De ce să vă înregistrați?

Doriți să intrați în lumea noastră a beneficiilor și să aveți o imagine de ansamblu perfectă asupra comenzii dvs.?! Doar un pas, înregistrați-vă pe magazinul nostru electronic. Apoi, atrage doar beneficii exclusive. Prin înregistrare obțineți multe beneficii, aruncați o privire la ele.

Intrarea în programul de loialitateu

Prin înregistrare, veți deveni parte a echipei noastre de program de loialitate. Acesta include, printre altele, accesul la o parte non-publică a site-ului web, care vă va oferi toate informațiile despre comandă sau instrucțiunile individuale de instalare online. Programul de loialitate oferă, de asemenea, reduceri la bunurile sau concursurile selectate.

Prezentare generală a comenzilor

Nu mai trebuie să apelați operatorii sau să scrieți e-mailuri lungi. Pur și simplu conectați-vă la magazinul nostru electronic și veți vedea imediat toate comenzile dvs. Veți obține o imagine de ansamblu completă a tuturor comenzilor dvs., indiferent dacă sunt livrate, comandate sau cele aflate pe drum.

Facturi pentru descărcare

Veți avea acces la toate documentele fiscale pentru mărfurile comandate. Puteți descărca facturi sau doar să le vizualizați, oricând, oriunde.

Urmarirea expedierilor

Aștepți deja cu nerăbdare noi așternuturi sau paturi?! Înregistrați-vă, conectați-vă și vedeți unde este pachetul dvs. Urmăriți-l online - de la ambalare, până la livrare.

Completarea automată a adreselor de livrare

Toată lumea s-a săturat să completeze adresa de livrare și datele pe larg. Datorită înregistrării, comandarea mărfurilor vă va necesita mult mai puțin timp. Gata cu întârzierea completării adresei, o vom face automat pentru dvs.

Prezentare generala a reducerilor si multe altele

Nu am terminat încă. Înregistrarea aduce și multe reduceri atractive. Nu așteptați Vinerea Neagră, puteți avea reduceri la noi chiar și în zilele normale. Găsim întotdeauna un motiv pentru reduceri. Și puteți aștepta cu mult mai mult.