Perna scaun standard portocaliu

19 Lei 16 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Perna pentru scaun este potrivita pentru orice scaun de bucătărie sau grădină.
Umplutura sa este realizată din poliuretan de înaltă calitate, deci nu își pierde forma și asigură confortul necesar.
Datorită corzilor, rămâne întotdeauna pe loc. O puteți spăla într-o mașină de spălat la 40 ° C. Husa este fabricată din 90% bumbac și 10% elastan, umplutura scaunului este realizată din spumă de 15 mm grosime.
Dimensiunea scaunului este de 39 x 36 cm. Culoarea feței inferioare a scaunului poate diferi de ilustrație.
Partea de vedere de sus este întotdeauna aceeași ca în imagine.

Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce și unde se folosesc pernele pentru scaun?

Pernele de scaun măresc confortul în sine în timpul șederii. Sunt ideale pentru scaunele din lemn fără șezut tapițat. Perna sporește confortul, are o textură moale și previne pătrunderea rapidă a frigului în timpul nopților lungi. În plus, sunt un plus excelent pentru interior, datorită unei game largi de culori și modele, le puteți asorta cu ușurință cu alte piese de mobilier. Un alt avantaj este, fără îndoială, protecția împotriva murdăriei și uzurii.

Din ce sunt făcute pernele și cu ce sunt umplute?

Piața oferă un număr inepuizabil de perne. Țesătura cel mai des folosită este bumbacul sau microfibra. Caracteristica principală a bumbacul natural este absorbția ridicată și rezistență, microfibra cu textura sa unică moale și uscare rapidă. Partea inferioară a unor tipuri de perne poate fi realizată din material nețesut. Perna textilă este umplută cu spumă cu o grosime de 1,5 cm până la 10 cm sau alte materiale. Se folosește cel mai mult bucăți din spumă întreagă sau zdrobită.

Se pot spăla și călca?

Da. Pernele din bumbac și microfibră umplute cu spumă pot fi spălate la mașina de spălat obișnuită. Temperaturile ideale sunt 30°C, maxim 40°C pentru programul de spălare manuală. După spălare, lăsați pernele de scaun să se usuce complet. Uscarea insuficientă poate duce la mucegai și deteriorarea țesăturii. Când este folosită în aer liber, poate fi impregnată cu produse speciale care facilitează curățarea.

Cum se atașează perna de scaun?

Pur și simplu atașați perna de spătarul scaunului folosindu-vă de șnururi. Șnururile sunt cusute ferm pe o parte a pernei. Acestea garantează fixarea perfectă, dar și îndepărtarea acesteia cu ușurință. Alegeți întotdeauna o pernă de dimensiunea scaunului.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne pentru scaune
Culoare: Portocaliu
Dimensiune: 39 x 36 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: