sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile sunt pufoase și aerisite. Dacă nu aveți un uscător, cel mai bine este să uscați păturile în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele se pot înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării găurilor. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, luați-o în considerare înainte și după spălare.

Pot călca pătura?

Můžu žehlit přikrývku?Nu călcăm păturile! Întreaga îngrijire constă în spălarea adecvată la o temperatură maximă de 40 °C și uscarea completă ulterioară. Ne putem usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, luați în considerare pătura pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni posibila creștere a mucegaiului.

Îngrijirea păturii

Péče o přikrývkuPrelungiți viața păturilor cu câteva ritualuri zilnice ușoare. Agitați păturile și pernele în fiecare zi, menținându-le flexibilitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu atingeți capacele, deoarece acest lucru poate deteriora umplerea. Găsești pătura comprimată?! Apoi este suficient să îl uscați în uscător, apoi umplutura va fi din nou aerisită, ușoară și pufoasă. Datorită îngrijirii adecvate, păturile vă vor rezista câțiva ani.

Suprafața pernei 100% poliester

100% polyesterUn tratament frecvent de suprafață al pernelor este 100% poliester. Materialul fără pliuri, ușor, cu uscare rapidă este foarte popular și căutat. În plus, întreținerea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe apa perfect și este delicat cu pielea întregului corp. Are elefanți cos, pe care îi putem percepe ca un mic dezavantaj. Cu toate acestea, putem preveni cu ușurință acest lucru prin spălare la temperatură scăzută și din afară.

Aveți nevoie de o pernă anatomică?

Nepotřebujete anatomický polštář?Dacă te trezești dimineața fără energie, ceva nu este în regulă. Poate că greșeala este în pernă. Te doare spatele sau gâtul, apoi încearcă o pernă anatomică care te va face să dormi în poziția corectă. Din păcate, nu toată lumea se obișnuiește cu forma sa specifică. Dacă nu te deranjează durerea, atunci poți alege perne cu o umplutură clasică.

Ce înălțime de pernă să alegeți?

Jakou vybrat výšku polštáře?Îți bati capul cu înălțimea unei perne, disperat care îți va fi potrivita?! Alegem înălțimea pernei în funcție de poziția de dormit. Este cea mai comună poziție de somn pe stomac? Apoi alege o pernă joasă pentru a nu pune prea multă presiune pe coloana vertebrală. Dacă dormi cel mai adesea pe lateral sau pe spate, ai nevoie de o pernă mai înaltă. Unul care va susține în mod adecvat capul și gâtul. O pernă mediu-înaltă cu o umplutură fermă, dar flexibilă, este potrivită pentru combinația tuturor pozițiilor de dormit.

Dimensiune pernă 70 x 90 cm

Rozměr polštáře 70 x 90 cmCea mai bine vândută dimensiune de perne este doar de 70 x 90 cm, potrivită pentru adulți și copii mai mari. Alegeți dimensiunea pernei, astfel încât perna să nu ajungă sub umeri. În timp ce dormi de partea ta, umerii trebuie să se scufunde în saltea, nu în perne. Acest lucru va asigura confortul capului, gâtului și coloanei vertebrale.

Dimensiune pernă 40 x 50 cm

Rozměr polštáře 40 x 50 cmPerne de 40 x 50 cm se numără printre dimensiunile mai mici, sunt potrivite ca pernă decorativă sau pernă pentru un pătuț. De asemenea, își găsește locul la persoanele care preferă somnul cu o creștere, deci este potrivit și ca supliment la dimensiunea clasică a unei perne.

Umplutură de pernă din fibră goală

Výplň přikrývky 100% polyesterDacă sunteți în căutarea unui înlocuitor perfect pentru pene, atunci umplutura de fibre goale este soluția potrivită. Se caracterizează printr-o ușurință ridicată. Este de fapt o fibră artificială care are un interior gol, deci este cu adevărat pufoasă și neacordantă. Vă garantează un confort termic optim și o noapte liniștită.

Perna potrivita pentru aceste tipuri de paturi
Potrivit pentru un pat de o persoană

Polštář do jednolůžkaNu știți dimensiunea unei perne într-un pat clasic de o persoană?! Alegerea potrivită este dimensiunea 70 x 90 cm sau 50 x 70 cm. Ambele tipuri de perne sunt suficient de mari pentru o singură persoană și le vor oferi confortul necesar și poziția corectă a capului și gâtului.

Potrivit pentru un pat dublu

Polštář do dvoulůžkaAlegem perne pentru paturile duble standard pentru fiecare dintre parteneri separat. Alegerea ar trebui să fie individuală, în funcție de nevoile individului. Mărimile potrivite pentru adulți sunt pernele de 50 x 70 cm sau 70 x 90 cm. Dacă ești un iubitor al somnului pe o pernă mai mică, poți alege dimensiunea pentru copii de 50 x 60 cm.

Pernă antialergică

Antialergický polštářDacă sunteți în căutarea unei perne pentru persoanele care suferă de alergie sau astm, urmați câteva sfaturi atunci când alegeți. Un nas înfundat, mâncărime, eczeme sau tuse în timpul nopții sau după somn pot fi simptomul inițial al alergiei. Astăzi, pernele umplute cu fibre artificiale sunt ascunse sub eticheta antialergică. Alegeți, de asemenea, țesături de suprafață care să fie lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică pătrunderea și depunerea acarienilor în pernă.

Spalarea pernelor

Praní polštářePrin spălare și îngrijire adecvată, veți prelungi durata de viață a pernelor și calitatea acestora. Este ideal să spălați pernele de două ori pe an la o temperatură de 40 °C, distrugând astfel toți acarienii și microorganismele. Vă recomandăm să folosiți detergenți speciali pentru perne și pături cu umplutură de pene, pentru alții pot fi folosiți cei clasici. Spălarea trebuie finalizată prin centrifugare ușoară pentru a evita deteriorarea umpluturii din interiorul pernei.

Uscarea pernelor

Sušení polštářeDacă aveți un uscător, uscați pernele în uscător. Acestea vor asigura distribuția optimă a umpluturii, iar pernele vor fi din nou frumos pufoase și aerisite. Dacă uscați pernele în aer liber, nu în lumina directă a soarelui, există riscul de a înmuia țesătura și de a crea găuri. Uscați întotdeauna la o temperatură mai scăzută. Pentru a asigura uscarea completă, perna poate fi luată în considerare înainte și după uscare.

Se poate calca perna?

Můžu žehlit polštář?Nu călcăm pernele. Căptușeala de eliberare poate fi călcată în funcție de materialul de suprafață. Întreaga îngrijire a pernelor constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 40 °C și ulterior uscarea completă. Ne putem usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, luați în considerare asigurarea faptului că perna este suficient de uscată. Uscați corespunzător pentru a preveni posibila creștere a mucegaiului.

Îngrijirea pernei

Péče o polštářÎngrijirea pernelor nu este deloc complicată. Pernele sunt în majoritatea cazurilor compuse din două părți, de obicei dintr-o husa detașabila și o pungă interioară cu umplutură. Ar trebui să scuturăm perna în fiecare zi pentru a menține forma umpluturii. Ventilația este, de asemenea, potrivită pentru a scăpa de umezeală și pentru a preveni posibila formare a mucegaiului. Oprirea imediat după trezire este inadecvată, umiditatea crește și pernele sunt apoi coborâte și comprimate.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote si perne, set pilota cu perna 140 x 200 cm
Dimensiuni pilota: 140 x 200 cm
Dimensiuni perna: 40 x 50 cm, 70 x 90 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anotimpuri: Tot anul
Anti alergic: Da
Calitatea hotelului: Da
Capacitate de izolatie: extra caldura, caldura
Greutate perna: 1100 g
Greutatea paturii: 1350 g
Recomandat pentru: Pat de o persoana standard, Pat dublu standard

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: