Pat tapitat LIGURIA VELVET 160 x 200 cm gri

Lamele GRATUIT
2 938 Lei 2 469 Lei fără TVA
In stoc (1 buc)

Ines este un pat dublu de design de care tânjește fiecare dormitor modern. Caracteristica dominantă a patului este o tăblie matlasată înaltă, care nu numai că arată bine, dar oferă stabilitate de bună voie spate, de exemplu atunci când citiți o carte sau urmăriți emisiunile preferate. Datorită sertarelor de depozitare, veți avea întotdeauna lenjeria de pat sau obiectele personale la îndemână. Ines nu este aglomerat în spațiul deschis și poate găzdui cu ușurință două persoane peste noapte. După o noapte în patul Ines, veți fi odihniți și înviorați dimineața.

Patul include, de asemenea, un cadru cu lamele GRATUIT în dimensiunea unui pat cu instalare foarte ușoară.

Puteți alege din gama noastră extinsă de saltele de calitate - salteaua nu este inclusă în prețul patului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Latimea patului 160 x 200 cm

Šířka postele 160 x 200 cmPatul dublu de 160 x 200 cm este una dintre dimensiunile clasice ale unui pat dublu. Este adesea folosit în dormitoare mai mici, hoteluri, pensiuni și, de asemenea, în cazul în care un pat de 180 x 200 cm nu se potrivește. Acest tip de pat este plăcut de larg și foarte popular. Oferă ambilor parteneri confort și mult spațiu.

rozmery-nakres-edit
 
Parametry
 
Culoare design gri
Latime (B) 174 cm
Lungime (A) 221 cm
Inaltimea placii de la picioare (G) 39 cm
Inaltimea placii de la cap (H) 109 cm
Inaltimea lateralelor (F) 21 cm
Inaltimea cadrului de lamele (E) 4 cm
Inaltimea de la podea la laterale (D) 18 cm
Material Textil din panza
Asamblare Instructiuni de montare
Greutate aproximativa 76 kg

Material pat: Tapiterie textila

Materiál postele: ČalouněnáPaturile tapițate care nu îmbătrânesc sunt populare datorită varietății culorilor, țesăturilor și dimensiunilor tapițeriei. Avantajul acestor paturi este designul, puteți combina diferite tipuri de lemn, tapițerie și tăblie moale arată modern. Dezavantajele posibile includ întreținerea mai exigentă a tapițeriei. Pe piață există două tipuri de paturi tapițate, cele cu saltea încorporată și cele în care trebuie să cumperi o saltea. Majoritatea acestor paturi oferă spațiu de depozitare sub pat.

Culoare

Gri

Šedá barva posteleAdăugați personalitate, naturalețe și o notă de mister dormitorului dvs. Puteți combina cu ușurință nuanțele de gri cu mobilier ușor și accesorii distinctive. Patul gri evocă o atmosferă luxoasă în fiecare cameră și dormitor.

Capacitatea de încărcare a patului

Nosnost posteleParametrul de bază pentru determinarea capacității de încărcare a patului este grosimea materialului. Construcția robustă a patului din lemn masiv este structural puțin mai stabilă și poate rezista la o capacitate portantă mai mare decât paturile dintr-un material mai slab. Lățimea minimă a materialului este de 25 mm, cu atât mai mult, cu atât mai bine. O altă măsură este grătarul și grosimea acestuia. Toate aceste criterii afectează capacitatea totală de încărcare a patului, care este determinată de producător

.

  • Capacitatea de incarcare: 120 kg de persoana

Pat potrivit pentru dormitor

Postel vhodná do ložniceAlegem întotdeauna patul pentru dormitor individual, potrivit partenerilor. Înălțimea ideală a patului este recomandată în intervalul 50 - 65 cm. Determinăm lungimea în funcție de persoana mai înaltă, patul trebuie să depășească 20 cm. Alegem un pat fix cu un grătar de calitate și o saltea, de preferință cu rigiditate dublă. Ar trebui să se potrivească întotdeauna ambilor parteneri, la urma urmei vom petrece aproape o treime din viața noastră în pat.

Cadru recomandat: Cu lamele curbate

Doporučený rošt: LamelovýGratarul pentru lamele este format din lamele individuale și un cadru pe care sunt fixate prin intermediul unor bucșe. Numărul ideal de lamele este în jur de 28, lățimea și distanța lor sunt diferite. Cu cât grătarul are mai multe lamele, cu atât poate oferi mai mult sprijin coloanei vertebrale și întregului spate. Lamelele sunt de obicei din lemn. Acest tip de grătar izvorăște foarte bine și este potrivit și pentru saltele inferioare.

Saltea recomandată 160 x 200 cm sau 2x 80 x 200 cm

Doporučená matrace 160 x 200 cm nebo 2x 80 x 200 cmPatul partener 160 x 200 cm este unul dintre paturile duble mai mici, care sunt confortabile și ambii parteneri se vor bucura de spațiul lor. O saltea mare 160x200 cm sau două saltele mai mici 80 x 200 cm pot fi utilizate în aceste paturi. În acest caz, fiecare dintre perechi poate alege duritatea saltelei și o poate roti în funcție de propriile nevoi.

Asamblarea patului

Konstrukce posteleConstrucția patului este foarte simplă, dar în același timp bine gândită. Patul clasic este format dintr-un cadru, care constă din două tăblii verticale „în picioare și capete”, denumite și pelest și două laturi longitudinale. Numărul laturilor și al laturilor din pelești poate fi diferit, peleștii pot fi, de asemenea, doar plăci. Așezăm un grătar pe cadrul asamblat în acest fel, care este așezat pe laturi și pe fronturi. Conexiunea cadrului se face acasă în timpul asamblării folosind știfturi de conectare și șuruburi de blocare.

Nu aveti nevoie de un pat inaltat?

Nepotřebujete zvýšenou postel?Paturile ridicate sunt, fără îndoială, potrivite pentru toate vârstele. Necesitatea fiecărui pat este o înălțime de cel puțin 40 - 45 cm. Cele ridicate în jur de 50 cm sunt peste standard, ceea ce s-ar putea să nu se potrivească tuturor. Paturile clasice pot fi văzute în majoritatea camerelor studențești sau căminelor. Tinerii și persoanele fără restricții de sănătate nu necesită un pat ridicat. Un grup separat sunt copiii mici, unde alegem paturi foarte joase. Copiii tind să-și schimbe poziția în somn și există riscul de a cădea.

Noptiera

Noční stolkyNecesitățile fiecărui dormitor sunt cu siguranță noptierelePe de o parte, sunt un ajutor practic și un loc pentru depozitarea lucrurilor esențiale, dar arată și modern și completează atmosfera generală a dormitorului. Fie că îți place un aspect discret sau ceva mai original, ele vor arăta întotdeauna distinctiv și vor atrage atenția.

Cum pliez patul?

Jak postel složím?Složit postel si zvládne každý sám. Kurýr vám přiveze postel ve dvou balících. Součástí je balíček s příslušenstvím k montáži. Po rozbalení postele zasuňte spojovací kolíky podle plánku do bočnic postele, poté si postel rozestavte do prostoru ložnice a jednotlivé díly připevněte k sobě. Vznikne rám postele, který zajistíte pomocí zajišťovacích šroubů. Nakonec už jen stačí položit rošt a matraci. U manželských postelí je navíc součástí středová noha postele.


Montáž

MontážVeți primi materialul necesar pentru asamblarea patului, astfel încât asamblarea va fi puțin mai ușoară. Părțile individuale ale patului sunt ambalate în cutii de carton, pachetul include și șuruburi, o cheie pentru asamblare și accesorii, desigur, există, de asemenea, instructiuni de asamblare a patului.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi
Garanţie: 2 ani
Culoare: Gri
Tip: tapitat
Lamele gratuit: Da
Potrivit pentru: Dormitor
Dimensiune: 160 x 200 cm
Material de tesatura: Tesatura de Catifea

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: