Masa de sufragerie Culoare alba, BERGEN 100x70 cm

565 Lei 475 Lei fără TVA
10 zile

Masa de sufragerie elegantă Bergen este o dovadă clară că frumusețea poate fi găsită și în simplitate. Doar poziționați masa de sufragerie albă BERGEN de înaltă calitate cu picioare din lemn masiv de fag și așa ia naștere o masă de sufragerie elegantă și practică.

Rezistența mesei este asigurată de materialele de primă clasă și de manopera de calitate. Se recomandă asortarea mesei de sufragerie BERGEN cu scaunele din seria York. Această conexiune este într-adevăr foarte reușită din punct de vedere estetic.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Material

  • MDF: Alb
  • Lemn masiv: Fag

Dimensiuni

  • Lățime: 100 cm
  • Adâncime: 70 cm
  • Înălțime: 75 cm
  • Se recomandă asortarea cu scaunele din seria YORK.

Inspirație nordică cool. Aduceți un echilibru între culori și elemente în interior. Trăiește în stil scandinav. Lejeritatea, flerul proaspăt și funcționalitatea sa te vor captiva. Mobilierul robust, elementele din metal sau sticlă și iluminatul distinctiv fac parte din apartamentele nordice. Spațiile mari libere fără colțuri întunecate și pereți despărțitori măresc optic spațiul. Salile de mese scandinave sunt perfect practice. Toate necesitățile au un loc desemnat, ceea ce le face mai ușor de păstrat curat. Nu vă fie teamă să faceți specială masa de sufragerie Bergen.

Parametri suplimentari

Categorie: Mese
Culoare: Alb
Decor din lemn: Fag
Numar de locuri: Pentru 4 persoane
Desfasurare: Fara pliere
Dimensiuni masa: 100 x 70 x 75 cm
Forma mobilierului: Rectangular
Forma picioarelor: Clasic
Materialul placii: MDF

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: