Perna pentru copii 45 x 65 cm

38 Lei –39 %
polstar do postylky
38 Lei –39 % 23 Lei 19 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Calitatea somnului este influențată de mulți factori, unul dintre cei mai importanți fiind alegerea corectă a pernei. O pernă bine aleasă ar trebui să ofere un sprijin suficient pentru cap și coloana cervicală. Perna cu umplutura de fibre goale oferă un confort excepțional. Suprafața este plăcută, respirabilă și delicată cu pielea dumneavoastră. Pernele sunt moi, ușoare, în același timp flexibile și mențin o formă stabilă, datorită umpluturii aerisite. Bucurați-vă de confort pe tot parcursul nopții.

Greutate: 500 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Suprafața pernei 100% poliester

100% polyesterUn tratament frecvent de suprafață al pernelor este 100% poliester. Materialul fără pliuri, ușor, cu uscare rapidă este foarte popular și căutat. În plus, întreținerea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe perfect apa și blând cu pielea întregului corp. Are elefanți cos, pe care îi putem percepe ca un mic dezavantaj. Cu toate acestea, putem preveni cu ușurință acest lucru prin spălare la temperaturi scăzute și din afară.

Nu ai nevoie de o pernă anatomică?

Nepotřebujete anatomický polštář?Dacă te trezești dimineața fără energie, ceva nu este în regulă. Poate că greșeala este în pernă. Te doare spatele sau gâtul, apoi încearcă o pernă anatomică care te va face să dormi în poziția corectă. Din păcate, nu toată lumea se obișnuiește cu forma sa specifică. Dacă nu te deranjează durerea, atunci poți alege perne cu o umplutură clasică.

Ce înălțime de pernă să alegeți?

Jakou vybrat výšku polštáře?Îți bați capul cu înălțimea unei perne, disperat care dintre ele îți va fi potrivit?! Alegem înălțimea pernei în funcție de poziția de dormit. Este cea mai comună poziție de somn pe stomac? Apoi alege o pernă joasă pentru a nu pune prea multă presiune pe coloana vertebrală. Dacă dormi cel mai adesea pe lateral sau pe spate, ai nevoie de o pernă mai înaltă. Unul care va susține în mod adecvat capul și gâtul. O pernă medie-înaltă, cu o umplutură fermă, dar flexibilă, este potrivită pentru combinația tuturor pozițiilor de dormit.

Dimensiune pernă 45 x 65 cm

Rozměr polštáře 45 x 65 cmDacă sunteți în căutarea unei perne pentru un pătuț sau primul pat, atunci dimensiunea de 45 x 65 cm este alegerea potrivită. Pernele populare sunt de înaltă calitate și oferă confort chiar și celor mai mici, oferind suficientă susținere și confort capului și gâtului ramurii tale.

Umplutură de pernă din poliester

Výplň polštáře polyesterPoliesterul, o fibră sintetică care este utilizată ca material de umplere a pernelor sub formă de bile sau de o lână întreagă. Este un material foarte ușor, cu o memorie de formă bună și excelează, de asemenea, în întreținere ușoară și greutate redusă. Acest tip de pernă este popular și accesibil.

Perna potrivita pentru aceste tipuri de paturi
Potrivit pentru un pat de o persoană

Polštář do jednolůžkaNu știți mărimea unei perne într-un pat clasic de o persoană?! Alegerea potrivită este de 70 x 90 cm sau 50 x 70 cm. Ambele tipuri de perne sunt suficient de mari pentru o singură persoană și le vor oferi confortul necesar și poziția corectă a capului și gâtului.

Pernă antialergică

Antialergický polštářDacă sunteți în căutarea unei perne pentru persoanele care suferă de alergie sau astm, urmați câteva sfaturi atunci când alegeți. Un nas înfundat, mâncărime, eczeme sau tuse în timpul nopții sau după somn pot fi simptomul inițial al alergiei. Astăzi, pernele umplute cu fibre artificiale sunt ascunse sub eticheta antialergică. Alegeți, de asemenea, țesături de suprafață care să fie lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică pătrunderea și instalarea acarienilor în pernă.

Perne de spălat

Praní polštářePrin spălare și îngrijire adecvată, veți prelungi durata de viață a pernelor și calitatea acestora. Este ideal să spălați pernele de două ori pe an la o temperatură de 40 °C, distrugând astfel toți acarienii și microorganismele. Vă recomandăm să folosiți detergenți speciali pentru perne și plapumi cu umplutură de pene, pentru alții pot fi folosiți cei clasici. Spălarea trebuie finalizată prin centrifugare ușoară pentru a evita deteriorarea umpluturii din interiorul pernei.

Uscarea pernelor

Sušení polštářeDacă aveți un uscător, uscați pernele împreună cu bile speciale în uscător. Acestea vor asigura distribuția optimă a umpluturii, iar pernele vor fi din nou frumos pufoase și aerisite. Dacă uscați pernele în aer liber, nu în lumina directă a soarelui, există riscul de a înmuia țesătura și de a crea găuri. Uscați întotdeauna la o temperatură mai scăzută. Pentru a asigura o uscare completă, perna poate fi luată în considerare înainte și după uscare.

Pot calca perna?

Můžu žehlit polštář?Nu călcăm pernele. Căptușeala de eliberare poate fi călcată în funcție de alegerea materialului de suprafață. Toată îngrijirea pernelor constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și uscarea ulterioară ulterioară. Ne putem usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, luați în considerare asigurarea faptului că perna este suficient de uscată. Uscați corect pentru a preveni posibila creștere a mucegaiului.

Îngrijirea pernei

Péče o polštářÎngrijirea pernelor nu este deloc complicată. Pernele sunt în majoritatea cazurilor compuse din două părți, de obicei un capac detașabil și o pungă interioară cu umplutură. Ar trebui să scuturăm poștașul în fiecare zi pentru a menține forma umpluturii. Ventilația este, de asemenea, potrivită pentru a scăpa de umiditate și pentru a preveni formarea posibilă a mucegaiului. Oprirea imediat după trezire este inadecvată, umiditatea crește și pernele sunt apoi coborâte și comprimate.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote si perne
Dimensiuni perna: 45 x 65 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anotimpuri: Tot anul
Anti alergic: Da
Greutate perna: 500 g
Recomandat pentru: Saltele pentru copii, Pat de o persoana standard

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: