Somiera cu lamele drepte si banda textila 80x200 cm

94 Lei 79 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Somieră fixă cu 12 lamele din lemn de pin, rulabilă. Somiera cu lamele drepte se așează pe cadrul patului și este potrivită pentru toate paturile noastre. Lamelele au o secțiune transversală de 6 x 2 cm și sunt fabricate din lemn masiv de pin de calitate. În cazul în care una dintre lamele s-ar crăpa, oferim gratuit înlocuirea ei.

Dimensiunea somierei: 80 x 200 cm (toleranță de producție 0,5%)
Capacitatea de încărcare a somierei: 110 kg pe persoană

Barurile sunt preforate, șuruburile nu fac parte din ambalaj.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grătar dimensiuni 80 x 200 cm

Šířka roštu 80 x 200 cm Un grătar de calitate contribuie la un somn sănătos și confortabil pe parcursul nopții. Pentru dimensiunea clasică a unui pat simplu de 80 x 200 cm se folosește un grătar cu aceeași dimensiune. Dimensiunea reală a grătarului este întotdeauna cu aproximativ 1 cm mai mică pentru a se potrivi ușor în rama patului. Grătarul susține funcționalitatea corectă a saltelei și îi asigura o durată lungă de folosință. Datorită grătarului, se crează o ventilație care asigură eliminarea umidității de pe saltea.

Grătare cu șipci

Laťkový rošt Grătarele cu șipci sunt potrivite pentru saltelele cu arcuri individuale, saltele din spumă mai rigidă sau pentru saltele mai groase de 15 cm. Lemnul de mesteacăn sau molid este cel mai adesea utilizat pentru aceste grătare, șipcile separate sunt conectate printr-o curea și uneori încorporate într-un cadru solid. Capacitatea de încărcare a întregului grătar este influențată de numărul de șipci și de lățimea și grosimea acestora. Cu cât grătarul are mai multe șipci, cu atât se adaptează mai bine la sarcină și o răspândește pe întreaga suprafață a grătarului.

Material șipci

Materiál laťek Găsim pe piață o gamă largă de grătare din diferite tipuri de lemn. Lemnul de mesteacăn sau fag ori diferite materiale artificiale sunt cel mai adesea utilizate pentru fabricarea șipcilor pentru grătare. Șipcile pentru grătarele cu șipci sunt din lemn de molid sau pin. Se folosește întotdeauna lemnul de calitate cu cel mai mic număr de noduri și fisuri.

Grătare cu 12 șipci

Počet laťek: 12 Grătarele cu 12 șipci sunt recomandate sub toate saltelele din spumă. Acest tip de grătar este o soluție simplă pentru oricare pat. Șipcile grătarului au o secțiune transversală de 6 x 2 cm și sunt confecționate din lemn masiv de înaltă calitate. În plus este ușor de transportat, fiind simplu de rulat într-o rolă de dimensiuni reduse.

Capacitate de încărcare de până la 110 kg/persoană

Nosnost až 110 kg na osobu Cele mai utilizate tipuri de grătare sunt cele cu sarcina de încărcare de până la 110 kg. Sunt confecționate cu lamele sau șipci din lemn, care sunt fixate pe cadrul patului. Acest tip de grătar este potrivit pentru toate tipurile de paturi. Sunt recomandate nu doar pentru adulți, dar și pentru copii. Este un grătar de calitate, solid,care vă va oferi un somn confortabil.

Fermitate reglabilă: NU

Nastavitelná tvrdost: NE Grătarul clasic fără ajustarea rigidității este suficient de ferm pentru a crea un suport perfect pentru întreaga coloană vertebrală. De asemenea, fiind flexibil,  permite distribuirea corectă a greutății și ajustarea după poziția corpului. Dacă nu suferiți de probleme motorii sau de dureri de spate frecvente după somn, atunci un grătar cu duritate reglabilă nu este necesar.

Grătare pentru adulți

Rošt vhodný pro mužeRošt vhodný pro ženy

Grătare pentru adulți Grătarele pentru pat nu se categorizează de obicei ca mai mult sau mai puțin potrivite pentru femei sau bărbați. Într-un fel, însă, putem percepe o anumită diviziune. Acestea se împart în funcție de greutatea utilizatorului iar astfel le putem împărți în mod fictiv în mai potrivite pentru femei ori pentru bărbați. Grătarele au capacități de încărcare diferite, cel mai adesea până la o greutate de 110 - 120 kg. Capacitatea de încărcare este influențată de numărul de lamele, grosimea și lățimea lor.

Recomandări saltele

Doporučené matrace Pentru categoria cadrelor clasice cu șipci, vă recomandăm saltele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din latex, realizate din spumă cu memorie sau cele cu placă de cocos. Dacă aveți un cadru clasic cu lamele, se pot recomanda aceleași saltele ca și pentru grătarele cu șipci. Dacă aveți un pat care include suport cu plăci din PAL solide se recomandă saltelele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din spumă cu o porozitate adecvată a materialului.

Înlocuire gratuită a lamelelor în cazul deteriorării

Bezplatná výměna laťky při prasknutí Nu lăsați salteaua să se distrugă datorită unei șipci deteriorate din grătar care poate avea margini ascuțite și poate duce în timp la ruperea saltelei sau a husei acesteia.Nu va mai trebui să aruncați întregul grătar datorită unei singure lamele deteriorate deoarece noi vă asigurăm înlocuirea gratuită a acesteia.

Cum se fabrică grătarele?

Jak je rošt vyroben? Majoritatea grătarelor clasice sunt din lemn, cu părți din fier sau plastic. Dacă grătarul are un cadru, lamelele sau șipcile individuale sunt fixate în cadru. Cadrul și șipcile sunt din lemn. În schimb lamele sunt compuse din mai multe straturi, profitând astfel de flexibilitatea acestora. Dacă grătarul nu are cadru, șipcile din lemn sunt conectate cu o bandă textilă. Pentru producție se utilizează diferite tipuri de lemn profitându-se de proprietățile specifice acelui tip de lemn.

Parametri suplimentari

Categorie: Lamele de pat
? Tip lamele: Lamele drepte
Potrivit pentru: Barbati, Femei
Capacitate de încărcare: 110 kg pe persoana
Dimensiune: 80 x 200 cm
Numar de lamele: 12

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: