2x prosop confort bej

Seturi avantajoase
103 Lei –10 %
53516 3 2x osuska comfort bezova
103 Lei –10 % 92 Lei 77 Lei fără TVA
In stoc (>10 buc)

Un set practic de două prosoape de baie aduce o notă de eleganță în baia dumneavoastră la un pret avantajos. Moliciune și calitate într-o combinație armonioasă.

După o baie fierbinte, este util să ai la îndemână un prosop de calitate care să fie blând cu pielea întregului corp. Prosopul COMFORT este realizat din bumbac 100% cu o greutate mare de 500 g/m 2.Prosopul de baie are marginile decorate cu un chenar elegant.

Sfatul nostru: Pentru o absorbție și o pufozitate optimă a fibrelor, vă recomandăm să spălați prosoapele de două ori, fără a folosi balsam , la o temperatură maximă de 60 °C, înainte de prima utilizare. Produsele nu trebuie să fie călcate.

* produsul a primit certificatul international Oeko-Tex Standard 100

SETUL CONTINE:

  • 2x prosop de baie: 70 x 140 cm

Notă: Afișarea culorii și a marginii prosopului poate diferi ușor de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosoape din bumbac

Bavlněný ručníkProsoapele tradiționale din bumbac au o calitate superioară fiind populare de zeci de ani. Fiți convinși de calitatea dovedită de mulți ani. Prosoapele din bumbac prezintă multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, dar de asemenea, ferme și absorbante. Bumbacul de calitate, cu o densitate ridicată, asigură un confort sporit pentru întreaga familie și în plus, îngrijirea lor este foarte ușoară.

  • Greutate: 500 g/ m2

Prosoape cu densitatea de 500 g/m2

Gramáž ručníku 500 g/m2Prosoape de lux cu o greutate de 500 g / m2 sunt confecționate din bumbac de calitate, blând pentru pielea întregului corp. Țesătura este puternică și excelează mai ales prin puterea de absorbție fiind și foarte moale. Prosoapele sunt plăcute la atingere, își păstrează forma fiind pufoase și ușoare. Prosoapele extrem de moi sunt populare în locuințe, dar și în hoteluri sau pensiuni.

Culoarea prosopului

Bej

Béžová barva ručníkuPoți crea un interior deosebit cu o combinație de bej și turcoaz. Combinația unui ton pământesc cu o culoare strălucitoare creează o impresie deosebită. Dacă preferi un clasic, poți asorta bejul cu alb. Prosoapele bej sunt un detaliu deosebit în orice baie, evocând un sentiment de siguranță și de acasă. De asemenea, sunt potrivite și în hoteluri sau pensiuni.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátOEKO-TEX Standart 100 este un sistem internațional de certificare a produselor textile, care indică siguranța lor asupra sănătății. Textilele sunt testate de un institut european independent de cercetare, care testează prezența substanțelor dăunătoare pentru organismul uman. Acest prosop are pe bună dreptate acest semn recunoscut internațional al calității produselor textile și a siguranței ridicate a acestor produse.

Capacitatea de absorbție a prosoapelor

Savost ručníkuCapacitatea de absorbție este influențată de mai mulți factori, printre care tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt lipite fibrele. De asemenea de numărul și lungimea buclelor. Țesăturile cu bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune constă din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața absorbantă a prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai bună proprietatea de absorbție a prosopului. Absorbția umezelii este influențată și de greutatea materialului, în general se afirmă că greutăți peste 450 g / m2 sunt un semn al calității. Bumbacul în special se mândrește cu o proprietate de absorbție ridicată, dar și alte materiale precum pânza flaușată sau bambusul. O combinație excelentă este bumbacul și bambusul, care absoarbe și mirosurile neplăcute. Acest material are o absorbție cu până la 4x mai mare decât bumbacul singur.

Capacitatea prosopului de a se menține moale

Měkkost ručníkuPrintre principalele proprietăți necesare unui prosop se include cu siguranță și capacitatea de a se menține moale. Popular este bumbacul, țesăturile de bambus sau combinațiile acestora care sunt moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături cu buclă, care este o țesătură tridimensională, unde a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază astfel pe măsură ce greutatea țesăturii crește, crește și calitatea produsului și prosoapele devin mai moi și mai pufoase.

Îngrijirea prosoapelor

Péče o ručníkVrei ca prosoapele tale să se păstreze plăcute și moi? Îngrijirea corectă a produsului este importantă. Vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 40 ° C înainte de prima utilizare, apoi să le uscați în uscător sau agățate la o temperatură normală, de preferat mai scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau băgate la albit. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări ale buclelor prin urmare materialul și-ar pierde din capacitatea de absorbție și din finețe.

Temperatura recomandată pentru spălarea prosopului este de 60 °C

Na jakou teplotu prát ručník?Pentru a păstra toate proprietățile inițiale ale țesăturii, este recomandat să spălați prosoapele la o temperatură maximă de 60 ° C. Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele de bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se recomandă numai la viteze mai mici pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. În general, prosoapele de culoare deschisă sunt spălate la 60 ° C. Spălarea la temperaturi mai înalte reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi avantajoase de prosoape de mâini şi de baie
Culoare: Bej
Material: 100% bumbac
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 70 x 140 cm
Gramaj ridicat: Da
Pret: Peste 30 Lei

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: