Somiera din lemn Monna 90x200 cm

Cod de reducere -13% PATURI13
399 Lei 335 Lei fără TVA
In stoc (1 buc)

Somiera cu lamele curbate este alcătuită din 16 lamele flexibile din lemn de mesteacăn fixate pe un cadru din lemn. Lamele individuale sunt fixate de cadru cu ajutorul unui manșon din plastic. Aceasta se caracterizează prin rezistență excepțională, durabilitate și flexibilitate ridicată. Datorită proprietăților sale, somiera este potrivită pentru saltelele cu arcuri (pocket) și saltele din spumă. Sporește confortul somnului, oferă un suport optim și asigură o ventilație suficientă a saltelei.

Dimensiunea somierei: 90 x 200 cm (toleranță de fabricație 0,5%)
Capacitatea de încărcare a somierei: 120 kg pe persoană

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grătar dimensiuni 90 x 200 cm

Šířka roštu 90 x 200 cm Grătarul asigură funcționalitatea corectă a saltelei și prelungește durata de folosință a acesteia. Contribuie la un somn sănătos, de calitate pe toată durata nopții. Într-un pat individual cu dimensiunea de 90 x 200 folosim o saltea de aceeași dimensiune. Dimensiunea reală a grătarului este întotdeauna cu aproximativ 1 cm mai mică pentru a se potrivi ușor în rama patului. Grătarul preia sarcina saltelei și o distribuie uniform, astfel încât nu trebuie să subestimăm alegerea grătarului.

Grătare cu lamele

Lamelový rošt Grătarele lamelare sunt cele mai potrivite pentru saltelele din spumă. Numărul de lamele influențează rezistența și adaptarea la sarcină. Cu cât mai multe șipci are grătarul, cu atât se adaptează mai bine la sarcină și o răspândește pe întreaga suprafață a grătarului. Lamelele sunt confecționate din lemn de fag sau molid, care sunt fixate pe rame solide. Unele grătare au șipci duble în zona cu cea mai mare încărcare, cum ar fi partea lombară a spatelui.

Material lamele

Materiál lamel Găsim pe piață o gamă largă de grătare din diferite tipuri de lemn. Lemnul de mesteacan sau fag ori diferite materiale artificiale sunt cel mai adesea utilizate pentru fabricarea lamelele pentru grătare. În timp ce șipcile pentru grătarele cu șipci sunt din lemn de molid sau pin. Se folosește întotdeauna lemn de calitate cu cel mai mic număr de noduri și fisuri.

Capacitate de încărcare de până la 120 kg/persoană

Nosnost až 120 kg na osobu Grătarele cu o capacitate de încărcare de 120 kg sunt destinate în principal pentru bărbați sau persoane cu o greutate mai mare. Grătar flexibil, dar suficient de ferm, este realizat din lemn de calitate. Acest tip de grătar este potrivit pentru toate tipurile de paturi și va oferi un somn bun și confortabil.

Fermitate reglabilă: NU

Nastavitelná tvrdost: NE Grătarul clasic fără ajustarea rigidității este suficient de ferm pentru a crea un suport perfect pentru întreaga coloană vertebrală. De asemenea, fiind flexibil,  permite distribuirea corectă a greutății și ajustarea după poziția corpului. Dacă nu suferiți de probleme motorii sau de dureri de spate frecvente după somn, atunci un grătar cu duritate reglabilă nu este necesar.

Grătare pentru adulți

Rošt vhodný pro mužeRošt vhodný pro ženy

Grătare pentru adulți Grătarele pentru pat nu se categorizează de obicei ca mai mult sau mai puțin potrivite pentru femei sau bărbați. Într-un fel, însă, putem percepe o anumită diviziune. Acestea se împart în funcție de greutatea utilizatorului iar astfel le putem împărți în mod fictiv în mai potrivite pentru femei ori pentru bărbați. Grătarele au capacități de încărcare diferite, cel mai adesea până la o greutate de 110 - 120 kg. Capacitatea de încărcare este influențată de numărul de lamele, grosimea și lățimea lor.

Recomandări saltele

Doporučené matrace Pentru categoria cadrelor clasice cu șipci, vă recomandăm saltele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din latex, realizate din spumă cu memorie sau cele cu placă de cocos. Dacă aveți un cadru clasic cu lamele, se pot recomanda aceleași saltele ca și pentru grătarele cu șipci. Dacă aveți un pat care include suport cu plăci din PAL solide se recomandă saltelele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din spumă cu o porozitate adecvată a materialului.

Înlocuire gratuită a lamelelor în cazul deteriorării

Bezplatná výměna laťky při prasknutí Nu lăsați salteaua să se distrugă datorită unei șipci deteriorate din grătar care poate avea margini ascuțite și poate duce în timp la ruperea saltelei sau a husei acesteia.Nu va mai trebui să aruncați întregul grătar datorită unei singure lamele deteriorate deoarece noi vă asigurăm înlocuirea gratuită a acesteia.

Cum se fabrică grătarele?

Jak je rošt vyroben? Majoritatea grătarelor clasice sunt din lemn, cu părți din fier sau plastic. Dacă grătarul are un cadru, lamelele sau șipcile individuale sunt fixate în cadru. Cadrul și șipcile sunt din lemn. În schimb lamele sunt compuse din mai multe straturi, profitând astfel de flexibilitatea acestora. Dacă grătarul nu are cadru, șipcile din lemn sunt conectate cu o bandă textilă. Pentru producție se utilizează diferite tipuri de lemn profitându-se de proprietățile specifice acelui tip de lemn.

Parametri suplimentari

Categorie: Lamele de pat
Garanţie: 2 ani
? Tip lamele: Lamele curbate
Material cadru grilaj: Lemn
Potrivit pentru: Barbati, Femei
Capacitate de incarcare: 120 kg pe persoana
Dimensiune: 90 x 200 cm
Numar de lamele: 16

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: