Comparație saltele

Un somn bun este garantat de o saltea de calitate. Aveți îndoieli cu privire la ce tip de saltea, înălțime sau fermitate să alegeți? Alegeți setul complet, care include patul, somiera  și salteaua. Seturile oferă 3 variante ale celor mai populare saltele, care diferă în anumiți parametri. De aceea, am pregătit o comparare clară a celor mai importanți parametri pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când faceți alegerea.

Saltea din fibra de Cocos COCO MAXI 19 cm

Saltea SOMNIA 17 cm

Saltea spuma DELUXE

Materialul saltelei

Puteți alege o saltea din arcuri, latex, arcuri împachetate individual (pocket spring) , PUR sau spumă HR. Saltelele cu arcuri împachetate individual sunt foarte confortabile, durabile  și pot fi achiziționate la prețuri accesibile. De aceea, aceste tipuri de saltele sunt foarte populare.

Spumă PUR, fibră de cocos, arcuri împachetate individual (pocket spring)

Spumă PUR, arcuri împachetate individual (pocket spring)

Spumă PUR cu efect de masaj

Numărul de zone

Zonele ortopedice ale unei saltele sunt folosite pentru a asigura că corpul este într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic. Acest lucru este deosebit de important dacă dormiți într-o poziție laterală. Fiecare parte a corpului uman are o formă diferită și o greutate diferită. Salteaua trebuie să răspundă la acest lucru și să se adapteze la toți acești factori.

7

7

7

Înălțimea saltelei

Salteaua mai înaltă este deosebit de populară în special în rândul persoanelor în vârstă. Să te ridici și să te așezi devine mai ușor. Saltelele sunt bine făcute, ușor de ajustat la forma corpului, astfel încât să nu riscați să aveți dureri articulare, dureri de spate sau nopți nedormite.

 

19 cm

17 cm

10 cm

Fermitatea saltelei

Alegerea fermității depinde de multe variabile și este în mod clar o chestiune individuală. O saltea cu o fermitate de 3 este clasificată ca fiind moderat fermă. Acest tip de saltea, T3;  este una dintre cele mai bine vândute saltele de pe piață. Este o saltea confortabilă pentru majoritatea categoriilor de greutate și vârstă.

2 fermitati - Mediu (T3) și ferm (T5)

Mediu (T3)

Mediu (T3)

Greutate

Pentru capacitatea de încărcare, vă recomandăm să urmați o regulă simplă. Capacitatea de încărcare a saltelei trebuie să fie în mod ideal cu 5 - 10 kg mai mare decât greutatea corpului. Acest lucru va împiedica salteaua să se deformeze și îmbunătățește confortul somnului.

 

130 kg

130 kg

120 kg

Somiera potrivită

Când alegeți o saltea, gândiți-vă la somieră, fără de care chiar și salteaua de cea mai bună calitate își pierde o parte din calități. Cu siguranță nu este adevărat că se poate pune o saltea pe orice somieră. Recomandăm în mod special clienților noștri saltelele cu lamele și cu lamele

Recomandat cu lamele. De asemenea, potrivit pentru grătarele cu lamele (nedeplasabile)

Recomandat cu lamele. De asemenea, potrivit pentru grătarul cu lamele (nedeplasabil)

Battens și grătare cu lamele

Husa detașabilă

În timpul utilizării zilnice, murdăria și praful se depun pe husa superioară a saltelei. Curățarea regulată și îngrijirea generală vor îmbunătăți igiena întregului pat. Husele pentru saltele trebuie să fie lavabile și ușor de îndepărtat, de preferință cu fermoar.

Da

Da

Da

Temperatura de spălare a husei (°C)

Spălați-vă cu regularitate husele de saltea, în mod ideal o dată la șase luni, pentru a reduce alergiile și înmulțirea acarianilor. Husele de înaltă calitate pot fi spălate până la 40 °C. Recomandăm spălarea întotdeauna conform instrucțiunilor producătorului, care sunt indicate pe etichetă. Lăsați să se usuce în mod corespunzător după spălare.

40 °C

40 °C

40 °C

Garanție

 
.

2 ani

2 ani

2 ani

Potrivit pentru

Câteva saltele sunt concepute mai mult pentru bărbați, în timp ce altele sunt concepute pentru femei sau copii. Cu toate acestea, întotdeauna depinde de parametrii menționați mai sus, cum ar fi greutatea corporală sau problemele musculo-scheletice. Pentru persoanele în vârstă, se recomandă în general saltele mai înalte, cu fermitate dublă. 

Copii, studenți și adulți

Studenți, adulți și persoane cu dureri de spate

Copii, studenți și adulți

de la 759,80 Lei

Cumpărați o saltea

de la 493,80 Lei

Cumpărați o saltea

de la 474,80 Lei

Cumpărați o saltea