Cearsafuri Frotir cu elastic EXCLUSIVE 140x200 cm mov inchis

84 Lei –33 %
frotte prosteradla tmave fialove 4
84 Lei –33 % 56 Lei 47 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cearșafurile noastre de 140 x 200 cm sunt fabricate din 80% bumbac și 20% poliester.
Sunt foarte moi, plăcute și moi la atingere și își aplică mai ales în anotimpurile de iarnă.
Cearșafurile noastre ieftine Cearșafurile Terry ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde ridicate de igienă. Nu vă fie teamă să vă amenajați dormitorul, adăugați o notă la hotel sau pensiune.

Pentru păstrarea pe termen lung a calității și moliciunii cearșafului, vă recomandăm să il spălați în detergenți de rufe fine la temperatura de 40 °C și să il uscați într-un umeraș sau într-un uscător într-un grad mediu..

Mai jos, alegeți o variantă de produs în funcție de mărimea și greutatea cearșafului de pat și adăugați-l în coș.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșafuri Frotir

Froté prostěradloCearșafurile Terry sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea ridicată, astfel încât foaia nu alunecă și se ține ferm. Îi va plăcea și hotelierul, pentru că materialul tery nu va fi călcat.

  • Material: 80% bumbac | 20% poliester
  • Greutate: 170 g/m2

Greutate

Gramaj 170 g/m2

Gramáž prostěradla 170 Greutatea mai ridicată de 170 g/m2 creează o suprafață moale, plăcută la atingere și blândă pe piele. Cearșafurile sunt de asemenea potrivite pentru pătuțuri de copii.

Dimensiune 140 x 200 cm

Rozměr prostěradla 140x200cmCearșaful de 140 x 200 cm este cusută pe o saltea de aceeași dimensiune. Oferim modele în multe variante, tonuri pământești și culori puternice. Creați un pat de o persoană elegant în fiecare dormitor, cameră sau cazare.

Culoare

Violet

Fialová barva prostěradlaÎnviorați interiorul cu violet mistic. Tonurile mai deschise sunt potrivite pentru dormitoare și camere pentru copii. Împreună cu accesorii mai întunecate, creează o atmosferă calmă, încurajează creativitatea.

Elasticitatea cearșafurilor

Cearșaful este extensibil

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafurilor  va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț de copii.

Cearșaf cu prindere din cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafuri de pânză, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciucul în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 °C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 °C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 °C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o data la 14 zile

Cum se poate usca cearșaful?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să intindeți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți prinzatoarele peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni învechit. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf 140 x 200 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri
Culoare: Violet
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Gramaj: 170 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 20 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 140 x 200 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: