Cearsaf Jersey MICRO cu elastic bej 90x200 cm

44 Lei –20 %
Jersey bavlna bezove
44 Lei –20 % 35 Lei 29 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cearșafurile din jersey concepute pentru paturile de o persoană sunt fabricate din 80% bumbac și 20% microfibră. Datorită materialului moale și pufos, acestea sunt deosebit de populare în lunile reci. Cearșafurile practice de 90 x 200 cm sunt concepute pentru saltele de până la 26 cm înălțime. Cearșafurile Jersey MICRO în nuanțe de bej, îndeplinesc standarde ridicate de igienă. Respirați o nouă viață în pat și îmbinați-o cu așternuturi pe tonuri similare.

Pentru a menține calitatea și proprietățile necesare, vă recomandăm să le spălați în detergenți ușori la o temperatură maximă de 40 °C. Uscați ideal pe un uscător clasic, sau, într-un uscător automat la un nivel mediu de temperatură.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Jersey 

Jersey prostěradloUn element indispensabil al dormitoarelor moderne, cearșafurile de pat din Jersey - moi dar în același timp ferme. Căutați un compromis între bumbac și terry?! Acest material este de foarte bună calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă, în condiții adecvate, nu își pierde intensitatea culorii. Îl  puteți combina cu orice lenjerie de pat, nu necesită călcare, este suficient să îl împăturiți imediat după uscare.

  • Material: 80% bumbac și 20% microfibră
  • Greutatea materialului: 120 g/m2

Greutatea cearșafului

Gramaj 120 g/m2

Gramáž prostěradla 120În greutate de 120 g/m2, veți găsi în principal cearșafurile din jersey. Sunt populare mai ales în lunile mai reci, sunt moi și suple la atingere.

Dimensiunea cearșafului 90 x 200 cm

Rozměr prostěradla 90x200cmAceasta este dimensiunea clasică a unei cearșaf destinat paturilor individuale. Potrivit pentru camerele adulților sau pentru copii și adolescenți. Puteți alege dimensiunea standard de 90 x 200 cm în diverse tonuri de culori care să se asorteze cu interiorul.

Culorile cearșafurilor

Bej

Béžová barva prostěradlaCuloarea liniștitoare a pielii de cămilă este foarte trendy în prezent. Cearșafurile bej în combinație cu accesorii puternice sunt populare în rândul familiilor moderne. Își găsesc însă locul și în sate, unde creează o armonie admirabilă cu stiul rustic.

Așternere

Cearșaf cu țesătură flexibilă

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaful cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

La ce temperatură trebuie spălate cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea blândă la 40 °C este potrivită și sigură pentru orice material. Lenjeria de pat se spală în general la temperaturi între 30 și 60 °C. Satinul, microfibra, terry-ul, jersey-ul sau materialul creponat pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, în mod ideal 40 °C. Veți scăpa de murdărie, transpirație și celulele moarte ale pielii.

  • Temperatura recomandată de spălare: 40 °C

Cât de des se spală cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea cearșafurilor de pat trebuie să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele care transpiră mai mult sau pentru persoanele bolnave, se recomandă reducerea intervalului la o dată pe săptămână.

  • Săptămânal, maxim 1x 14 zile

Aceste cearșafuri pot fi uscate în uscătoarele automate de rufe

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscătorul automat la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturilor. Este important să scuturați corect cearșaful și apoi să îl agățați. Nu folosiți cârligele peste colțuri, materialul poate deteriorat. Uscarea în baie nu este recomandată deoarece este cea mai umedă cameră din casă, iar cearșaful poate căpăta un miros neplăcut. Pentru majoritatea materialelor, se recomandă să se usuce pe un uscător clasic.

Pachetul conține:

  •  1 cearșaf 90 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Jersey cu elastic 90 x 200 cm
Culoare: Bej
Material: 80% bumbac | 20% microfibra
Gramaj: 120 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 26 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 90 x 200 cm
Uscarea in uscatorul: Da
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: