Perna scaun standard albastru inchis

19 Lei 16 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

O pernă decorativă confortabilă este potrivit pentru fiecare bucătărie sau grădină. Umplutura sa este realizată din poliuretan de înaltă calitate, astfel încât nu își pierde forma și asigură confortul necesar. Datorită șnurului, rămâne mereu fix pe loc. Se poate spăla în mașina de spălat la o temperatură de 40°C.

Partea superioară a pernei este din microfibră, iar partea inferioară este din material nețesut. Perna este umplută cu spumă de 15 mm grosime. Dimensiunea este de 39 x 36 cm.

Culoarea părții inferioare a pernei poate diferi de cea reprezentată în imagine. Partea superioară este întotdeauna aceeași ca cea reprezentată în imagine.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată în imagine.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele pentru scaun?

Pernele de scaun măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna sporește confortul, are o textură moale și previne pătrunderea rapidă a frigului în timpul nopților lungi. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Caracteristica principală a bumbacul natural este absorbția ridicată și rezistență, microfibra cu textura sa unică moale și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Perna textilă este umplută cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale. Se folosește cel mai mult bucăți din spumă întreagă sau zdrobită.

Se pot spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate la mașina de spălat obișnuită. Temperaturile ideale sunt 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosită în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna de scaun?

Pur și simplu atașați perna de spătarul scaunului folosindu-vă de șnururi. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei. Acestea garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea acesteia cu ușurință. Alegeți întotdeauna o pernă de dimensiunea scaunului.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Albastru
Dimensiune: 39 x 36 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: