Pătură frantuzească lux matlasată pe tot parcursul anului 200x220 cm

Neevaluat
153,33 Lei 128,85 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
29.7.2021

 Pătură cu umplutură de fibră goală, potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Este foarte ușora, respirabila și moale. Acest material este perfect și pentru persoanele care suferă de alergie și astm. Cusătura asigură umplerea împotriva alunecării. Pentru a asigura un confort excepțional în timpul somnului, pătura este echipată cu un volum mai mare de umplere.

Dimensiune pilota:  200 x 220 cm

Greutatea pilotei:  2550g

Material umplutura: 100% polyester

Material suprafata: 100% polyester

Sfatul nostru:  Pentru a menține calitatea păturii, vă recomandăm să o spălați la temperatura maximă 40 °C

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

100% polyester

100% polyesterȚesătura de suprafață a păturilor este foarte adesea 100% poliester. Este un material ușor, care nu se încrețește, cu uscare rapidă. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe apa perfect și este delicat cu pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este că tinde să se aglomereze. Pentru a preveni acest lucru, spălați-vă la temperaturi scăzute și din exterior.

Greutatea paturii

GramážFactorul decisiv în care anotimp vei folosi pătura este greutatea. O regulă nescrisă este că păturile de iarnă încep de la o greutate de 350 g / m2. Pentru vară este puțin mai mic, de obicei începe de la 150 g / m2. Dacă nu doriți să vă ocupați de greutățile păturilor și schimbul acestora în funcție de sezon, atunci este posibil să alegeți varianta unei pături pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului tău și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Greutate: 400 g/m2

Dimensiuni pilota 200 x 220 cm

Rozměr přikrývky 200 x 220 cmAșa-numita pătură franceză de 200 x 220 cm este o alegere excelentă pentru a dormi pentru doi. Pătura partenerului este aerisită și ușoară, oferind confort ambilor parteneri pe tot parcursul nopții. De asemenea, vă va surprinde prin moliciunea și proprietățile sale izolatoare perfecte. Pătura mare obișnuită își câștigă susținătorii nu numai în hoteluri, ci și în gospodării.

Umplutura pilota 100% polyester

Výplň přikrývky 100% polyesterMaterial sintetic, 100% poliester este folosit ca material de umplere pentru pături sub formă de bile sau lână întreagă. Este un material foarte ușor, cu o memorie de formă bună și excelează, de asemenea, în întreținere ușoară și greutate redusă. Acest tip de pătură este, de asemenea, accesibil și popular.

Patura pe tot parcursul anului

Celoroční přikrývkaUtilizarea păturilor pe tot parcursul anului elimină necesitatea unui spațiu mare de depozitare pentru păturile de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele din apartamentele mici. Greutatea păturilor pe tot parcursul anului variază de la 250 g / m2 la 400 g / m2. O valoare mai mică este mai slabă și potrivită pentru persoanele calde, dimpotrivă, o greutate mai mare este puțin mai caldă. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului.

Pătură potrivită pentru aceste tipuri de paturi

Potrivita pentru un pat de o persoană

Přikrývka do jednolůžkaNu știți cum să măsurați o pătură pentru un pat de o persoană clasic?! Alegerea potrivită este de 140 x 200 cm. Pătura este suficient de mare pentru o persoană și va oferi confortul necesar pe tot parcursul nopții. Mărimea păturii este potrivită și pentru paturile duble, unde fiecare dintre parteneri alege o pătură separată.

Patura antialergica

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pătură pentru persoanele care suferă de alergii, urmați câteva sfaturi. Cele mai multe alergii, manifestate printr-un nas înfundat, mâncărime, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, păturile antialergice sunt cele care sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există tratamente speciale de suprafață care împiedică pătrunderea și depunerea acarienilor în pătură.

Spalarea păturilor

Praní přikrývkySpălarea păturilor ar trebui să aibă loc în mod ideal de două ori pe an. Spălarea frecventă se uzează inutil și distruge fibrele din interiorul păturii. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pătura nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 60 ° C, terminați prin rotire ușoară. Acest lucru va păstra forma originală și va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea păturilor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă într-un uscător la o temperatură scăzută pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, este recomandat să vă uscați cu două sau trei mingi de tenis, sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile sunt pufoase și aerisite. Dacă nu aveți uscător, cel mai bine este să uscați păturile în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele se pot înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării găurilor. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, luați-o în considerare înainte și după spălare.

Se poate calca pătura?

Můžu žehlit přikrývku?Nu călcăm pătura! Întreaga îngrijire constă în spălarea adecvată la o temperatură maximă de 60 ° C și uscarea completă ulterioară. Ne putem usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, luați în considerare pătura pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni posibila creștere a mucegaiului.

Ingrijirea păturii

Péče o přikrývkuPrelungiți viața păturilor cu câteva ritualuri zilnice ușoare. Aerisiti păturile și pernele în fiecare zi, menținându-le flexibilitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu atingeți capacele, deoarece acest lucru poate deteriora umplerea. Găsești pătura comprimată?! Apoi este suficient să îl uscați în uscător, apoi umplutura va fi din nou aerisită, ușoară și pufoasă. Datorită îngrijirii adecvate, păturile vă vor rezista câțiva ani.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilotă și pernă
Dimensiuni pilotă: 200 x 220 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
Material umplutură: 100% poliester
Anti alergic: Da
Capacitate de izolație: extra căldură
Greutate pilotă: 2550g
Material de suprafață: 100% poliester
Recomandat pentru: Pat de o persoană standard, Pat dublu standard
Sezon: Tot anul

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: