Cearsaf Frotir pentru patut cu elastic gri deschis 60x120 cm

Cupon de reducere 8% "CEARSAFURI8" Cod de reducere -10% "PENTRUCOPII10"
49,80 Lei –48 %
frote sede
49,80 Lei –48 % 25,80 Lei 21,70 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc.)

Cearșafurile noastre pentru pătuț sunt fabricate din 80% bumbac și 20% poliester cu o greutate de 190 g / m2. Sunt foarte populare datorită moliciunii, respirabilității și căldurii. Aceste cearșafuri practice întinse au o dimensiune de 60 x 120 cm. Cearșafurile noastre terry ating calitatea europeană și îndeplinesc standarde igienice ridicate.

Pentru spalarea la temperaturi ridicate, se recomandă spalarea cu detergenți pentru rufe delicate la o temperatură de 40 °C și uscarea lor într-un uscator.

Notă: Culoarea poate fi ușor diversă decât cea reprezentată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cearșaf Terry

Froté prostěradloCearșafurile frotir sunt solicitate și căutate pentru întreținerea ușoară, durabilitatea și absorbția ridicată. Materialul moale este plăcut la atingere, își păstrează forma constantă și are o durată lungă de viață. Un alt avantaj este elasticitatea ridicată, astfel încât cearșaful nu alunecă și se ține ferm. Este ideal pentru regimul hotelier, pentru că materialul tery nu necesita călcare.

  • Material: 80% bumbac| 20% poliester
  • Greutate material: 190 g/m2

Greutate cearșaf

Gramaj 190 g/m2

Gramáž prostěradla 190Greutatea mai mare de 190 g/m2 Lux oferă calitate și rezistență ridicate. Fibrele groase sunt moi și plăcute la atingere.

Dimensiune 60 x 120 cm

Rozměr prostěradla 60x120cmDimensiunea cearșafului de 60 x 120 cm este ideală pentru cei mai mici membri ai familiei. Cearșafurile practice în multe culori vor lumina orice pătuț și vor face întregul interior confortabil.

Culoare

Gri

Šedá barva prostěradlaAstăzi una dintre cele mai populare culori și combinații. Încercați să evocați un dormitor modern cu o cearșaf gri. Culoarea umbrei pare naturală și o puteți combina confortabil cu așternuturi colorate sau elemente din dormitor sau cameră.

Elasticitatea cearșafului

Cearșaful elastic

Prostěradlo je napínacíÎnlocuirea cearșafului va fi o briză pentru dvs. Cearșafurile întinse sunt foarte practice și se țin bine pe pat, nu alunecă. Datorită cauciucului cusut, acoperirea va fi rapidă și îndepărtarea va fi și mai rapidă. Ideal pentru fiecare dormitor și pătuț de copii.

Cearșafuri cu benzi de cauciuc

Prostěradlo s gumouFie că preferați pânza clasică sau cearșafuri de pânză, cu siguranță vă va plăcea cea cu cauciucul în jurul perimetrului. Este potrivit pentru hoteluri, facilități de cazare de toate tipurile, dar și pentru grădinițe sau spitale. Aderența ușoară a saltelei și posibila înlocuire a cauciucului reprezintă un avantaj imens.

La cate grade se spala cearșafurile?

Na jakou teplotu prát prostěradlo?Spălarea delicată la 40 ° C poate rezista practic la orice material. Lenjeria de pat este cel mai adesea spălată la temperaturi cuprinse între 30 și 60 ° C. Satinul, microflanelul, terryul, jerseyul sau crepul pot fi spălate la o temperatură mai scăzută, ideal 40 ° C. Vei scăpa de murdărie, sudoare și celule moarte.

  • Temperatura de spalare recomandata: 40 °C

Cat de des se spala cearșafurile?

Jak často prostěradlo prát?Ne petrecem până la o treime din viață în pat. Prin urmare, spălarea lenjeriei de pat ar trebui să fie regulată. Recomandarea generală este o dată la 14 zile. În lunile mai calde, pentru persoanele cu transpirație mai mare sau pentru pacienți, se recomandă scurtarea intervalului la o dată pe săptămână.

  • maxim o data la 14 zile

Cum se pot usca cearșafurile?

Toto prostěradlo můžete sušit v sušičceRecomandăm uscarea în uscător la temperaturi scăzute, temperatura ridicată poate avea un efect negativ asupra culorilor și a țesăturii. Este important să bateți corect cearșaful și să il atârnați pe umeraș. Nu puneți știfturile peste colțuri, materialul se poate extrage. Uscarea în baie este inadecvată, este cea mai umedă cameră din apartament, iar cearșaful de pat poate deveni vechi. Cu toate acestea, pentru majoritatea materialelor, se recomandă uscarea prin rufe.

Pachetul contine:

  •  1 cearșaf 60 x 120 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Cearsafuri din Frotir pentru patuturi de copii
Culoare: Gri
Material: 80% bumbac | 20% poliester
Gramaj: 190 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Cu elastic: Da
Executie: Intinzatoare, Cu elastic
Inaltimea optima a saltelei: Pana la 12 cm
Intinzatoare: Da
Dimensiune: 60 x 120 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: