Cearșaf Jersey pentru pătuț copii albastru inchis 60x120 cm

Neevaluat
42,26 Lei –46 %
29703 jersey prosteradlo do detske postylky tmave modre 60 x 120 cm
42,26 Lei –46 % 22,96 Lei 19,29 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
23.6.2021

Cearșafurile noastre pentru pătuț Jersey sunt fabricate din bumbac 100%, cântărind 170 g / m2, sunt foarte confortabile și moi la atingere. Aceste cearsafuri elastice practice au dimensiuni de 60 x 120 cm. Cearsafurile noastre din Jersey obțin calitatea europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.

Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii cearsafurilor, vă recomandăm să le spalati cu detergenți pentru rufe delicate la o temperatură de 40 ° C și să le uscați într-un umeraș sau într-un uscător mediu.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Jersey 

Jersey prostěradloUn element indispensabil al dormitoarelor moderne, cearșafurile de pat din Jersey - moi dar în același timp ferme. Căutați un compromis între bumbac și terry?! Acest material este de foarte bună calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă, în condiții adecvate, nu își pierde intensitatea culorii. Îl  puteți combina cu orice lenjerie de pat, nu necesită călcare, este suficient să îl împăturiți imediat după uscare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutatea materialului: 170 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 170 g/m2

Gramáž prostěradla 170 Greutatea mai ridicată de 170 g/m2 creează o suprafață moale, plăcută la atingere și blândă pe piele. Cearșafurile sunt de asemenea potrivite pentru pătuțuri de copii.

Dimensiunea cearșafului 60 x 120 cm

Rozměr prostěradla 60x120cm Dimensiunea de 60 x 120 cm este ideală pentru cei mai mici membri ai familiei. Cearșafurile practice în diverse culori vor înveseli fiecare pătuț și vor face întregul interior confortabil.

Culorile cearșafurilor

Albastru

Modrá barva prostěradla  Încurajează somnul odihnitor și visele în nuanțe azurii. Culoarea răcoritoare vă va ajuta să dormiți sau să vă relaxați după o zi grea. Cearșafurile albastre vă vor face să vă gândiți la zilele de vară.

Așternere

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 60 x 120 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearșafuri din Jersey pentru pătuțuri de copii
Culoare: Albastră
Gramaj: 170 g/m2
Dimensiuni saltea: 60 x 120 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
Cu elastic: Da
Execuție: Întinzătoare, Cu elastic
Înălțimea optimă a saltelei: Do 12 cm
Întinzătoare: Da
Uscare în uscător: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: