Prosop pentru copii BEBÉ rosu 30x50 cm

Nou
Neevaluat
13,10 Lei –44 %
MOTIV cervena masinka
13,10 Lei –44 % 7,40 Lei 6,20 Lei fără TVA
În stoc (6 buc.)
Livrare la:
13.12.2021

Prosoapele din seria BEBÉ sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, cu o greutate ridicată, care garantează o absorbție și o catifelare optime. Avem prosoape în 5 culori și fiecare culoare are propriul motiv pentru copii. Prosoapele de 30 x 50 cm sunt potrivite pentru școală și, de asemenea, pentru gospodăriile independente.

Material: 100% bumbac

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori înainte de prima utilizare, fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 60 ° C. Produsele nu trebuie călcate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani. Pariați pe calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o greutate mare, asigură confort pentru întreaga familie, în plus, îngrijirea prosoapelor de bumbac este foarte ușoară.

  • Greutate: 400 g/m2

Greutatea prosopului 400 g/m2

Gramáž ručníku 400 g/m2Prosoapele clasice cu o greutate de 400 g / m2 sunt fabricate din bumbac de calitate și foarte populare în rândul populației generale. Greutatea medie a prosoapelor asigură toate proprietățile cerute de bună calitate. Greutatea mai mică se reflectă în principal în rezistența materialului, care este ușor mai subțire, dar încă puternică.

Dimensiune 30 x 50 cm

Rozměr ručníku 30 x 50 cmProsoapele mici de 30 x 50 cm, denumite uneori prosoape pentru copii, sunt absorbante și plăcut moi. Prosoapele sunt potrivite pentru uscarea mâinilor la chiuvetă sau pe față. De asemenea, își vor găsi locul în școli sau grădinițe, unde îi vor servi chiar și pe cei mai mici.

Culoare

Rosu

Červená barva ručníkuAdăugați strălucire și flerul potrivit în baie. Prosoapele și accesoriile în culori roșii arată elegant și adaugă putere și energie nouă. Nu vă fie teamă de nuanțele mai întunecate care se potrivesc bine cu albul sau cremul. Cei care preferă un interior în general mai întunecat pot combina roșu cu negru și pot crea un clasic care nu îmbătrânește.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare pentru textile, care indică siguranța sănătății acestora. Textile sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor nocive pentru corpul uman. Acest prosop se laudă pe bună dreptate cu acest semn recunoscut la nivel internațional al calității produselor textile și al siguranței ridicate a acestor produse.

Absorbtie

Savost ručníkuAbsorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt legate fibrele între ele. De asemenea, numărul și lungimea buclelor. Țesăturile de buclă sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Absorbția umezelii este, de asemenea, afectată de greutatea materialului, se spune în general că greutățile peste 450 g / m2 sunt un semn de calitate. Bumbacul este mândru în special de absorbția sa ridicată, dar și de alte materiale precum lenjeria sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție de până la 4x mai mare decât singurul bumbac.

Moliciune

Měkkost ručníkuPrincipalele proprietăți necesare ale prosoapelor cu siguranță includ moliciunea. Țesăturile populare de bumbac, bambus sau combinații ale acestora sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături de buclă, care este o țesătură tridimensională, în care a treia dimensiune este formată din bucle care sunt sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce crește greutatea țesăturii, crește și calitatea produsului. Prosopul este mai moale și mai pufos.

Prosoape cu imagini

Ručník s obrázkemProsoapele cu poze vor încânta atât membrii mici cât și mari ai gospodăriei. Motivele animale populare sau imaginile cu mașini și avioane sunt un partener excelent pentru cei mici. Un adult va dori, de asemenea, reprezentările orașelor sau ale fiarelor. Animați baia cu prosoape cu imagine și dați-i un pic de extravaganță.

Ingrijirea prosopului

Péče o ručníkVrei ca prosoapele să fie încă moi și moi?! Este importantă îngrijirea adecvată a produsului. Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C, apoi să le uscați într-un cuier sau într-un uscător la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau decolorate. Calarea nu este recomandată din cauza posibilelor deteriorări ale buclelor, materialul își pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura recomandată pentru spălarea prosopului este de 60 de grade

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile originale, se recomandă spălarea prosoapelor la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai ridicată este posibilă cu prosoape din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător este posibilă doar la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele textile. În general, prosoapele ușoare sunt spălate la 60 ° C. Spălarea reduce cantitatea de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Prosoape mici pentru mâini
Culoare: Roșie
Gramaj: 400 g/m2
Material: 100% bumbac
Temperatură de spălare recomandată: 60 °C
Dimensiuni: 30 x 50 cm
Model: Pentru copii, Cu imagini

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: