Prosop de maini Classic 30x30 cm negru

Cod de reducere -12% "PROSOAPE12"
8 Lei –25 %
5694 rucnik maly detsky pro hosty bavlneny cerny (1) (1)
8 Lei –25 % 6 Lei 5 Lei fără TVA 1 200 Lei / 200 buc.
In stoc (>10 buc)

Prosoapele mici de mâini în dimensiuni de 30 x 30 cm reprezintă o alternativă excelentă la prosoapele de lavoar. De asemenea, vor fi folosiți de copiii dumneavoastră în școli și grădinițe. Încercați prosoapele mici, moi și absorbante de înaltă calitate. Culoarea negru strălucitoare, țesătura catifelată și stilul minimalist se vor potrivi perfect în orice baie. Bucurați-vă și oaspeții cu calitatea acestor prosoape, la un preț foarte bun.

Pachetul contine 1 prosop

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Prosoape cu densitatea de 400 g/m2

Gramáž ručníku 400 g/m2Prosoapele clasice cu o greutate de 400 g/m2 sunt confecționate din bumbac de calitate fiind populare în rândul populației de rând. Greutatea medie a prosoapelor asigură toate proprietățile necesare pentru a asigura calitatea. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este puțin mai subțire, dar totuși puternică.

Dimensiuni 30 x 30 cm

Rozměr ručníku 30 x 30 cmProsoape mini 30 x 30 cm sunt absorbante, moi și plăcute la atingere. Prosoapele mici sunt conveniente pentru uscarea mâinilor la chiuvetă și pentru față. De asemenea, își vor găsi locul în școli sau grădinițe, unde îi vor servi și pe cei mai mici.

Culori disponibile

Negru

Černá barva ručníkuUn interior modern și la modă cu accesorii negre creează o impresie de gust și rafinament. Prosoapele și accesoriile negre se potrivesc în interioarele mai deschise ale băilor, unde creează un aspect de contrast. Accesoriile populare în negru oferă un ton masculin și sunt ideale în frizerii.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici pentru maini
Culoare: Neagra
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Model: Fara motiv, Motiv pentru copii
Dimensiune: 30 x 30 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: