Perna standard pentru scaun Culoare galben

19 Lei 16 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Pernă decorativă confortabilă pentru scaun este potrivită pentru orice tip de scaun de bucătărie sau gradina. Umplutura sa este realizată din poliuretan de înaltă calitate, astfel încât nu își pierde forma și asigura confortul necesar. Datorită corzilor elasticizate, rămâne mereu pe loc. Se poate spăla în mașina de spălat la 40°C.

Partea superioară a husei este realizată din microfibră, iar partea inferioară din material nețesut. Interiorul pernei este realizat din spumă de 15 mm grosime. Dimensiunea pernei este de 39 x 36 cm.

Culoarea părții inferioare a pernei poate diferi ușor față de cea din imagine.

Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele de scaun?

Pernele de scaun sau mobilierul de grădină măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna pentru scaun sporește confortul și asigură un șezut moale. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Bumbacul natural se laudă cu absorbție și longevitate ridicate, microfibră cu textura sa moale, unică și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Are o umplutură cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale.

Se poate spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate într-o mașină de spălat obișnuită. Ideal la temperaturi de 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosit în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna pe scaun?

Pur și simplu atașați perna de șezutul scaunului cu sfori. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei scaunului. Șnururile garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea ușoară. Selecționați întotdeauna dimensiunea pernei la dimensiunea scaunului.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Galben
Material umplutura: spuma
Dimensiune: 39 x 36 cm
Materialul Husei: 100% microfibra

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: