Prosop Bella albastru inchis

Neevaluat
19,80 Lei –20 %
osuška bella tm
19,80 Lei –20 % 15,80 Lei 13,30 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc.)
Livrare la:
30.9.2022

Prosoapele din seria Bella sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate mare, care garantează o absorbție și o catifelare optime. Culorile originale schimbă cu ușurință aspectul băii tale. Prosopul are o margine decorată cu o margine elegantă. Pe lângă dimensiunea de 50 x 100 cm, veți găsi și seturi asortate culorilor pentru un aspect perfect.

Material:  100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și o pufozitate optime a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de a le utiliza pentru prima dată, fără a utiliza balsamul la temperatura maximă de 60 °C. Produsele nu trebuie călcate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop de bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Pariați pe calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt ferme și absorbante. Bumbacul de calitate cu o greutate mare asigură confort pentru întreaga familie, în plus, îngrijirea prosoapelor de bumbac este foarte ușoară.

  • Gramaj: 450 g/m2

Greutate prosop 450 g/m2

Gramáž ručníku 450 g/m2Greutatea prosopului de 450 g / m2 este denumită și grea. Acest tip de greutate este de înaltă calitate, iar caracteristicile de vârf includ absorbție și moliciune excelente. Prosoapele sunt delicate pentru pielea sensibilă, de asemenea, sunt foarte plăcute la atingere. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât prosopul este mai pufos, mai stabil ca formă și mai rezistent la deteriorări mecanice. Greutatea mai mare garantează, de asemenea, o țesătură mai groasă.

Dimensiuni 50 x 100 cm

Rozměr ručníku 50 x 100 cmDimensiunea tipică a unui prosop de mână este de doar 50 x 100 cm. Este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi cu o chiuvetă în baie sau toaletă. De asemenea, își găsește locul la chiuvetă în atelier sau la serviciu. Este, de asemenea, popular în pensiuni sau hoteluri și alte tipuri de cazare.

Etichetă pentru agățat practica

Péče o ručníkNecesitatea fiecărui prosop, prosop de baie și prosop de ceai este o buclă pentru agățat. Din păcate, mulți producători uită acest fapt. O etichetă funcționează ca un substitut echivalent. Puteți agăța cu ușurință un prosop și un prosop pe fiecare cârlig sau umeraș. Etichetele practice sunt în mare parte albe, cu simboluri de întreținere mici. Veți găsi etichete fixe pe partea mai scurtă a țesăturii la tivul întărit. Cu toate acestea, vă recomandăm uscarea prosoapelor întinse pe un raft de bar.

Culoare prosop

Albastru

Modrá barva ručníkuInspirația cerească în tonuri de albastru evocă extravaganță în aproape fiecare baie. Accesoriile și prosoapele în culori albastre dau fiecărui interior o notă de optimism, au un aspect modern și totuși discret. Amestecă conceptul de baie în funcție de propriul gust, o alegere excelentă este, de exemplu, albastru în combinație cu alb.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare pentru textile, care indică siguranța sănătății acestora. Materialele textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Acest prosop se laudă pe bună dreptate cu acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a acestor produse.

Absorbtia prosopului

Savost ručníkuAbsorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele. De asemenea, numărul și lungimea buclelor. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât singurul bumbac.

Moliciunea prosopului

Měkkost ručníkuPrincipalele proprietăți necesare ale prosoapelor cu siguranță includ moliciunea. Țesăturile populare de bumbac, bambus sau combinații ale acestora sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prosopul este mai moale și mai pufos.

Ingrijirea prosopului

Péče o ručníkVrei ca prosoapele să fie încă moi?! Este importantă îngrijirea adecvată a produsului. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați într-un uscător suspendat sau la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura recomandata pentru spalarea prosopului este de 60 grade C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici, pentru a nu deteriora fibrele textile. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape
Culoare: Albastru
Gramaj: 450 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 50 x 100 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: