Pat tapitat ASPEN VELVET 160x200 cm verde

Lamele GRATUIT
2 161 Lei 1 816 Lei fără TVA
7 saptamani

Patul ASPEN va fi apreciat mai ales de iubitorii de piese atemporale. Patul tapitat solid într-o culoare verde universală se potriveste perfect în orice dormitor si îl puteti asorta cu usurintă, de exemplu, cu asternuturile din oferta noastră. Are tapiterie de înaltă calitate, care este completată de nasturi decorativi si picioare simple din lemn. Rama patului este realizată din lemn durabil, capacul este usor de curătat.

Patul include, de asemenea, un cadru cu lamele GRATUIT în dimensiunea unui pat cu instalare foarte ușoară.

Puteți alege din gama noastră extinsă de saltele de calitate - salteaua nu este inclusă în prețul patului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pat lătime 160 x 200 cm

Šířka postele 160 x 200 cm colorPat dublu cu dimensiunile clasice de 160 x 200 cm. Poate fi folosit în dormitoare mai mici, hoteluri, pensiuni si, de asemenea, unde nu se poate încadra un pat mai mare de 180 x 200 cm. Acest tip de pat are lătimea optimă pentru a oferi ambilor parteneri confort si spatiu personal.

 
rozmery-nakres-edit
 
Dimensiuni:
Design de culoare verde
Latime (B) 178 cm
Lungime (A) 216 cm
Inaltime tablie mica (G) 36 cm
Inaltime tablie mare (H) 124 cm
Inaltimea marginii laterale (F) 26 cm
Asezarea lamelelor (E) 5 cm
Inaltimea pe partea laterala (D) 10 cm
Material pânza
Montaj Livrat intr-o cutie
Greutate aproximativa 78 kg

 

Instructiuni pentru pat

Návod k posteliAsamblarea unui pat nu este o stiintă! Vrei să vezi ce te asteaptă? Mai jos puteti vedea instructiunile complete de asamblare. Nu este nimic de temut.

Culori Pat

Verde

Zelená barva prostěradlaCuloarea naturii si a primăverii va inspira energie si fler în dormitor. Patul verde arată natural si combinat cu tonuri pământesti aduce confortul si căldura casei în fiecare încăpere.  Creează o oază de pace si relaxare dintr-un dormitor sau o cameră obisnuită.

Pat tapitat

Materiál postele: Čalouněná Paturile tapitate, fără vârstă, sunt populare datorită varietătii de culori, tipului tesăturii si dimensiunea tapiteriei. Avantajul acestor paturi fiind designul, puteti combina diferite tipuri de lemn, tapiterie si carpetă moale, pentru un aspect modern. Posibile dezavantaje includ întretinerea mai pretentioasă a tapiteriei. Există două tipuri de paturi tapitate: cele cu saltea încorporată si cele care nu includ saltea.  Majoritatea acestor paturi oferă spatiu de depozitare sub pat.

Pat pentru alte camere

Postel vhodná do pokoje Indiferent dacă căutati un pat pentru camera studentilor sau pentru o cameră de oaspeti, patul trebuie să fie confortabil si sigur. Puteti alege dintre multe variante de materiale si culori. Dacă alegeti un pat din lemn masiv de calitate, laminat sau tapitat,se recomandă de asemenea alegerea unui grătar si a unei saltele de calitate.

Capacitatea de încărcare a patului

Nosnost postele Parametrul de bază pentru determinarea capacitătii de încărcare a patului este grosimea materialului. Constructia robustă a patului din lemn masiv este structural mai stabilă si poate rezista la o capacitate mai mare de încărcare decât paturile dintr-un material mai slab. Lătimea minimă a materialului este de 25 mm, cu cât mai lată, cu atât mai rezistent. Un alt factor este grătarul si grosimea acestuia. Toate aceste criterii afectează capacitatea totală de încărcare a patului, care este specificată de producător.

Capacitate de încărcare: 120 kg de persoană

Pat clasic

Tvar postele klasická Forma clasică a patului este binecunoscută. Paturile clasice sunt formate de obicei dintr-un cadru, adică o ramă solidă si un grătar pe care este asezată salteaua. Sunt disponibile în diverse variante de design si culori.  Dezavantajul lor ar poate fi lipsa spatiului de depozitare. Si totusi o posibilă rezolvare ar putea fi o cutie retractabilă care îsi găseste locul sub majoritatea paturilor clasice.

Saltea recomandată 160 x 200 cm sau 2x 80 x 200 cm

Doporučená matrace 160 x 200 cm nebo 2x 80 x 200 cm Patul matrimonial de 160 x 200 cm este unul dintre paturile matrimoniale mai mici, dar totusi confortabile si ambii parteneri se vor bucura de spatiul lor personal. În aceste paturi poate fi folosită o saltea mare, de 160x200 cm sau două saltele mai mici, de 80 x 200 cm. Când se folosesc două saltelele, fiecare dintre membri cuplului îsi poate alege nivelul de fermitate a saltelei si o poate roti în functie de nevoile proprii.

Nu ai nevoie de un pat înalt?

Nepotřebujete zvýšenou postel? Paturile înalte sunt, fără îndoială, potrivite pentru toate vârstele. Un pat standard are o înăltime de cel putin 40 - 45 cm. Cele înalte de peste 50 cm sunt peste standard, ceea ce poate să nu fie pe placul tuturor. În majoritatea camerelor si căminelor studentesti vom găsi paturi clasice. Tinerii si persoanele fără probleme de sănătate nu necesită un pat înalt. Un grup separat sunt copiii mici, pentru care sunt necesare paturi mai mici.  Copiii tind să schimbe pozitia în somn si există riscul de a cădea..

Spatiu de depozitare

Úložný prostor Aveti probleme cu lipsa spatiului de depozitare ?!  Cutiile de depozitare sub pat sunt o solutie excelentă.  Acestea sunt din acelasi material si design at ca paturile.  Asa că merge perfect cu mobilierul întregului dormitor.  Sub un pat clasic lung de 200 cm, puteti utiliza două sertare sau un sertar mai mare. Toate lucrurile vor fi ordonate si la îndemână.

Asamblarea patului

Jak postel složím? Patul va fi asamblat de către client, El se livrează prin curierat, ambalat în două cutii incluzând accesoriile de montaj. După despachetarea patului, introduceti stifturile de lemn conform planului în părtile laterale ale patului, apoi asezati patul în zona dormitorului si asamblati părtile individuale.După asamblarea cadrului aceasta se fixează cu ajutorul suruburilor cu blocare. La final, se asează grătarul si deasupra salteaua. Pentru paturile duble, există de obicei si un picior central.

Montaj

 

MontážK Veti primi toate materialele necesare asamblării patului pentru un montaj cât mai simplu. Părtile individuale ale patului sunt ambalate separat în cutii de carton. În pachet sunt incluse si suruburi, o cheie pentru asamblare si accesoriile necesare, desigur, sunt livrate si instructiuni de asamblare si utilizare a patului.

Noptiere

Noční stolky O noptieră reprezintă cu sigurantă o necesitate pentru fiecare dormitor. Pe de o parte, sunt un suport practic si totodată un loc pentru depozitarea lucrurilor esentiale, arătând modern si completând atmosfera de ansamblu a dormitorului. Indiferent dacă îti place un aspect discret sau ceva mai original, acestea vor arăta întotdeauna distinctiv si vor atrage atentia.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi
Garanţie: 2 ani
Culoare: Verde
Tip: tapitat
Lamele gratuit: Da
Potrivit pentru: Dormitor
Dimensiune: 160 x 200 cm
Material de tesatura: Tesatura de Catifea

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: