Somniera din lemn Monna 160x200 cm

798 Lei 671 Lei fără TVA
7 zile

Alegeți lamele pentru pat accesibile și de calitate. În oferta noastră veți găsi lamele din lemn masiv de pin, care sunt ușor de instalat și se potrivesc perfect în toate paturile obișnuite. Dimensiunea de 160 x 200 cm este concepută pentru un pat de o persoană de aceeași dimensiune. Lamelele de pat drepte vă garantează un somn confortabil și netulburat.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Grătar dimensiuni 160 x 200

Šířka roštu 160 x 200 cm Patul cu dimensiunile de 160 x 200 cm este un pat dublu mai mic. În aceste tipuri de paturi introducem fie un grătar mare cu aceleași dimensiuni de 160 x 200 cm, fie două mici de 80 x 200 cm. Un grătar de calitate prelungește durata de folosință a saltelei, ușurând  distribuția uniformă a sarcinii saltelei. De asemenea, menține igiena patului, asigurând ventilația care previne formarea mucegaiului și împiedică înmulțirea acarienilor.

Grătare cu lamele

Lamelový rošt Grătarele lamelare sunt cele mai potrivite pentru saltelele din spumă. Numărul de lamele influențează rezistența și adaptarea la sarcină. Cu cât mai multe șipci are grătarul, cu atât se adaptează mai bine la sarcină și o răspândește pe întreaga suprafață a grătarului. Lamelele sunt confecționate din lemn de fag sau molid, care sunt fixate pe rame solide. Unele grătare au șipci duble în zona cu cea mai mare încărcare, cum ar fi partea lombară a spatelui.

Material lamele

Materiál lamel Găsim pe piață o gamă largă de grătare din diferite tipuri de lemn. Lemnul de mesteacan sau fag ori diferite materiale artificiale sunt cel mai adesea utilizate pentru fabricarea lamelele pentru grătare. În timp ce șipcile pentru grătarele cu șipci sunt din lemn de molid sau pin. Se folosește întotdeauna lemn de calitate cu cel mai mic număr de noduri și fisuri.

Capacitate de încărcare de până la 120 kg/persoană

Nosnost až 120 kg na osobu Grătarele cu o capacitate de încărcare de 120 kg sunt destinate în principal pentru bărbați sau persoane cu o greutate mai mare. Grătar flexibil, dar suficient de ferm, este realizat din lemn de calitate. Acest tip de grătar este potrivit pentru toate tipurile de paturi și va oferi un somn bun și confortabil.

Fermitate reglabilă: NU

Nastavitelná tvrdost: NE Grătarul clasic fără ajustarea rigidității este suficient de ferm pentru a crea un suport perfect pentru întreaga coloană vertebrală. De asemenea, fiind flexibil,  permite distribuirea corectă a greutății și ajustarea după poziția corpului. Dacă nu suferiți de probleme motorii sau de dureri de spate frecvente după somn, atunci un grătar cu duritate reglabilă nu este necesar.

Grătare pentru adulți

Rošt vhodný pro mužeRošt vhodný pro ženy

Grătare pentru adulți Grătarele pentru pat nu se categorizează de obicei ca mai mult sau mai puțin potrivite pentru femei sau bărbați. Într-un fel, însă, putem percepe o anumită diviziune. Acestea se împart în funcție de greutatea utilizatorului iar astfel le putem împărți în mod fictiv în mai potrivite pentru femei ori pentru bărbați. Grătarele au capacități de încărcare diferite, cel mai adesea până la o greutate de 110 - 120 kg. Capacitatea de încărcare este influențată de numărul de lamele, grosimea și lățimea lor.

Recomandări saltele

Doporučené matrace Pentru categoria cadrelor clasice cu șipci, vă recomandăm saltele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din latex, realizate din spumă cu memorie sau cele cu placă de cocos. Dacă aveți un cadru clasic cu lamele, se pot recomanda aceleași saltele ca și pentru grătarele cu șipci. Dacă aveți un pat care include suport cu plăci din PAL solide se recomandă saltelele cu arcuri individuale cu o înălțime minimă de 15 cm sau saltele din spumă cu o porozitate adecvată a materialului.

Înlocuire gratuită a lamelelor în cazul deteriorării

Bezplatná výměna laťky při prasknutí Nu lăsați salteaua să se distrugă datorită unei șipci deteriorate din grătar care poate avea margini ascuțite și poate duce în timp la ruperea saltelei sau a husei acesteia.Nu va mai trebui să aruncați întregul grătar datorită unei singure lamele deteriorate deoarece noi vă asigurăm înlocuirea gratuită a acesteia.

Cum se fabrică grătarele?

Jak je rošt vyroben? Majoritatea grătarelor clasice sunt din lemn, cu părți din fier sau plastic. Dacă grătarul are un cadru, lamelele sau șipcile individuale sunt fixate în cadru. Cadrul și șipcile sunt din lemn. În schimb lamele sunt compuse din mai multe straturi, profitând astfel de flexibilitatea acestora. Dacă grătarul nu are cadru, șipcile din lemn sunt conectate cu o bandă textilă. Pentru producție se utilizează diferite tipuri de lemn profitându-se de proprietățile specifice acelui tip de lemn.

Parametri suplimentari

Categorie: Lamele de pat
Garanţie: 2 ani
? Tip lamele: Lamele curbate
Material cadru grilaj: Lemn
Potrivit pentru: Barbati, Femei
Capacitate de încărcare: 120 kg pe persoana
Dimensiune: 160 x 200 cm
Numar de lamele: 16

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: