Somiera cu lamele in cadru metalic fix 140x200 cm

775 Lei 651 Lei fără TVA
14 zile

Somiera în cadru solid.
Material: metal / lemn
Culoare: negru / natural
Dimensiuni : Lățime: 140 cm, Lungime: 200 cm, Înălțime: 4,5 cm
Grătarul este format din 13 lamele.

Capacitate de încărcare: 80 kg per pat.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grătar dimensiuni 140 x 200

Šířka roštu 140 x 200 cm În mod ideal, pentru un pat de 140 x 200 cm se folosește un singur grătar mare. Dacă veți folosi patul ca un pat individual imens sau un pat dublu ocazional, alegeți un grătar mare. Grătarul preia sarcina saltelei și o distribuie pe întreaga lungime a grătarului, Grătarele cu această dimensiune sunt cel mai des utilizate pentru tipurile de saltele joase. Pentru saltelele mai înalte, greutatea se distribuie pe înălțimea saltelei.

Grătare metalice

Kovový rám Rama metalică solidă este echipată cu profile speciale în care se fixează lamelele. Ramele metalice sunt destinate în principal grătarelor cu lamele, care sunt mai flexibile decât grătarele convenționale cu șipci. Această grătar cu cadru este introdus în cadrul patului și apoi fixat.

Grătare cu lamele

Lamelový rošt Grătarele lamelare sunt cele mai potrivite pentru saltelele din spumă. Numărul de lamele influențează rezistența și adaptarea la sarcină. Cu cât mai multe șipci are grătarul, cu atât se adaptează mai bine la sarcină și o răspândește pe întreaga suprafață a grătarului. Lamelele sunt confecționate din lemn de fag sau molid, care sunt fixate pe rame solide. Unele grătare au șipci duble în zona cu cea mai mare încărcare, cum ar fi partea lombară a spatelui.

Material lamele

Materiál lamel Găsim pe piață o gamă largă de grătare din diferite tipuri de lemn. Lemnul de mesteacan sau fag ori diferite materiale artificiale sunt cel mai adesea utilizate pentru fabricarea lamelele pentru grătare. În timp ce șipcile pentru grătarele cu șipci sunt din lemn de molid sau pin. Se folosește întotdeauna lemn de calitate cu cel mai mic număr de noduri și fisuri.

Grătare cu 13 lamele

Počet lamel: 13 Grătarele cu 13 lamele se recomandă pentru toate saltelele din spumă sau saltelele cu arcuri individuale. Acest tip de grătar este foarte puternic și flexibil. Grătarul este format din 13 lamele solide conectate prin țesături. Numărul de lamele influențează, de asemenea, capacitatea de încărcare a grătarului, cu cât mai multe lamele, cu atât grătarul se poate adapta mai eficient după conturul personal.

Fermitate reglabilă: NU

Nastavitelná tvrdost: NE Grătarul clasic fără ajustarea rigidității este suficient de ferm pentru a crea un suport perfect pentru întreaga coloană vertebrală. De asemenea, fiind flexibil,  permite distribuirea corectă a greutății și ajustarea după poziția corpului. Dacă nu suferiți de probleme motorii sau de dureri de spate frecvente după somn, atunci un grătar cu duritate reglabilă nu este necesar.

Grătare pentru adulți

Rošt vhodný pro mužeRošt vhodný pro ženy

Grătare pentru adulți Grătarele pentru pat nu se categorizează de obicei ca mai mult sau mai puțin potrivite pentru femei sau bărbați. Într-un fel, însă, putem percepe o anumită diviziune. Acestea se împart în funcție de greutatea utilizatorului iar astfel le putem împărți în mod fictiv în mai potrivite pentru femei ori pentru bărbați. Grătarele au capacități de încărcare diferite, cel mai adesea până la o greutate de 110 - 120 kg. Capacitatea de încărcare este influențată de numărul de lamele, grosimea și lățimea lor.

Recomandări saltele

Doporučené matrace Pentru categoria cadrelor clasice cu șipci, vă recomandăm saltele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din latex, realizate din spumă cu memorie sau cele cu placă de cocos. Dacă aveți un cadru clasic cu lamele, se pot recomanda aceleași saltele ca și pentru grătarele cu șipci. Dacă aveți un pat care include suport cu plăci din PAL solide se recomandă saltelele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din spumă cu o porozitate adecvată a materialului.

Înlocuire gratuită a lamelelor în cazul deteriorării

Bezplatná výměna laťky při prasknutí Nu lăsați salteaua să se distrugă datorită unei șipci deteriorate din grătar care poate avea margini ascuțite și poate duce în timp la ruperea saltelei sau a husei acesteia.Nu va mai trebui să aruncați întregul grătar datorită unei singure lamele deteriorate deoarece noi vă asigurăm înlocuirea gratuită a acesteia.

Cum se fabrică grătarele?

Jak je rošt vyroben? Majoritatea grătarelor clasice sunt din lemn, cu părți din fier sau plastic. Dacă grătarul are un cadru, lamelele sau șipcile individuale sunt fixate în cadru. Cadrul și șipcile sunt din lemn. În schimb lamele sunt compuse din mai multe straturi, profitând astfel de flexibilitatea acestora. Dacă grătarul nu are cadru, șipcile din lemn sunt conectate cu o bandă textilă. Pentru producție se utilizează diferite tipuri de lemn profitându-se de proprietățile specifice acelui tip de lemn.

Parametri suplimentari

Categorie: Lamele de pat
? Tip lamele: Lamele curbate
Material cadru grilaj: Metal
Potrivit pentru: Barbati, Femei
Dimensiune: 140 x 200 cm
Numar de lamele: 13

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: