Saltea pentru patut ortopedica spuma Cocos 60 x 120 cm

Neevaluat
259,80 Lei –31 %
matrace gryka1 1282029809
259,80 Lei –31 % 179,80 Lei 151,10 Lei fără TVA
In stoc (7 buc.)
Livrare la:
18.8.2022

Această saltea confortabilă este realizată într-o combinație de păstăi de hrișcă / spumă / fibră presată cu nucă de cocos. Datorită utilizării pe două fețe, puteți oferi bebelușului o duritate confortabilă a părului de cocos sau un efect de masaj al buzunarelor de hrișcă pe cealaltă parte. Această saltea din hrișcă prezintă proprietăți ortopedice, antialergice și anti-transpirație. O parte oferă camere matlasate umplute cu păstăi de hrișcă. Cealaltă parte este realizată din fibre de cocos presate. Un strat de spumă este introdus între aceste părți, ceea ce asigură aerisirea saltelei. Această saltea confortabilă din nucă de cocos este foarte populară printre clienții noștri.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Informații importante despre saltele

Toleranța de producție a saltelelor este de + -2 cm în înălțime, lățime și lungime Salteaua poate fi umflată până la 48 de ore după despachetare Culoarea spumei saltelei poate diferi de imagine - culoarea spumei nu afectează proprietățile saltelei

Parametri suplimentari

Categorie: Saltele pentru patuturi de copii
Dimensiuni saltea: 60 x 120 cm
Inaltimea saltelei: 9 cm
Recomandat pentru: Saltele pentru copii

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare