Pilota lux pe tot parcursul anului extinsa 140x220 cm

Călduroase
189 Lei –39 %
0001 periny polstare
189 Lei –39 % 115 Lei 97 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Pătură cu umplutură de fibră goală, potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Este foarte ușoara, respirabila și moale. Acest material este perfect și pentru persoanele care suferă de alergie și astm. Cusătura asigură umplerea împotriva alunecării. Pentru a asigura un confort excepțional în timpul somnului, pătura este echipată cu un volum mai mare de umplere.

Dimensiuni pilota:  140 x 220 cm

Greutatea pilotei:  1750g

Material umplutura: 100% polyester

Material de suprafata: 100% polyester

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea păturii, vă recomandăm să o spălați la temperatura maximă 40 °C

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

100% polyester

100% polyesterȚesătura de suprafață a păturilor este foarte adesea 100% poliester. Este un material ușor, care nu se încrețește, cu uscare rapidă. În plus, îngrijirea este foarte ușoară. Datorită microfibrelor, absoarbe apa perfect și este delicat cu pielea întregului corp. Un mic dezavantaj este că tinde să se aglomereze. Pentru a preveni acest lucru, spălați-vă la temperaturi scăzute și din exterior.

Greutatea paturii

GramážFactorul decisiv în care anotimp vei folosi pătura este greutatea. O regulă nescrisă este că păturile de iarnă încep de la o greutate de 350 g / m2. Pentru vară este puțin mai mic, de obicei începe de la 150 g / m2. Dacă nu doriți să vă ocupați de greutățile păturilor și schimbul acestora în funcție de sezon, atunci este posibil să alegeți varianta unei pături pe tot parcursul anului. Se adaptează corpului tău și asigură confortul necesar pe tot parcursul anului.

  • Greutate: 400 g/m2

Dimensiune pilota 140 x 220 cm

Rozměr přikrývky 140 x 220 cm.Pătura extinsă 140 x 220 cm este o dimensiune extinsă pentru paturile de o persoană. Acestea vă oferă confort pe tot parcursul nopții, sunt populare pentru persoanele înalte sau pentru cei care deseori dau startul. Materialul moale și moale este plăcut la atingere și reglează perfect temperatura.

Umplutură de pilotelor din fibre goale

Výplň přikrývky 100% polyesterDacă sunteți în căutarea unui înlocuitor pentru umplutura din pene, atunci umplerea cu fibre goale este soluția potrivită. Se caracterizează în special prin faptul ca este foarte ușoară. Este de fapt o fibră artificială, care are un interior gol, deci este foarte pufoasă. Acesta vă garantează confort termic optim și o noapte liniștită.

Patura pe tot parcursul anului

Celoroční přikrývkaUtilizarea păturilor pe tot parcursul anului elimină necesitatea unui spațiu mare de depozitare pentru păturile de iarnă sau de vară. Acest lucru va fi apreciat mai ales de persoanele din apartamentele mici. Greutatea păturilor pe tot parcursul anului variază de la 250 g / m2 la 400 g / m2. O valoare mai mică este mai slabă și potrivită pentru persoanele calde, dimpotrivă, o greutate mai mare este puțin mai caldă. Acest tip de pătură se adaptează corpului tău și reglează temperatura pe tot parcursul anului.

Pătură potrivită pentru aceste tipuri de paturi

Potrivita pentru un pat de o persoană

Přikrývka do jednolůžkaNu știți cum să măsurați o pătură pentru un pat de o persoană clasic?! Alegerea potrivită este de 140 x 200 cm. Pătura este suficient de mare pentru o persoană și va oferi confortul necesar pe tot parcursul nopții. Mărimea păturii este potrivită și pentru paturile duble, unde fiecare dintre parteneri alege o pătură separată.

Patura antialergica

Antialergická přikrývkaDacă alegeți o pătură pentru persoanele care suferă de alergii, urmați câteva sfaturi. Cele mai multe alergii, manifestate printr-un nas înfundat, mâncărime, eczeme sau tuse, sunt cauzate de acarieni. Astăzi, păturile antialergice sunt cele care sunt umplute cu fibre artificiale. Așa că alegeți țesături lavabile chiar și la temperaturi mai ridicate și rezistente la acarieni. Există tratamente speciale de suprafață care împiedică pătrunderea și depunerea acarienilor în pătură.

Spalarea păturilor

Praní přikrývkySpălarea păturilor ar trebui să aibă loc în mod ideal de două ori pe an. Spălarea frecventă se uzează inutil și distruge fibrele din interiorul păturii. Înainte de fiecare spălare, verificați dacă pătura nu are găuri. Folosiți detergenți speciali pentru pături și perne, spălați la o temperatură maximă de 40 °C, terminați prin rotire ușoară. Acest lucru va păstra forma originală și va distruge acarienii și alte microorganisme.

Uscarea păturilor

Sušení přikrývkyUscarea păturilor este posibilă într-un uscător la o temperatură scăzută pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă doriți să aveți pături pufoase, este recomandat să vă uscați cu două sau trei mingi de tenis, sau cu baloane speciale pentru uscare. Sarcina lor este de a distribui greutatea uniform, iar păturile sunt pufoase și aerisite. Dacă nu aveți uscător, cel mai bine este să uscați păturile în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Fibrele se pot înmuia la temperaturi ridicate și există riscul formării găurilor. Pentru a vă asigura că pătura este uscată, luați-o în considerare înainte și după spălare.

Se poate calca pătura?

Můžu žehlit přikrývku?Nu călcăm pătura! Întreaga îngrijire constă în spălarea adecvată la o temperatură maximă de 40 °C și uscarea completă ulterioară. Ne putem usca într-un uscător la temperatură scăzută sau în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Înainte și după spălare, luați în considerare pătura pentru a vă asigura că este suficient de uscată. Acest lucru va preveni posibila creștere a mucegaiului.

Ingrijirea păturii

Péče o přikrývkuPrelungiți viața păturilor cu câteva ritualuri zilnice ușoare. Aerisiti păturile și pernele în fiecare zi, menținându-le flexibilitatea și forma permanentă. Nu aspirați niciodată și nu atingeți capacele, deoarece acest lucru poate deteriora umplerea. Găsești pătura comprimată?! Apoi este suficient să îl uscați în uscător, apoi umplutura va fi din nou aerisită, ușoară și pufoasă. Datorită îngrijirii adecvate, păturile vă vor rezista câțiva ani.

Parametri suplimentari

Categorie: Pilote
Dimensiuni pilota: 140 x 220 cm
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Material umplutura: 100% poliester
Material exterior: 100% poliester
Anotimpuri: Tot anul
Anti alergic: Da
Capacitate de izolatie: extra caldura
Greutatea paturii: 1750g
Recomandat pentru: Pat de o persoana standard, Pat dublu standard

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: