Program de loialitate - Reducere de până la 10%

Îți place să faci cumpărături cu noi?

Deveniți client înregistrat și utilizați programul nostru de loialitate, în care puteți economisi până la 10% la fiecare comandă. Suma reducerii depinde de suma cumulată totală pentru comenzile dvs. cu doi ani în urmă. De asemenea, includem TVA și puteți aplica reducerea de loialitate bunurilor în acțiune. Puteți găsi toate informațiile despre starea contului de loialitate în administrarea contului dvs. de utilizator. Veți vedea acolo în ce grup vă aflați în prezent. De asemenea, trimitem informații despre starea actuală și includerea dvs. în programul de loialitate prin e-mail.

Cantitate Reducere Produs
100 - 500 lei 3 % Bumbac
500 - 1000 lei 5 % Creponat
1000 - 5000 Kč 8 % Flanel
peste 5000 lei 10 % Micropluș

Cum să vă alăturați programului de loialitate și să vedeți reducerea dvs.?

  1. Inregistrați-vă (Puteți, de asemenea, prin Facebook)
  2. Cumpărați de cel puțin 500 lei în ultimii 2 ani
  3. Fii conectat la cumpărături

 

Faceți cunoștință cu mascotele noastre:

Bumbac

vernostni-program_bavlnka

Doamnei Bumbac îi place confortul și este uneori puțin conservatoare, dar puteți conta oricând pe ea. Își îngrijește clienții cu dragoste și delicatețe fără precedent. Dacă îndepliniți condițiile programului nostru de loialitate, cu Doamna Bumbac veți economisi trei procente la fiecare achiziție.

Krepíková alias Krepovka

 

vernostni-program_krepovka

Faceți cunoștință cu domnișoara Creponată, pe care noi toți o numim crepă. Domnișoara creponată este rebelă, iubește viața și urăște treburile casnice. Ea preferă lucrurile practice cu o întreținere minimă. Cu crepa, veți economisi timp și încă cinci procente suplimentare cu fiecare dintre achizițiile dvs.

 

 

 

Flanel

vernostni-program_flanelik

Flannel este un tip drăguț cu simțul umorului și, de asemenea, un ruptor pentru inimile fetelor. Anotimpurile sale preferate sunt toamna și iarna, când se află în elementul său. De asemenea, îi place să se odihnească lângă șemineu. Clienții care fac parte din programul său de loialitate cu Flanel vor economisi opt la sută la fiecare achiziție.

Micro pluș

vernostni-program_mikroplysak

Microplușul este sensibil și empatic și se bazează pe ceea ce sentimentele îl numesc. Are valori tradiționale, este acasă și are un sentiment de viață de familie. De aceea economisești cel mai mult în programul său de loialitate. Microplușul pentru tine are o reducere de zece la sută la fiecare dintre achizițiile tale.