Cearsaf jersey pentru patut copii albastru deschis, 70x140 cm

38 Lei –50 %
jersey svetle modre prosteradlo
38 Lei –50 % 19 Lei 16 Lei fără TVA
7 zile
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cearșafurile Jersey pentru pătuț sunt realizate din bumbac 100% cu o greutate de 140 g/m2 , sunt foarte călduroase, plăcute și moi la atingere. Aceste cearșafuri elastice cu dimensiuni de 70 x 140 cm , pot fi întinse până la 25% din dimensiunea lor. Cearșafurile Jersey ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde înalte de igienă.

Pentru a pastra calitatea și textura moale a cearșafului pentru o perioadă îndelungată de timp, se recomandă utilizarea detergenților pentru haine delicate la o temperatură de 40°C și uscarea pe uscător sau în mașina de uscat rufe la o temperatură scăzută.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf jersey

Cearceaf de jerseu Un element indispensabil al dormitoarelor moderne, cearșafurile de pat din Jersey - moi dar în același timp ferme. Căutați un compromis între bumbac și terry?! Acest material este de foarte bună calitate și are o durată de viață lungă. Chiar și după spălarea frecventă, în condiții adecvate, nu își pierde intensitatea culorii. Îl  puteți combina cu orice lenjerie de pat, nu necesită călcare, este suficient să îl împăturiți imediat după uscare.

  • Material: 100% bumbac
  • Greutatea materialului: 140 g/m2 

Dimensiunea cearșafului 70 x 140 cm

Rozměr prostěradla 70x140cm Cearșaful creat pentru copiii dumneavoastră, cu o dimensiune de 70 x 140 cm, se potrivește perfect în primul pătuț. Culorile vibrante vor crea un decor vesel pentru întreaga cameră. Această dimensiune este potrivită și pentru grădinițe sau alte facilități pentru copii.

Culoarea cearșafului

Albastru

Modrá barva prostěradla  Încurajează somnul odihnitor și visele în nuanțe azurii. Culoarea răcoritoare vă va ajuta să dormiți sau să vă relaxați după o zi grea. Cearșafurile albastre vă vor face să vă gândiți la zilele de vară.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Tensionarea cearșafurilor

Foaia este elastică

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor va fi floare la ureche. Cearșafurile flexibile sunt foarte practice, se așează bine pe pat și nu alunecă. Datorită elasticului din țesătură, acoperirea patului va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț. 

Cearșaf cu elastic

Prostěradlo s gumouIndiferent de materialul preferat al cearșafului, cu siguranță vă va plăcea cearșaful cu elastic pe margini. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Prinderea ușoară de saltea și posibilitatea înlocuirii cauciucului reprezintă avantaje importante.

Temperatura de spălare a cearșafului

La ce temperatură trebuie spălată foaia? Aproape orice material poate rezista la spălare delicată la 40°C. Lenjeria de pat se spală cel mai adesea la temperaturi cuprinse între 30 și 60 °C. Satinul, microflanelul, țesătura, jerseul sau creponul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40°C. Scăpați de murdărie, transpirație și celule moarte.

  • Temperatura de spălare recomandată: 40 °C

Cât de des se spală lenjeria de pat?

Cât de des să spălați lenjeria de pat? Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, lenjeria de pat trebuie spălată în mod regulat. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile calde, pentru persoanele cu transpirație crescută sau pentru cei bolnavi, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • În fiecare săptămână, maxim o dată la 14 zile

Puteți usca acest cearșaf

Puteți usca această cearșaf Se recomandă uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperaturile ridicate pot avea un efect negativ asupra culorilor și țesăturii. Este important să așezați corect cearșăful pe un uscător. Uscarea în baie este nepotrivită, este cea mai umedă încăpere din apartament, iar cearșafurile se pot deteriora. Pentru majoritatea materialelor, totuși, se recomandă uscarea într-un uscător.

Pachetul acestei lenjerii de pat include:

  • 1 cearșaf 70 x 140 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Jersey pentru patuturi de copii
Culoare: Albastru
Dimensiune: 70 x 140 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: