Perna scaun Soft cuburi gri

27 Lei 23 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Perna decorativă confortabilă pentru scaun SOFT este potrivită pentru fiecare bucătărie sau grădină. Umplutura sa este din spumă zdrobită, astfel încât nu își pierde forma și asigură confortul necesar. Perna poate fi spălată într-o mașină de spălat rufe la o temperatură de 40°C.

Husa este realizată din bumbac 100% iar umplutura sa este formată dintr-un strat gros de 7-9 cm de spumă zdrobită. Perna are forma pătrată cu colțurile rotunjite și o dimensiune de 40x40 cm.

Perna se atașează de scaun cu ajutorul șnururilor în aceeași culoare cu husa scaunului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele pentru scaun?

Pernele de scaun măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna sporește confortul, are o textură moale și previne pătrunderea rapidă a frigului în timpul nopților lungi. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Caracteristica principală a bumbacul natural este absorbția ridicată și rezistență, microfibra cu textura sa unică moale și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Perna textilă este umplută cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale. Se folosește cel mai mult spumă întreagă sau zdrobită.

Se pot spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate într-o mașină de spălat obișnuită. Temperaturi ideale sunt 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosită în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna de scaun?

Pur și simplu atașați perna de spătarul scaunului folosindu-vă de șnururi. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei. Acestea garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea acesteia cu ușurință. Alegeți întotdeauna o pernă de dimensiunea scaunului.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Alb, Gri
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% bumbac
Dimensiune: 40 x 40 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: