Cearsaf de pat din jerseu Culoare albastru deschis, 200x220 cm

63 Lei 53 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc.)

Cearșafurile noastre din jerseu pentru pat dublu sunt confecționate din bumbac 100% sunt foarte moi și plăcute la atingere. Sunt folosite în principal în anotimpurile calde.

Aceste cearșafuri practice cu dimensiunea 200 x 220 cm și o greutate de 145 g/m2 ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde înalte de igienă. Nu vă fie teamă să vă animați dormitorul, dați o întorsătură hotelului sau camerei de oaspeți.

Pentru a păstra calitatea și textura moale a cearșafului pentru o perioadă mai lungă de timp, se recomandă spălarea folosind detergenți pentru haine delicate la o temperatură de 40°C și uscarea pe un uscător sau într-un uscător de rufe la o temperatură medie. Se recomandă spălarea cearșafului înainte de prima utilizare.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf din jerseu

Jersey prostěradloO parte indispensabilă a dormitoarelor moderne, sunt cearșafurile creponate moi, dar puternice. Cauți o combinație între un cearșaf de bumbac și un cearșaf din țesătură?! Acest material este de înaltă calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălări frecvente în condiții potrivite, nu își pierde culoarea. Se poate combina cu toate tipurile de lenjerie de pat, nu se calcă , trebuie doar împăturit după uscare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutate material : 145 g/ m2

Dimensiunea cearșafului 200 x 220 cm

Rozměr prostěradla 200x220cmCearșafurile de jersey sau terry cu dimensiunea de 200 x 220 cm sunt potrivite pentru toate paturile duble din dormitoare, hoteluri sau pensiuni. Datorită culorilor vesele pe care le puteți alege, puteți crea dintr-o cameră obișnuită un interior original.

Greutatea materialului

Greutate 145 g/ m2

Greutatea foii 145 Cearșafurile cu greutatea standard de 145 g/m 2 sunt moi și foarte populare în multe gospodării.

Culoarea cearșafului

Albastru

Culoarea albastră a foii Încurajează un somn odihnitor și visează cu nuanțe de albastru. Culoarea rece va favoriza adormirea sau relaxarea după o zi grea. Lenjeria de pat albastră vă va ajuta să vă amintiți zilele de vară.

Notă: Culoare cearșafului poate fi ușor diversă de cea reprezentată în imagine.

Tensionarea cearșafului

Cearșaful este elastic

Foaia este tensionată Schimbarea cearșafului va fi o joacă pentru tine. Cearșafurile elastice sunt foarte practice și se așează foarte bine pe pat, nu alunecă. Datorită elasticului cusut, îmbrăcarea va fi rapidă și va decolare și mai rapid. Ideal pentru fiecare dormitor și pat pentru copii.

Cearșaf cu elastic

Foaie cu cauciuc Fie că preferați cearșafurile clasice sau cearșafurile terry, sigur le veți aprecia pe cele cu elastic în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, spații de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Atașarea ușoară la saltea și posibila înlocuiri a elasticului reprezintă un avantaj imens.

Temperatura de spălare a cearșafului

La ce temperatură trebuie spălată foaia? Aproape orice material poate rezista la spălare delicată la o temperatură de 40°C. Lenjeria de pat se spală cel mai adesea la temperaturi cuprinse între 30 și 60°C. Satinul, microflanelul, țesătura, jerseul sau creponul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40°C. Scăpați de murdărie, transpirație și celule moarte.

  • Temperatura de spălare recomandată: 40°C

Cât de des se spală lenjeria de pat?

Cât de des să spălați lenjeria de pat? Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, lenjeria de pat trebuie spălată în mod regulat. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile calde, pentru persoanele cu transpirație crescută sau pentru cei bolnavi, se recomandă scurtarea intervalului la 1x pe săptămână.

      • În fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile

Aceast cearșaf poate fi uscat în mașina de uscat rufe

Puteți usca această cearșaf Se recomandă uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperaturile ridicate pot avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturii. Este important să uscați corect cearșăful. Nu puneți cârlige în colțuri, materialul se poate deteriora. Uscarea în baie este nepotrivită, este cea mai umedă încăpere din apartament, iar cearșafurile se pot învechi. Pentru majoritatea materialelor, totuși, se recomandă uscarea într-un uscător de rufe.

Pachetul include:

    • 1 cearșaf 200 x 220 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Jersey cu elastic 200 x 220 cm
Culoare: Albastru
Material: 100% bumbac
Gramaj: 145 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 200 x 220 cm
Uscarea in uscatorul: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: