Prosop de maini KIDS pentru copii 30x50 cm verde

14 Lei –28 %
Ručník dětský 30 x 50 cm dětské motivy obrázky výšivka bavlněný zelený auto autíčka
14 Lei –28 % 10 Lei 8 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele populare pentru copii cu dimensiuni de 30 x 50 cm sunt o alternativă pentru chiuvetă. De asemenea, își pot găsi locul și în școli sau grădinițe. Prosoapele de bumbac pentru copii, de culoare verde, cu o densitate mare a materialului, sunt moi și plăcute. Prosopul are o margine decorată cu un chenar elegant. Vă recomandăm să adăugați prosoape mici lângă un prosop mare de baie din aceeași colecție.

Pachetul contine 1 prosop

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Prosoape cu densitatea de 400 g/m2

Gramáž ručníku 400 g/m2Prosoapele clasice cu o greutate de 400 g/m2 sunt confecționate din bumbac de calitate fiind populare în rândul populației de rând. Greutatea medie a prosoapelor asigură toate proprietățile necesare pentru a asigura calitatea. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este puțin mai subțire, dar totuși puternică.

Dimensiuni 30 x 50 cm

Rozměr ručníku 30 x 50 cmProsoape mici de 30 x 50 cm, numite adeseori prosoape pentru copii, sunt absorbante și plăcut de moi. Prosoapele sunt conveniente pentru uscarea mâinilor la chiuvetă sau pentru față. De asemenea, își vor găsi locul în școli sau grădinițe, unde îi vor servi și pe cei mai mici

Culori disponibile

Verde

Zelená barva ručníkuProsoapele verzi creează o atmosferă deosebita în orice baie unde va aduce viață și o bucată din natură, susține echilibrul mult necesar de viață și armonie. Combinația cu tonurile de maro inspiră calmul sau dimpotrivă, adaugă vioiciune și aerisire cu tonurilor ușoare. Culoarea verde este populară în locuințe, dar și în cabane.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Prosoape cu imprimeu

Ručník s obrázkemProsoapele cu imprimeu îi vor încânta atât pe membrii mai mici ai familiei cât și pe cei mari. Motivele populare cu animale sau imprimeurile cu mașini și avioane sunt un partener minunat pentru cei mici. Un adult va aprecia, de asemenea, peisajele urbane sau cu animale. Animă-ți baia cu prosoape imprimate și oferă-i un strop de extravaganță.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici pentru maini
Culoare: Verde
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Cu image, Motiv pentru copii
Catuse: Da
Dimensiune: 30 x 50 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: