7 pași către un dormitor perfect într-un stil minimalist

 

Auster, dar confortabil. Stilul minimalist se bazeaza pe un design simplu, linii curate si rezerve usoare. Scapati de lucrurile inutile și descoperiti magia acestui stil. Vă vom spune cum să o faceți.

Accesorii cu precauție

Economisiți cu decor și decorațiuni. Există o singură regulă aici - mai puțin este uneori mai mult. Alegeți doar accesorii practice și complet funcționale.

Lămpile de noptieră din metal sau ramele foto monocrome sunt o alegere excelentă. Accesoriile sporadice conferă interiorului aerisirea necesară.

Perdelele opace sunt un plus elegant și foarte practic pentru dormitoarele cu ferestre mari.

  

Pardoseala în același stil

Elementul uniform al întregului interior sunt cu siguranță podelele. Alegeți în mod ideal pardoseli în același design.

Pardoselile din lemn într-o nuanță deschisă sau parchetul solid cu finisaj mat sunt inseparabile de stilul minimalist. De asemenea, sunt potrivite plăci de format mare sau pardoseli din beton lustruit.

Puteți îmbunătăți aspectul estetic în dormitor cu un covor cu piese cu linii simple și modele discret.

Lumina, mai ales cea naturala

O mulțime de lumină, de preferință lumina naturală, luminează întregul interior. În dormitor, utilizați spațiul liber pentru a depozita o veioză mare și veioze mici pe noptiere. Benzile LED au un efect original asupra mobilierului sau paturilor.

Cu mobilier modest și simplu

Mobilierul este o parte indispensabila a fiecarui dormitor. Cu toate acestea, trebuie sa reflecte un stil minimalist in tot spatiul.

Paturile tapitate in combinatie cu picioarele din lemn sunt foarte populare. Pariați pe forme geometrice clasice și pe suprafețe netede fără mânere. Este necesar un spațiu de stocare suficient. Preferă-l pe cel blocabil.

Culori neutre și moi

Neutru nu înseamnă și plictisitor. Dimpotriva. Culorile moi și deschise măresc optic și aerizează spațiul. Vă recomandăm să combinați albul dovedit cu nuanțele naturale de maro sau bej, pe care le puteți combina cu ușurință cu accesorii din lemn

O variantă excelentă este o combinație de alb cu gri și negru, care se potrivește cu accesoriile metalice. Cu toate acestea, rețineți întotdeauna că o zonă cu o culoare puternică ar trebui să fie cea mai mică

.

Ordine perfecta

Liniile simple și curățenia perfectă. Păstrarea ordinii joacă un rol important într-un stil minimalist. La mobilare, rețineți că există suficient spațiu de depozitare închis. În mod ideal, dulapuri sau dulapuri încorporate mari. Scăpați de lucrurile inutile și dați aerisire interioară și ordine.

 

 

Funcționalitatea este, de asemenea, cheia succesului. Când amenajați un dormitor într-un stil minimalist, gândiți-vă întotdeauna la caracterul practic. Stilul minimalist cu designul său este una dintre tendințele fierbinți dintre stiluri. Încercați-l si dvs. in dormitorul vostru.

SFAT: Subliniați minimalismul cu cearșafuri sau cuverturi de pat monocrome.