Alungati plictiseala din interior. Mobilați-vă dormitorul în stil rustic

Alungati plictiseala din interior. Mobilati-va dormitorul in stil rustic

 

Combinați trecutul cu prezentul și creați o armonie perfectă. Stilul rustic în interior trezește amintiri de pe vremuri. Și-a găsit plăcerea în căsuțe, dar și în apartamente din oraș. Transferați-vă în cele mai vechi timpuri, vă vom sfătui cum să faceți acest lucru.

Lemnul în rolul principal

Elementul principal al stilului rustic este cu siguranta lemnul masiv. Alegeți un pat din lemn masiv, decorati liniștit și un dulap mare ca centru al interiorului. Tabelele înalte cu perne și cuverturi de pat sunt ideale.

Alege paturi în tonuri naturale. Sunt potrivite și în decoruri mai pronunțate, cum ar fi nucul sau arinul.

Oferiti modelelor o sansa

Nu vă fie teamă de modele, motive și culori naturale fine. Completați mobilierul solid cu perdele ușoare cu dungi sau cuburi în bej sau gri deschis.

Nu uitati de asternuturi, perne decorative sau carouri. Cuverturi de pat complete și pături cu lenjerie de pat din bumbac cu un motiv de flori și buchete. O alegere excelentă sunt pernele decorative cu un motiv mai pronunțat și mai colorat.

Vă recomandăm să combinați materiale clasice precum bumbacul sau inul, care subliniază stilul rustic în dormitor.

Înconjurati-va de natură

Chiar și în apartament poți fi ca în sălbăticie. Înconjurați-vă cu flori vii, indiferent dacă sunt verzi sau înflorite. Acestea adaugă la interior atmosfera.

Accesoriile sunt inseparabile, nu doar cele verzi. Puneți un fotoliu, de exemplu un rattan și un coș de răchită în locul unei măsuțe de cafea, într-un colț liber din dormitor. Decorează-l cu o față de masă croșetată sau altă tricot. Da, toate aceste materiale formează stilul rustic mult iubit.

Revigorati-va stilul mobilierului

Nu aruncați mobilierul vechi. Comode, dulapuri sau balansoare antice vor umple dormitorul și vor deveni un decor elegantChiar și micile decorațiuni sunt permise. Micile cutii de bijuterii, rame decorative sau tablouri pictate subliniază impresia generală. Da, decorati-va dormitorul in stil rustic pe placul dvs.

Lumina caldă, interior confortabil

Lumina și lumina din nou. Adăugați lumină naturală luminii naturale. Candelabre mari din metal luminează întreaga cameră, oferindu-i atmosfera romantică dorită. Adăugați lămpi mici pe noptiere sau lămpi de podea înalte.

Alegeți întotdeauna surse de lumină cu o culoare albă caldă, care vor face camera confortabilă și imaginar de caldă.

 

Regulile de bază pentru un dormitor în stil rustic sunt culorile naturale completate de modele clasice. Alegeți mobilierul care se referă la rădăcinile antice. Originile stilului country se întorc în Franța și Anglia. Fiecare dintre ele are propria sa atingere unică și depinde de dvs. pe care să o alegeți.