Cearsaf de pat jersey pentru patut copii mentol, 70x140 cm

25 Lei 21 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cearșafurile noastre pentru pătuț din jerseu sunt fabricate din bumbac 100%, cu o greutate de 190 g/m2, sunt foarte confortabile și moi la atingere. Aceste cearșafuri cu dimensiuni de 70x140 cm datorită țesăturii elastice pot fi întinse până la 25% din dimensiunea lor. Cearșafurile noastre din jerseu ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.

Pentru a păstra calitatea și textura moale a cearșafului pentru o perioadă mai lungă de timp, se recomandă spălarea folosind detergenți pentru haine delicate la o temperatură de 40°C și uscarea pe uscător sau într-un uscător de rufe la o temperatură medie. Se recomandă spălarea cearșafului înainte de prima utilizare.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf din jerseu

Jersey prostěradloO parte indispensabilă a dormitoarelor moderne, sunt cearșafurile creponate moi, dar puternice. Cauți o combinație între un cearșaf de bumbac și un cearșaf din țesătură?! Acest material este de înaltă calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălări frecvente în condiții potrivite, nu își pierde culoarea. Se poate combina cu toate tipurile de lenjerie de pat, nu se calcă , trebuie doar împăturit după uscare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutate material : 190 g/ m2

Dimensiunea cearșafului 70 x 140 cm

Dimensiunea foii 70x140cm Cearșaful cu dimensiunea de 70x140 cm se potrivește perfect pentru un pat sau pătuț pentru copii. Culorile vii vor servi ca un decor expresiv al întregii încăperi. Această dimensiune deseori se întâlnește și în creșe sau facilități pentru copii.

Greutatea materialului

Greutate 190 g/m2

Greutatea foii 190 Gramaj mai mare de 190 g/m2 Lux se mândrește cu calitatea și rezistența ridicate. Fibrele dense sunt moi și plăcute la atingere.

Culoarea cearșafului

Verde

Culoarea foii verde Un dormitor proaspăt și armonios în tonuri de verde are un efect calmant asupra minții noastre și este, de asemenea, modern. Verdele în combinație cu nuanțe de gri sau alb arată elegant și se potrivește chiar și într-o cameră mică.

Notă: Culoare cearșafului poate fi ușor diversă de cea reprezentată în imagine.

Tensionarea cearșafului

Cearșaful este elastic

Foaia este tensionată Schimbarea cearșafului va fi o joacă pentru tine. Cearșafurile elastice sunt foarte practice și se așează foarte bine pe pat, nu alunecă. Datorită elasticului cusut, îmbrăcarea va fi rapidă și va decolare și mai rapid. Ideal pentru fiecare dormitor și pat pentru copii.

Cearșaf cu elastic

Foaie cu cauciuc Fie că preferați cearșafurile clasice sau cearșafurile terry, sigur le veți aprecia pe cele cu elastic în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, spații de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Atașarea ușoară la saltea și posibila înlocuiri a elasticului reprezintă un avantaj imens.

Temperatura de spălare a cearșafului

La ce temperatură trebuie spălată foaia? Aproape orice material poate rezista la spălare delicată la o temperatură de 40°C. Lenjeria de pat se spală cel mai adesea la temperaturi cuprinse între 30 și 60°C. Satinul, microflanelul, țesătura, jerseul sau creponul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40°C. Scăpați de murdărie, transpirație și celule moarte.

  • Temperatura de spălare recomandată: 40°C

Cât de des se spală lenjeria de pat?

Cât de des să spălați lenjeria de pat? Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, lenjeria de pat trebuie spălată în mod regulat. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile calde, pentru persoanele cu transpirație crescută sau pentru cei bolnavi, se recomandă scurtarea intervalului la 1x pe săptămână.

      • În fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile

Aceast cearșaf poate fi uscat în mașina de uscat rufe

Puteți usca această cearșaf Se recomandă uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperaturile ridicate pot avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturii. Este important să uscați corect cearșăful. Nu puneți cârlige în colțuri, materialul se poate deteriora. Uscarea în baie este nepotrivită, este cea mai umedă încăpere din apartament, iar cearșafurile se pot învechi. Pentru majoritatea materialelor, totuși, se recomandă uscarea într-un uscător de rufe.

Pachetul include:

  • 1 cearșaf 70 x 140 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Jersey pentru patuturi de copii
Culoare: Mentol
Material: 100% bumbac
Gramaj: 190 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 12 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 70 x 140 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: