Program de loialitate

Vă place să cumpărați de la noi?

Deveniți client înregistrat și utilizați programul nostru de loialitate în care puteți economisi până la 10% la fiecare comandă. Suma reducerii depinde de suma cumulată totală pentru comenzile dumneavoastră în ultimii doi ani. De asemenea, includem și TVA și puteți aplica reducerea de loialitate bunurilor deja reduse. Puteți găsi toate informațiile despre starea contului de loialitate în administrarea contului dumneavoastră de utilizator. Acolo veți putea vedea în ce grup vă aflați în prezent. De asemenea, vă trimitem informații prin e-mail despre starea actuală și includerea dumneavoastră în programul de loialitate.

Sumă Reducecre Denumire
5 000 - 10 000 Kč 3 % Bumbac
10 001 - 20 000 Kč 5 % Creponat
20 001 - 50 000 Kč 8 % Flanel
50 001 a víc Kč 10 % Micropluș

Cum să vă alăturați programului de loialitate și cum vedeți reducerile dumneavoastră?

  1. Înregistrați-vă (Puteți utiliza și Facebook)
  2. Cumpărați de cel puțin 5.000 CZK pe parcursul a 2 ani
  3. Faceți cumpărături în timp ce sunteți înregistrați în cont

 

Faceți cunoștință cu mascotele noastre:

Bumbac

vernostni-program_bavlnka

Doamnei Bumbac îi place confortul și este uneori puțin conservatoare, dar puteți conta oricând pe ea. Își îngrijește clienții cu o dragoste și delicatețe fără precedent. Dacă îndepliniți condițiile programului nostru de loialitate, veți economisi trei procente cu fiecare dintre achizițiile dumneavoastră împreuna cu doamna Bumbac.

Creponat

vernostni-program_krepovka

Faceți cunoștință cu domnișoara Creponat, pe care noi toți o numim Krepovka. Domnișoara Krepovka este rebelă, iubește viața și urăște treburile casnice. Ea preferă lucrurile practice cu o întreținere minimă. Cu Krepovka, veți economisi timp și încă cinci procente suplimentare cu fiecare dintre achizițiile dvs.

Flanel

vernostni-program_flanelik

Flannel este un tip drăguț cu simțul umorului și, de asemenea, frânge inimile fetelor. Anotimpurile sale preferate sunt toamna și iarna, când se află în elementul său. De asemenea, îi place să se odihnească lângă șemineu. Clienții care fac parte din programul său de loialitate vor economisi cu Flanel opt la sută la fiecare achiziție.

Mcropluș

vernostni-program_mikroplysak

Microbusul este sensibil și empatic și se bazează pe sentimentele. Are valori tradiționale, este de-al casei și are un sentiment de viață de familie. De aceea economisești cel mai mult în programul său de loialitate. Micropluș are pentru dumneavoastră o reducere de zece la sută la fiecare dintre achiziții.