Prosop de maini Bella pentru copii 30x50 cm verde

Cod de reducere -12% "PROSOAPE12"
10 Lei –40 %
Ručník malý dětský 30 x 50 cm pro hosty bavlněný zelený
10 Lei –40 % 6 Lei 5 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele populare pentru copii cu dimensiuni de 30 x 50 cm sunt o alternativă pentru chiuvetă. De asemenea, își pot găsi locul și în școli sau grădinițe. Prosoapele de bumbac pentru copii, de culoare verde, cu o densitate mare a materialului, sunt moi și plăcute. Vă recomandăm să adăugați prosoape mici lângă un prosop mare de baie din aceeași colecție.

Pachetul contine 1 prosop

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 450 g/m2

Prosoape cu densitatea de 450 g/m2

Gramáž ručníku 450 g/m2Greutatea prosopului de 450 g/m2 mai este denumită "grea". Acest tip de prosop este de înaltă calitate, iar caracteristicile de top includ o absorbție excelentă și o densitate crescută. Prosoapele sunt blânde pe pielea sensibilă și sunt de asemenea foarte plăcute la atingere. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât este mai pufos prosopul fiind mai stabil și mai rezistent la deteriorarea mecanică. Greutatea mai mare garantează și o țesătură mai groasă.

Dimensiuni 30 x 50 cm

Rozměr ručníku 30 x 50 cmProsoape mici de 30 x 50 cm, numite adeseori prosoape pentru copii, sunt absorbante și plăcut de moi. Prosoapele sunt conveniente pentru uscarea mâinilor la chiuvetă sau pentru față. De asemenea, își vor găsi locul în școli sau grădinițe, unde îi vor servi și pe cei mai mici

Culori disponibile

Verde

Zelená barva ručníkuProsoapele verzi creează o atmosferă deosebita în orice baie unde va aduce viață și o bucată din natură, susține echilibrul mult necesar de viață și armonie. Combinația cu tonurile de maro inspiră calmul sau dimpotrivă, adaugă vioiciune și aerisire cu tonurilor ușoare. Culoarea verde este populară în locuințe, dar și în cabane.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SPĂLARE A PROSOAPELOR ESTE 40 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Se recomandă spălarea articolelor noi la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare. Datorită acestui proces, prosoapele se înmoaie și scapă de nota de rigiditate și de posibile reziduri de fabricație. Temperatura de 40 ° C este potrivită pentru toate tipurile de prosoape, în plus, temperaturile mai scăzute sunt, în general, mai blânde cu fibrele țesăturii. Temperaturile mai ridicate determină decolorarea culorilor, iar prosoapele capătă un aspect de uzură.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici pentru maini
Culoare: Verde
Material: 100% bumbac
Gramaj: 450 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 40 °C
Model: Fara motiv, Motiv pentru copii
Dimensiune: 30 x 50 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: