Prosop pentru copii BEBÉ pisica roz 30x50 cm

Ofertă Cod de reducere -12% "PROSOAPE12"
14 Lei –42 %
MOTIV ruzova kocicka
14 Lei –42 % 8 Lei 7 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Prosoapele din seria BEBÉ sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate ridicată, care garantează o absorbție și o catifelare optime. Avem prosoape în 5 culori și fiecare culoare are propriul motiv pentru copii. Prosoapele de 30 x 50 cm sunt potrivite pentru școală și, de asemenea, pentru gospodăriile independente.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de prima utilizare, fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 60 ° C. Produsele nu trebuie călcate.

Pachetul contine 1 prosop

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop de bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Pariați pe calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o greutate mare, asigură confort pentru întreaga familie, în plus, îngrijirea prosoapelor de bumbac este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Greutate prosop 400 g/m2

Gramáž ručníku 400 g/m2Prosoapele clasice cu o greutate de 400 g / m2 sunt fabricate din bumbac de calitate și foarte populare în rândul populației generale. Greutatea medie a prosoapelor asigură toate proprietățile cerute de bună calitate. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este ușor mai subțire, dar încă puternică.

Dimensiuni 30 x 50 cm

Rozměr ručníku 30 x 50 cmProsoapele mici de 30 x 50 cm, denumite uneori prosoape pentru copii, sunt absorbante și plăcut moi. Prosoapele sunt potrivite pentru uscarea mâinilor la chiuvetă sau pe față. De asemenea, își vor găsi locul în școli sau grădinițe, unde îi vor servi chiar și pe cei mai mici.

Culoare

Roz

Růžová barva ručníkuInterior elegant și extravagant în casa ta, dar și într-o pensiune sau hotel. Tonurile romantice de roz nu sunt doar pentru Barbies sau mici prințese. Culoarea roz aclamă și confortează interiorul și îi conferă o notă de romantism. Prosoapele roz sunt o completare excelentă pentru interiorul întunecat și mai deschis al băii.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare pentru textile, care indică siguranța sănătății acestora. Textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Acest prosop se laudă pe bună dreptate cu acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a acestor produse

.

Absorbtie

Savost ručníkuAbsorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. De asemenea, numărul și lungimea buclelor. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât singurul bumbac.

Moliciune

Měkkost ručníkuPrincipalele proprietăți necesare ale prosoapelor cu siguranță includ moliciunea. Țesăturile populare din bumbac, bambus sau combinații ale acestora sunt moi și moi. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prosopul este mai moale și mai pufos.

Prosop cu imagini

Ručník s obrázkemProsoapele cu poze vor încânta atât membrii mici cât și mari ai gospodăriei. Motivele animale populare sau imaginile cu mașini și avioane sunt un partener excelent pentru cei mici. Un adult va dori, de asemenea, reprezentările orașelor sau ale fiarelor. Animați baia cu prosoape cu imagine și dați-i un pic de extravaganță.

Ingrijirea prosopului

Péče o ručníkVrei ca prosoapele să fie încă moi?! Este importantă îngrijirea adecvată a produsului. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C, apoi să le uscați într-un cuier sau într-un uscător la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura recomandată pentru spălarea prosopului este de 60 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici, pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele ușoare se spală la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici pentru maini
Culoare: Roz
Material: 100% bumbac
Gramaj: 400 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Model: Cu image, Motiv pentru copii
Catuse: Da
Dimensiune: 30 x 50 cm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: