Prosop de plaja Culoare violet, FISH

67 Lei 56 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Vacanța de vară la malul apei se apropie cu pași repezi. Prosopul de plaja modern FISH este realizat din bumbac 100% cu o densitate a fibrelor de 400 g/m2, ceea ce garantează o absorbție și catifelare perfectă. Culoarea violet a prosopului nu va fi trecută cu vederea. Motivul vesel al peștilor într-o nuanță de violet va susține perfect atmosfera solară. Dimensiunea practică a prosopului de 70x140 cm este suficientă pentru uscare, poate fi folosit în locul unei saltele pentru plajă sau vă puteți înveli atunci când briza mării este rece.

O parte a prosopului este din tricot terry, iar cealaltă parte din velur.

Material: 100% bumbac

 

Pachetul contine 1 prosop

 

La prima spălare, este necesar să se spele separat!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop de bumbac

Bavlněná osuškaDacă preferați materialele tradiționale, este bumbacul. Prosoapele din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt și puternice și absorbante. Bumbacul de înaltă calitate și de înaltă calitate asigură confort pentru întreaga familie, iar îngrijirea pentru el este foarte ușoară.

  • Gramaj: 400 g/m2

Greutate prosop (densitatea fibrelor) 400 g/m2

Gramáž osušky  400 g/m2Prosoapele cu o greutate de 400 g/m2 sunt confecționate din bumbac de calitate și sunt foarte populare în rândul populației generale. Greutatea medie le clasează printre prosoapele clasice și utilizate pe scară largă. Asigură toate caracteristicile necesare de calitate și confort. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este puțin mai subțire, dar suficient de puternic.

Dimensiuni 70 x 140 cm

Rozměr osušky  70 x 140 cmDimensiunea clasică a unui prosop de 70 x 140 cm este foarte populară într-un mediu comun, dar și în facilitățile de cazare. Dimensiunea prosopului oferă o capacitate mare de uscare și acoperire a întregului corp. Va fi un accesoriu funcțional grozav nu numai în baie, ci și la piscină sau vara la mare.

Culoare prosop

Violet

Fialová barva osuškyPentru iubitorii stilului Provence, prosoapele în nuanțe de violet sunt alegerea potrivită. Amintiți-vă de o vacanță de vară în Franța. Accesoriile violet arată jucăuș și creează o combinație colorată într-un interior mai simplu. Dă viață interiorului băii și evocă o atmosferă romantică cu elemente violet atemporale.

Notă: Culoarea reprezentată poate fi ușor diversă decât cea reală.

Capacitatea de absorbție a prosopului

Savost osuškyCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost osuškyPrincipalele proprietăți necesare unui prosop include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosopului

Péče o osuškuVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

Temperatura de spălare recomandată este de 40 °C

Na jakou teplotu prát ručník?Se recomandă spălarea fiecărui prosop nou la o temperatură de 40°C înainte de prima utilizare. Drept urmare, prosoapele se înmoaie și se elimină eventualele impurități. Temperatura de 40°C este potrivită pentru toate tipurile de prosoape, în plus, temperaturile mai scăzute sunt în general folosite pentru prosoapele mai declicate. Temperaturile mai ridicate fac ca culorile să se estompeze, iar prosoapele dau o impresie mai uzată.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mari
Culoare: Violet
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Motiv: Cu image
Dimensiune: 70 x 140 cm
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: