Protectie pentru saltea cu doua straturi - TOPPER 160 x 200 cm

Cupon de reducere 9% "CEARSAFURI9"
231 Lei –27 % 168 Lei 141 Lei fără TVA
In stoc (3 buc)

Prelungiți durata de viață a saltelei cu un protector de saltea cu două straturi - topper. Acest protector pentru saltele vă protejează salteaua de murdărie și, datorită unui strat de fibră goală, crește confortul saltelei cu un nivel mai înalt.

Straturile superioare și inferioare sunt cusute din microfibră de înaltă calitate, între ele se află un strat de fibre goale siliconate. Există cauciucuri în colțurile protectorului pentru fixarea pe saltea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Topper 160 x 200 cm

Topper 160 x 200 cmPentru un pat dublu de dimensiunea 160 x 200 cm alegeti un topper de aceiasi dimensiune. De asemenea, îl puteți atașa la două saltele de 80 x 200 cm, care vor uni și regla patul. Datorită benzilor de cauciuc cusute în colțuri, îl puteți atașa cu ușurință pe saltele înalte. Lungimea clasică a benzilor de cauciuc - 30 cm, il puteți întinde și pe o saltea de aproximativ 25 cm înălțime.

Microfibra

Visco-elastická paměťová pěnaCele mai fine fibre sunt utilizate pentru producerea de microfibre. Țesutul dens conferă țesăturii o rezistență ridicată. Persoanele alergice sau persoanele cu piele sensibilă vor aprecia, de asemenea, structura moale și plăcută la atingere. Protecția saltelei cu strat de microfibre excelează prin capacitatea sa de termoreglare. Este potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului. În plus, se usucă rapid și nu se încrețește.

Prelungirea duratei de viață a saltelei

Jak utěrky prát a žehlit?Topper, sau saltea de acoperire cu o grosime de câțiva centimetri, crește confortul de dormit și protejează salteaua. Acest ajutor practic va spori nu numai confortul, ci și igiena patului. În timpul nopții, transpirăm până la 1 litru de sudoare, care este prins de cearșaf sau de topper în sine. Salteaua este astfel protejată de contaminarea directă, durata de viață a acesteia fiind prelungită cu până la câțiva ani. Datorită greutății reduse, puteți ventila sau aspira cu ușurință topperul.

Creșterea zonei de dormit

Jak utěrky prát a žehlit?Ridicarea și dormitul vă provoacă probleme? Patul este prea jos și pur și simplu nu economisești pentru un pat nou? Topper, o soluție eficientă care nu încarcă portofelul. Patul crește cu până la câțiva centimetri, în plus acoperă denivelările și conferă confort chiar și unei saltele dure. În general, este dat ca înălțimea optimă a unui pat cu o saltea de 45-50 cm. Pentru persoanele cu probleme de mobilitate de până la 60 cm. Încercați un test simplu pentru a găsi înălțimea ideală. Când stați pe pat, toate picioarele sunt pe podea, iar genunchii sunt la un unghi de 90 °

Spatiu intre saltele? Unificați zona de dormit

Jak utěrky prát a žehlit?Salteaua existentă ajunge la sfârșitul vieții sale și căutați o soluție rapidă și economică pentru a-i prelungi durata de viață? Topperul unifică perfect toate denivelările și înmoaie suprafața. Înălțimea zonei de dormit și structura pot fi ajustate în funcție de nevoile dumneavoastră. Salteaua de acoperire aliniază, de asemenea, gropița de pe patul dublu între două saltele sau cusături ridicate. Pur și simplu creează un pat perfect drept. Dormitul pe o saltea așezată poate fi confortabil.

Topper-ul ramane in pozitie cand va miscati

Jak utěrky prát a žehlit?Împărtășești o saltea mare cu partenerul tău și îi poți simți fiecare mișcare? Ori de câte ori se întoarce, ești treaz? Obțineți un topper. Avantajul său este că nu transmite mișcări în timpul schimbărilor în pozițiile de somn. Poate izola șocurile și modificările de presiune pe saltea. O soluție simplă și ieftină la îndemână.

Material: 100% microfibra

 Fixare: Cauciucuri cusute pentru fixarea pe saltea

Temperatura de spălare recomandată: 40 ° C

Calcat necesar: Nu călcați, nu înălbiți sau nu curățați chimic.

Culoarea spumei saltelei poate diferi de cea din imagine - culoarea spumei nu afectează proprietățile saltelei.  

 

Uscare: Topperul poate fi uscat într-un uscător

Parametri suplimentari

Categorie: Protectie pentru saltea
Dimensiuni saltea: 160 x 200 cm
Material: 100% microfibra
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 30 cm
inaltimea topperului: 3 - 4 cm
Cel mai ieftin de pe piata: Da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: