2x prosop confort bej

103 Lei –10 %
53516 3 2x osuska comfort bezova
103 Lei –10 % 92 Lei 77 Lei fără TVA
Produsul a fost epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Un set practic de doua prosoape aduce o nota eleganta baii tale la un pret avantajos. Moliciune și calitate într-o combinație armonioasă.

După o baie fierbinte, este util să ai la îndemână un prosop de calitate care să fie blând cu pielea întregului corp. Prosopul COMFORT este realizat din bumbac 100% cu o greutate mare de 500 g/m 2 .Prosopul de baie are margini decorate cu chenar elegant.

Sfatul nostru: Pentru o absorbție optimă și pufosul fibrelor, vă recomandăm să spălați de două ori prosoapele de baie și prosoapele de mână fără a utiliza balsam la o temperatură maximă de 60 °C înainte de prima utilizare. Produsele nu trebuie să fie călcate.

* produsul a primit certificatul international Oeko-Tex Standard 100

SETUL INCLUDE:

  • 2x prosop de baie: 70 x 140 cm

Notă: Afișarea culorii și a marginii prosopului poate diferi ușor de realitate.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Prosop din bumbac

Prosop din bumbac Dacă preferați materialele tradiționale, este bumbacul. Prosoapele din bumbac au fost de înaltă calitate și populare de zeci de ani . Fibrele de bumbac au multe avantaje, sunt moi și plăcute la atingere, sunt și puternice și absorbante. Bumbacul de înaltă calitate și greutate mare asigură confort pentru întreaga familie și este foarte ușor de îngrijit .

  • Greutate: 500 g/ m2

Greutate prosop 500 g/ m2

Greutate prosop 500 g/m2 Prosoapele luxoase și de înaltă calitate, cu o greutate de 500 g/m2, sunt fabricate din bumbac de înaltă calitate, blând cu pielea și pielea întregului corp . Țesătura este puternică și se remarcă mai presus de toate prin absorbția și moliciunea sa ridicată. Prosoapele sunt placute la atingere, stabile ca forma, pufoase si usoare. Prosoapele extrem de moi sunt populare în gospodării, dar și în hoteluri și pensiuni.

Culoarea prosopului

Bej

Culoarea bej a prosopului Prosoapele bej sunt un plus excelent pentru orice baie, unde evocă un sentiment de casă și pace. Culoarea bej se potrivește bine cu culori pastelate moi și mai închise , puteți încerca și o combinație neconvențională cu nuanțe îndrăznețe. Creați un interior curat și proaspăt, care încurajează odihna pentru întreaga familie.

OEKO-TEX Standard 100

Certificat OEKO-TEX Standard 100 Sistem internațional de certificare pentru textile, OEKO-TEX Standard 100 . Acest certificat indică siguranța sanitară a materialelor. Textilele sunt testate de un institut de cercetare european independent, care testează prezența substanțelor nocive pentru organismul uman. Produsele noastre sunt pe bună dreptate mândri de această marcă de calitate recunoscută la nivel internațional a produselor textile și de siguranța ridicată a produselor noastre.

Absorbție

Capacitatea de absorbție a prosopului Absorbția este afectată de mai mulți factori, inclusiv tipul de bumbac, grosimea fibrelor și cât de strâns sunt ținute împreună. Numărul și lungimea buclelor sunt de asemenea importante. Țesăturile bucle sunt țesături tridimensionale, unde a treia dimensiune este formată din buclele care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Lungimea acestor bucle crește suprafața prosopului, cu cât suprafața este mai mare, cu atât absorbția prosopului este mai mare. Greutatea materialului afecteaza si absorbtia umezelii, in general se afirma ca o greutate peste 450g/m2 este un semn de calitate. Bumbacul este deosebit de mândru de capacitatea sa ridicată de absorbție, dar și de alte materiale precum inul sau bambusul . O combinație grozavă este bumbacul și bambusul, care absorb și mirosurile neplăcute. Acest material are o capacitate de absorbție de până la 4 ori mai mare decât bumbacul în sine.

Moliciune

Moliciunea prosopului Moliciunea este cu siguranță una dintre principalele caracteristici necesare ale prosoapelor de baie. Bumbacul popular, țesăturile din bambus sau combinația lor sunt foarte moi și delicate. Datorită așa-numitei țesături bucle, care este o țesătură tridimensională în care a treia dimensiune este formată din bucle care se află sub sau deasupra suprafeței țesăturii de bază. Pe măsură ce greutatea țesăturii crește, calitatea produsului crește direct . Prosopul este prin urmare mai moale și mai pufos, lucru pe care fiecare membru al gospodăriei sau client al hotelului îl va aprecia.

Îngrijirea prosoapelor

Îngrijirea prosoapelor Îți dor de prosoape din ce în ce mai moi?! Cel mai important lucru este îngrijirea adecvată . Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălați prosoapele la o temperatură de 60 °C, apoi să le uscați într-un uscător suspendat sau cu rufe la o temperatură normală, destul de scăzută. Prosoapele nu trebuie curățate chimic sau albite. Călcarea nu este recomandată din cauza posibilei deteriorări a buclelor, materialul și-ar pierde absorbția și moliciunea.

Temperatura recomandată pentru spălarea prosopului este de 60 °C

La ce temperatură trebuie spălat prosopul? Pentru a pastra toate proprietatile originale , se recomanda spalarea prosoapelor la o temperatura de maxim 60 °C . Spălarea la o temperatură mai mare este posibilă pentru prosoapele din bumbac și microfibră. Uscarea în uscător se poate face doar la o viteză mai mică pentru a nu deteriora fibrele țesăturii. Prosoapele în nuanțe mai deschise sunt în general spălate la o temperatură de 60 °C . Spălarea reduce numărul de acarieni și microbi.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi avantajoase de prosoape de mâini şi de baie
Culoare: Bej
Material: 100% bumbac
Gramaj: 500 g/m2
Temperatura de spalare recomandata: 60 °C
Motiv: Fara motiv
Catuse: Da
Dimensiune: 70 x 140 cm
Gramaj ridicat: Da
Pret: Peste 30 Lei
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: