Pilota cu perna pentru patut alb

REDUCERI
147 Lei –57 %
přikrývka s polštářem duté vlákno levná 90 x 140 cm alergiky 40 x 60 cm
147 Lei –57 % 63 Lei 53 Lei fără TVA
In stoc

Pentru un somn fericit al celor mici, alegerea corectă a pilotei și pernei este importantă. Un set de calitate pentru pătuț vă va oferi dumneavoastră și copiilor un somn liniștit și confortul necesar. Pilotele de pat și pernele umplute cu fibre goale sunt hipoalergenice, moi și respirabile. Husa este cusută din fibră artificială, ideală astfel pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Perna nu are cusături suplimentare.

Pătură

Dimensiune: 90 x 135 cm
Greutate: 300 g/m2
Material de umplutură: 100% poliester
Material de suprafață: 100% poliester


Pernă

Dimensiune: 45 x 65 cm
Greutate: 400 g/m2
Material de umplutură: 100% poliester
Material de suprafață: 100% poliester

Sfatul nostru: Pentru a păstra calitatea păturii, vă recomandăm să o spălați la o temperatură maximă de 40 °C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pilota

100% poliester

100% polyesterMaterialul exterior al pilotelor este deseori 100% din poliester. Este un material care nu se șifonează repede, este ușor și se usucă rapid. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe perfect apa și este blând pe pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este acela că în timp are tendința de a crea cocoloașe. Pentru a preveni acest lucru, spălați la temperaturi scăzute.

Greutatea pilotelor

GramážFactorul decisiv care va decide în care sezonul veți folosi o pilotă este greutatea. O regulă nescrisă este aceea că păturile de iarnă încep cu o greutate de 350 g/m2. Vara, greutatea este puțin mai scăzută, de obicei începe de la 150 g/m2. Dacă nu doriți să aveți de a face cu ponderilor păturilor și schimbului acestora în funcție de sezon, atunci aveți posibilitatea să alegeți varianta unei pilote pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Gramaj: 300 g/m2

Pilotă matlasată dimensiunea 90 x 135 cm

Rozměr přikrývky 135 x 90 cmPilota pentru copii de 90 x 135 cm este destinată în primul rând paturilor mici sau primelor paturi ale micuților. Pilotele sunt de înaltă calitate, ușoare și reglează perfect căldura. De asemenea, au câștigat popularitate datorită durabilității și întreținerii ușoare. Alegeți cu atenție pilota, dacă copilul se dezvelește peste noapte, alegeți una mai răcoroasă, iar dacă este ii este rece, alegeți una mai călduroasa.

Umplutură matlasată 100% poliester

Výplň přikrývky 100% polyesterMaterial sintetic, poliesterul 100%, este utilizat ca umplutură pentru pilote, sub formă de bile sau fleece. Este un material foarte ușor, cu o bună memorie și, de asemenea, excelează prin întreținerea ușoară. Acest tip de pilotă este accesibil și popular.

Pilota pentru întreg anul

Celoroční přikrývkaFolosind pilotele pentru tot parcursul anului, nu aveți nevoie de spațiul mare pentru depozitarea diferitelor pături de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele cu apartamente mici. Greutatea pilotelor pentru tot parcursul anului variază de la 250 g/m2 la 400 g/m2. O valoare mai mică este mai puțin călduroasă și potrivită pentru persoanele care nu sunt friguroase, iar o greutate mai mare încălzește mai bine. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului.

Capacitate de izolație: Pilota care menține căldura

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaMai presus de toate, pilotele pentru tot parcursul anului au capacitatea de a crea un nivel de căldura și se pot adapta cu ușurință corpului și mediului înconjurător. Principalele avantaje sunt abilitățile termoregulatoare, aerisirea și greutatea scăzută. Atunci când alegeți o pilotă, este necesar să țineți cont de temperatura corpului în timpul somnului și de temperatura din dormitor. Proprietățile de izolare termică ale pilotei sunt indicate prin combinația de greutate și umplutură.

Capacitate de izolație: Pilota care menține extra căldură

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaPilotele extra călduroase sunt potrivite în special pentru camerele mai reci în lunile de iarnă. De asemenea, sunt potrivite persoanelor friguroase. Se caracterizează prin greutate redusă, o bună aerisire și căldură puternică. Au proprietăți termice excelente creând o temperatură confortabilă în funcție de mediu și a corp.

Pilota potrivită pentru fiecare tip de pat

Adecvată pentru pătuțuri de copii

Přikrývka do dětské postýlkyPentru paturile de copii sau pătuțurile de bebeluși, alegem pilote cu dimensiuni de 90 x 135 cm cm sau 90 x 140 cm. Mărimea trebuie adaptată întotdeauna la dimensiunea copilului, dar și la dimensiunea patului. Pentru copiii mai mari, putem alege pătură mare clasică 140 x 200 cm.

Pilota antialergică

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pilotă pentru persoane alergice, urmați câteva sfaturi. Majoritatea alergiilor care se manifestă prin nas înfundat, mâncărimi, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, pilotele antialergice sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături care pot fi lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică acarienii să pătrundă și să rămână în pătură.

Spălarea pilotelor

Praní přikrývkySpălarea pilotelor ar trebui să se efectueze de două ori pe an. Spălarea frecventă este inutilă și distruge fibrele din interiorul pilotei. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pilota nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 40 °C și terminați ciclul prin rotire blândă. Acest lucru va păstra forma inițială, dar va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea pilotelor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă în uscător, la temperatură scăzută, pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, vă recomandăm să le uscați cu două sau trei mingi de tenis sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile vor fi pufoase și aerisite. Dacă nu aveți un uscător, cel mai bine este să uscați pătura în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele s-ar putea înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării unor găuri. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, comparați-o înainte și după spălare.

Pot călca o pilotă?

Můžu žehlit přikrývku?Pilotele nu se calcă! Întreaga îngrijire constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și o uscare ulterioară completă. O puteți usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, comparați textura pilotei pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni o posibilă apariție a mucegaiului.

Îngrijirea pilotelor

Péče o přikrývkuPrelungiți viața pilotelor prin doar câteva ritualuri zilnice ușoare. Scuturați păturile și pernele în fiecare zi pentru a-și menține elasticitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu aplatizați învelișul, deoarece acestea pot deteriora umplutura. Descoperiți ca materialul pilotei s-a comprimat?! Atunci tot ce trebuie să faceți este să o uscați în uscător, apoi interiorul va fi din nou aerisit, ușor și respirabil. Prin îngrijirea corespunzătoare, păturile vor dura câțiva ani.

Perna

Suprafață pernă 100% poliester

100% polyesterUnul din materialele exterioare frecvent folosite pentru perne este poliester 100%. Materialul care nu se șifonează, este ușor și se usucă rapid, este foarte popular și căutat. În plus, întreținerea acestuia este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe perfect apa și este blând cu pielea întregului corp. Are tendința de a face ghemotoace în interior, fapt ce poate fi un mic dezavantaj. Cu toate acestea, putem preveni cu ușurință acest lucru prin spălarea la temperatură scăzută.

Nu aveți nevoie de o pernă anatomică?

Nepotřebujete anatomický polštář?Dacă vă treziți dimineața fără energie, ceva este în neregulă. Poate problema este perna. Dacă vă doare spatele sau gâtul, atunci încercați o pernă anatomică care vă va face să dormiți în poziția corectă. Din păcate însă, nu toată lumea se obișnuiește cu forma sa specifică. Dacă nu aveți dureri, atunci puteți alege perne cu umplutură clasică.

Ce înălțime a pernei trebuie să alegeți?

Jakou vybrat výšku polštáře?Vă gândiți mereu la înălțimea pernelor, întrebându-vă care dintre ele va fi potrivită?! Alegem înălțimea pernei în funcție de poziția de dormit. Cea mai frecventă poziție de somn este pe burtă? Atunci alegeți o pernă mică pentru a nu pune prea multă presiune pe coloana vertebrală. Dacă dormiți cel mai adesea pe o partea sau pe spate, aveți nevoie de o pernă mai înaltă, una care va susține în mod adecvat capul și gâtul. O pernă medie ca înălțime, cu umplere fermă, dar flexibilă, este potrivită pentru toate pozițiile de dormit.

Dimensiunea pernei 45 x 65 cm

Rozměr polštáře 45 x 65 cmDacă sunteți în căutarea unei perne pentru un pătuț de copil, atunci dimensiunea de 45 x 65 cm este alegerea potrivită. Pernele sunt de înaltă calitate și oferă confort chiar și celor mai mici, oferind suficient suport și confort pentru capul și gâtul micuților.

Umplutură de perne din fibre goale

Výplň přikrývky 100% polyesterDacă sunteți în căutarea unui înlocuitor pentru umplutura din pene, atunci umplerea cu fibre goale este soluția potrivită. Se caracterizează în special prin faptul ca este foarte ușoară. Este de fapt o fibră artificială, care are un interior gol, deci este foarte pufoasă. Acesta vă garantează confort termic optim și o noapte liniștită.

Perna potrivită pentru fiecare tip de pat

Adecvată pentru pătuțuri de copii

Polštář do dětské postýlkyPentru pătuțuri de copii trebuie să alegem perne cu dimensiuni mici. Prin urmare, cele mai potrivite sunt cele cu dimensiunea de 40 x 40 cm sau 50 x 60 cm. Mărimea trebuie adaptată întotdeauna la dimensiunea copilului, dar și la dimensiunea pătuțului. Pentru copiii mai mari, putem alege pernele clasice de 70 x 90 cm.

Perna antialergică

Antialergický polštářDacă sunteți în căutarea unei perne pentru persoanele care suferă de alergie sau astm, urmați câteva sfaturi atunci când alegeți o pernă. Un nas înfundat, mâncărimi, eczeme sau o tuse în timpul nopții sau după somn pot fi simptome inițiale ale unei alergii. Astăzi, sub denumirea de antialergice, există perne umplute cu fibră artificială. Alegeți de asemenea țesăturile de suprafață care pot fi lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică acarienii să pătrundă și să se așeze în pernă.

Spălarea pernelor

Praní polštářePrin spălare și îngrijire corespunzătoare, veți prelungi viața pernelor și calitatea acestora. Este ideal să spălați pernele de două ori pe an la o temperatură de 40 °C, distrugând astfel toți acarienii și microorganismele. Vă recomandăm să folosiți detergenți speciali pentru pernele și pilotele cu umplutură de pene, iar pentru celelalte, puteți folosi detergenții clasici. Spălarea trebuie finalizată prin centrifugare blândă pentru a evita deteriorarea umpluturii din pernă.

Uscarea pernelor

Sušení polštářeDacă aveți un uscător, puteți usca pernele împreună cu bile speciale în uscător. Acestea vor asigura distribuția optimă a umpluturii, iar pernele vor fi din nou pufoase și aerisite. Dacă uscați pernele în aer liber, nu trebuie să o faceți în lumina directă a soarelui deoarece există riscul ca țesătura să se înmoaie și astfel să se creeze goluri. Uscați întotdeauna la o temperatură mai scăzută. Pentru a vă asigura că uscarea este completă, puteți compara perna înainte și după uscare.

Pot călca o pernă?

Můžu žehlit polštář?Nu călcăm pernele. Materialul exterior detașabil poate fi călcat, în funcție de țesătură. Tot procesul de îngrijire al pernelor constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și o uscare ulterioară completă. Le putem usca într-un uscător la o temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Comparați textura pernei înainte și după spălare pentru a vă asigura că perna este suficient de uscată. Uscatul corespunzător previne dezvoltarea mucegaiului.

Îngrijirea pernelor

Péče o polštářÎngrijirea pernelor nu este deloc complicată. În majoritatea cazurilor, pernele sunt compuse din două părți, o fațetă detașabilă și o pungă interioară cu umplutură. Pernele ar trebui scuturate în fiecare zi pentru a menține forma umpluturii. Ventilarea este de asemenea importantă pentru a scăpa de umiditate și a preveni posibila formare de mucegai. Așadar abandonarea pernei imediat după trezire nu este corectă, umiditatea va crește și pernele vor fi apoi plate și comprimate.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote si perne pentru patuturi
Culoare: Alb
Dimensiuni pilota: 90 x 135 cm
Dimensiuni perna: 45 x 65 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anotimpuri: Tot anul
Anti alergic: Da
Capacitate de izolatie: extra caldura, caldura
Recomandat pentru: Saltele pentru copii

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: