Pilotă 4 anotimpuri matlasată 140x220 cm

11 evaluări
94,80 Lei –36 %
přikrývka duté vlákno levná 140 x 220 cm alergiky
94,80 Lei –36 % 60,60 Lei 50,90 Lei fără TVA
În stoc (> 50 buc.)
Livrare la:
30.9.2021

Încercați pilota pentru tot anul cu umplutură de fibre goale. Pilota pentru tot parcursul anului este foarte ușoară și totuși călduroasă, creată pentru a da confort și o temperatură plăcută tot timpul. Este, de asemenea, potrivită pentru alergici și astmatici. Are cusături care asigură ca umplutura să nu alunece. Pentru un confort suplimentar în timpul somnului, pilota are un volum mai mare și pufos.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

100% poliester

100% polyesterMaterialul exterior al pilotelor este deseori 100% din poliester. Este un material care nu se șifonează repede, este ușor și se usucă rapid. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe perfect apa și este blând pe pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este acela că în timp are tendința de a crea cocoloașe. Pentru a preveni acest lucru, spălați la temperaturi scăzute.

Greutatea pilotelor

GramážFactorul decisiv care va decide în care sezonul veți folosi o pilotă este greutatea. O regulă nescrisă este aceea că păturile de iarnă încep cu o greutate de 350 g/m2. Vara, greutatea este puțin mai scăzută, de obicei începe de la 150 g/m2. Dacă nu doriți să aveți de a face cu ponderilor păturilor și schimbului acestora în funcție de sezon, atunci aveți posibilitatea să alegeți varianta unei pilote pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Gramaj: 300 g/m2

Pilotă matlasată dimensiunea 140 x 220 cm

Pilota mai extinsă de 140 x 220 cm este creată pe o dimensiune ideală pentru paturile individuale. Aceasta vă oferă confort pe tot parcursul nopții, este populară în rândul oamenilor mai înalți sau al celor care au un somn agitat. Materialul moale și pufos este plăcut la atingere și reglează perfect temperatura.

Umplutură matlasată 100% poliester

Výplň přikrývky 100% polyesterMaterial sintetic, poliesterul 100%, este utilizat ca umplutură pentru pilote, sub formă de bile sau fleece. Este un material foarte ușor, cu o bună memorie și, de asemenea, excelează prin întreținerea ușoară. Acest tip de pilotă este accesibil și popular.

Pilota pentru întreg anul

Celoroční přikrývkaFolosind pilotele pentru tot parcursul anului, nu aveți nevoie de spațiul mare pentru depozitarea diferitelor pături de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele cu apartamente mici. Greutatea pilotelor pentru tot parcursul anului variază de la 250 g/m2 la 400 g/m2. O valoare mai mică este mai puțin călduroasă și potrivită pentru persoanele care nu sunt friguroase, iar o greutate mai mare încălzește mai bine. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului.

Pilota potrivită pentru fiecare tip de pat

Adecvată pentru paturile individuale

Přikrývka do jednolůžka prodloužená délkaPilota extinsă de lux pentru paturi individuale este potrivită pentru persoanele înalte sau pentru cei cărora le place sa aibă mult spațiu. Dimensiunea pilotei 140 x 220 cm are o lungime extinsă, ceea ce vă va oferi un somn foarte bun. Este potrivită și pentru paturile mari, unde fiecare partener preferă propria pătură.

Pilota antialergică

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pilotă pentru persoane alergice, urmați câteva sfaturi. Majoritatea alergiilor care se manifestă prin nas înfundat, mâncărimi, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, pilotele antialergice sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături care pot fi lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există finisaje speciale care împiedică acarienii să pătrundă și să rămână în pătură.

Spălarea pilotelor

Praní přikrývkySpălarea pilotelor ar trebui să se efectueze de două ori pe an. Spălarea frecventă este inutilă și distruge fibrele din interiorul pilotei. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pilota nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 60 °C și terminați ciclul prin rotire blândă. Acest lucru va păstra forma inițială, dar va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea pilotelor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă în uscător, la temperatură scăzută, pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, vă recomandăm să le uscați cu două sau trei mingi de tenis sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile vor fi pufoase și aerisite. Dacă nu aveți un uscător, cel mai bine este să uscați pătura în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele s-ar putea înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării unor găuri. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, comparați-o înainte și după spălare.

Pot călca o pilotă?

Můžu žehlit přikrývku?Pilotele nu se calcă! Întreaga îngrijire constă în spălarea corespunzătoare la o temperatură maximă de 60 °C și o uscare ulterioară completă. O puteți usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, comparați textura pilotei pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni o posibilă apariție a mucegaiului.

Îngrijirea pilotelor

Péče o přikrývkuPrelungiți viața pilotelor prin doar câteva ritualuri zilnice ușoare. Scuturați păturile și pernele în fiecare zi pentru a-și menține elasticitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu aplatizați învelișul, deoarece acestea pot deteriora umplutura. Descoperiți ca materialul pilotei s-a comprimat?! Atunci tot ce trebuie să faceți este să o uscați în uscător, apoi interiorul va fi din nou aerisit, ușor și respirabil. Prin îngrijirea corespunzătoare, păturile vor dura câțiva ani.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote și perne
Dimensiuni pilotă: 140 x 220 cm
Temperatură de spălare recomandată: 40 °C
Material umplutură: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anti alergic: Da
Calitate de hotel: Da
Capacitate de izolație: extra căldură, căldura
Greutate pilotă: 1500 g
Recomandat pentru: Pat dublu extins, Pat de o persoană extins
Sezon: Tot anul

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: