Cuvertura de pat maro cu model RED FOX

Nou Cupon de reducere 10% "PATURI10" Precomanda Cod de reducere -13% PATURI13
105 Lei 88 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)
Dimensiune
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Cuvertura de pat maro va proteja de praf lenjeria de pat, precum si pilotele si pernele. Va servi ca o pătură ușoară în timpul nopților calde. Combinați culoarea maro cu tonurile neutre ale pernelor și a lenjeriei de pat. O cuvertură de pat este un accesoriu important și practic pentru dormitor.

Material: 100% poliester

Dimensiune: 220 x 240 cm

Notă Afișajul color poate diferi ușor față de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material acoperire 100% poliester

Material pătură 100% microflanel 100% poliester este folosit pentru a face țesături și alte produse. Se clasează printre cele mai folosite materiale textile. Poliesterul sintetic nu se sifoneaza, este durabil, puternic, usor si usor de intretinut. Fibrele de poliester nu absorb atât de multă umezeală și se usucă rapid. Secțiunea transversală circulară a fibrelor conferă textilelor din poliester un aspect mătăsos și o ușoară strălucire.

Culoarea cuverturii de pat

Maro

Culoarea maro a păturii Puteți evoca căldura imaginară a unei case cu o notă de căldură folosind întreaga paletă de nuanțe de maro. Puteți combina în mod jucăuș culoarea peisajului și a pământului cu culorile din spectrul natural . Se mândrește cu întreținere ușoară și popularitate ridicată în rândul multor familii din sate și orașe, în case și apartamente.

Dimensiune cuvertură 220 x 240 cm

Dimensiunea păturii 200 x 230 cm Cuvertura de pat cu dimensiunea de 220 x 240 cm este destinata in primul rand paturi duble si paturi cu lungime extinsa. Datorită lungimii de 240 cm, puteți acoperi perne și pături fără probleme majore. Dimensiunea 220 x 240 cm este recomandată pentru paturile de dimensiuni 140/160/180/200 x 200 cm, adică paturi duble clasice.

Nu trebuie să călcați această cuvertură

Nu trebuie să călcați această pătură Multe materiale folosite pentru a face cuverturi de pat nu trebuie să fie călcate. Deci, dacă dețineți o cuvertură de lână, poliester, microflanel sau bambus, nu trebuie să o călcați . Doar spălați și uscați. Imediat după spălare, atârnă cuvertura de pat folosind cuiele pentru uscător de rufe pentru a preveni șifonarea. Cuverturile de pat din bumbac pot fi călcate după spălare și uscare, păstrându-și astfel aspectul neted inițial. Îngrijirea temeinică a cuverturii dvs. de pat dă roade .

Nu vrei să călci cuverturi de pat?

Nu vrei să călci pături? Călcatul este coșmarul tău, apoi alege o cuvertură de pat pe care nu trebuie să o călci. Plavurile din poliester, microflanel sau bambus nu trebuie călcate, după spălare și uscare trebuie doar să fie pliate cu grijă. Dacă un fier de călcat nu este prietenul tău, alege dintr-o gamă largă de cuverturi de pat din materiale care nu pot fi călcate .

Temperatura de spălare recomandată pentru cuvertură de pat este de 30 °C

Temperatura recomandată pentru spălarea păturii este de 30°C Spălarea la o temperatură de 30 °C este o modalitate foarte blândă și ecologică de a spăla rufele, inclusiv cuverturile de pat, eficient și blând. Când spălăm la 30 °C, protejăm nu numai portofelul și natura, ci și fibrele individuale ale textilului și culorile acestora. Puteți spăla ușor cuverturile de pat din bambus, bumbac și poliester la această temperatură. Un program de spălare adecvat este și spălarea mâinilor. Detergenții actuali sunt atât de eficienți încât asigură o spălare perfectă chiar și la o temperatură mai scăzută. Bumbacul poate rezista la un nivel mai ridicat de temperatură, dar pentru a menține stabilitatea culorii și a formei, recomandăm maxim 40 °C. Pentru materiale sintetice și fibre de bambus, mențineți temperatura de spălare la 30 °C.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuverturi de pat
Culoare: Maro, Albastru, Rosie
Material: 100% poliester
Temperatura de spalare recomandata: 30 °C
Doua fete: Nu
Dimensiune: 220 x 240 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: