Pilota pentru patut alb

Călduroase Cod de reducere -15% "PILOTAPERNA15"
105 Lei –58 %
0002 periny polstare
105 Lei –58 % 44 Lei 37 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Pentru un somn fericit al celor mici, alegerea corectă a pilotei și pernei este importantă. Un set de calitate pentru pătuț vă va oferi dumneavoastră și copiilor un somn liniștit și confortul necesar. Pilotele de pat și pernele umplute cu fibre goale sunt hipoalergenice, moi și respirabile. Husa este cusută din fibră artificială, ideală astfel pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Perna nu are cusături suplimentare.

Dimensiune pătură: 90 x 135 cm

Dimensiunea pernei: 45 x 65 cm

Greutate: 400 g/m2

Material de umplutură: 100% poliester

Material de suprafață: 100% poliester

Sfatul nostru: Pentru a păstra calitatea păturii, vă recomandăm să o spălați la o temperatură maximă de 40 °C.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pilota

100% poliester

100% polyesterMaterialul exterior al pilotelor este deseori 100% din poliester. Este un material care nu se șifonează repede, este ușor și se usucă rapid. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe perfect apa și este blând pe pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este acela că în timp are tendința de a crea cocoloașe. Pentru a preveni acest lucru, spălați la temperaturi scăzute.

Greutatea pilotelor

GramážFactorul decisiv care va decide în care sezonul veți folosi o pilotă este greutatea. O regulă nescrisă este aceea că păturile de iarnă încep cu o greutate de 350 g/m2. Vara, greutatea este puțin mai scăzută, de obicei începe de la 150 g/m2. Dacă nu doriți să aveți de a face cu ponderilor păturilor și schimbului acestora în funcție de sezon, atunci aveți posibilitatea să alegeți varianta unei pilote pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Gramaj: 300 g/m2

Pilotă matlasată dimensiunea 90 x 135 cm

Rozměr přikrývky 135 x 90 cmPilota pentru copii de 90 x 135 cm este destinată în primul rând paturilor mici sau primelor paturi ale micuților. Pilotele sunt de înaltă calitate, ușoare și reglează perfect căldura. De asemenea, au câștigat popularitate datorită durabilității și întreținerii ușoare. Alegeți cu atenție pilota, dacă copilul se dezvelește peste noapte, alegeți una mai răcoroasă, iar dacă este ii este rece, alegeți una mai călduroasa.

Umplutură matlasată 100% poliester

Výplň přikrývky 100% polyesterMaterial sintetic, poliesterul 100%, este utilizat ca umplutură pentru pilote, sub formă de bile sau fleece. Este un material foarte ușor, cu o bună memorie și, de asemenea, excelează prin întreținerea ușoară. Acest tip de pilotă este accesibil și popular.

Pilota pentru întreg anul

Celoroční přikrývkaFolosind pilotele pentru tot parcursul anului, nu aveți nevoie de spațiul mare pentru depozitarea diferitelor pături de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele cu apartamente mici. Greutatea pilotelor pentru tot parcursul anului variază de la 250 g/m2 la 400 g/m2. O valoare mai mică este mai puțin călduroasă și potrivită pentru persoanele care nu sunt friguroase, iar o greutate mai mare încălzește mai bine. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului.

Capacitate de izolație: Pilota care menține căldura

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaMai presus de toate, pilotele pentru tot parcursul anului au capacitatea de a crea un nivel de căldura și se pot adapta cu ușurință corpului și mediului înconjurător. Principalele avantaje sunt abilitățile termoregulatoare, aerisirea și greutatea scăzută. Atunci când alegeți o pilotă, este necesar să țineți cont de temperatura corpului în timpul somnului și de temperatura din dormitor. Proprietățile de izolare termică ale pilotei sunt indicate prin combinația de greutate și umplutură.

Capacitate de izolație: Pilota care menține extra căldură

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaPilotele extra călduroase sunt potrivite în special pentru camerele mai reci în lunile de iarnă. De asemenea, sunt potrivite persoanelor friguroase. Se caracterizează prin greutate redusă, o bună aerisire și căldură puternică. Au proprietăți termice excelente creând o temperatură confortabilă în funcție de mediu și a corp.

Pilota potrivită pentru fiecare tip de pat

Adecvată pentru pătuțuri de copii

Přikrývka do dětské postýlkyPentru paturile de copii sau pătuțurile de bebeluși, alegem pilote cu dimensiuni de 90 x 135 cm cm sau 90 x 140 cm. Mărimea trebuie adaptată întotdeauna la dimensiunea copilului, dar și la dimensiunea patului. Pentru copiii mai mari, putem alege pătură mare clasică 140 x 200 cm.

Pilota antialergică

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pilotă pentru persoane alergice, urmați câteva sfaturi. Majoritatea alergiilor care se manifestă prin nas înfundat, mâncărimi, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, pilotele antialergice sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături care pot fi lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică acarienii să pătrundă și să rămână în pătură.

Spălarea pilotelor

Praní přikrývkySpălarea pilotelor ar trebui să se efectueze de două ori pe an. Spălarea frecventă este inutilă și distruge fibrele din interiorul pilotei. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pilota nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 40 °C și terminați ciclul prin rotire blândă. Acest lucru va păstra forma inițială, dar va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea pilotelor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă în uscător, la temperatură scăzută, pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, vă recomandăm să le uscați cu două sau trei mingi de tenis sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile vor fi pufoase și aerisite. Dacă nu aveți un uscător, cel mai bine este să uscați pătura în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele s-ar putea înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării unor găuri. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, comparați-o înainte și după spălare.

Pot călca o pilotă?

Můžu žehlit přikrývku?Pilotele nu se calcă! Întreaga îngrijire constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și o uscare ulterioară completă. O puteți usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, comparați textura pilotei pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni o posibilă apariție a mucegaiului.

Îngrijirea pilotelor

Péče o přikrývkuPrelungiți viața pilotelor prin doar câteva ritualuri zilnice ușoare. Scuturați păturile și pernele în fiecare zi pentru a-și menține elasticitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu aplatizați învelișul, deoarece acestea pot deteriora umplutura. Descoperiți ca materialul pilotei s-a comprimat?! Atunci tot ce trebuie să faceți este să o uscați în uscător, apoi interiorul va fi din nou aerisit, ușor și respirabil. Prin îngrijirea corespunzătoare, păturile vor dura câțiva ani.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote si perne pentru patuturi
Culoare: Alb
Dimensiuni pilota: 90 x 135 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anotimpuri: Tot anul
Anti alergic: Da
Capacitate de izolatie: extra caldura, caldura
Recomandat pentru: Saltele pentru copii

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: