Cearșaf Terry sau Jersey? Știi diferența?

Cearșaf Terry sau Jersey, ce să alegi?

Cunoașteți un cearșaf clasic de bumbac și doriți să încercați ceva nou?! Nu vă puteți decide dacă alegeți cearșaf din pânză sau cearșaf Jersey?! Fiecare țesătură are proprietățile sale specifice și susținătorii săi. Vom încerca să vă ajutăm cu selecția dvs. și să vă facilităm luarea deciziilor. Dacă tot nu poți alege după ce ai citit articolul, atunci încearcă ambele variante.

Pânză caldă și care nu îmbătrânește niciodată

Cearșafurile foarte populare sunt din bumbac 100%, care este prelucrată cu blândețe pe mașinile de țesut. Grinda mașinii de țesut nu ajunge în timpul țesutului și se formează mici bucle libere. Datorită numărului mare de bucle, țesătura este foarte absorbantă. Prosoape de baie sunt, de asemenea, fabricate din acesta.Terry este una dintre țesăturile tridimensionale în aspectul său. Datorită proprietăților sale, cum ar fi căldura ridicată, este potrivit și pentru lunile mai reci. De asemenea, are o catifelare și o absorbție excelentă a umezelii. Vă recomandăm să o spălați la o temperatură de până la 60 ° C fără a folosi balsam de rufe. Acest lucru ar putea lipi bucle mici, deteriorând țesătura și degradând proprietățile acesteia. Este avantajos să uscați cearșaful într-un uscător, aceasta va fi din nou pufos, ca nou.

Froté prostěradlo dvoulůžko 180x200 vínové

Tricotaj fin care nu necesita calcare

Țesătura Jersey fără pliuri este realizată pe mașini de tricotat, creând astfel un tricotaj fin. La țesut, se formează ochiuri mici pe revers, în timp ce obrazul este neted la atingere. Cearșafurile din jersey sunt potrivite atât pentru anotimpurile calde, cât și pentru cele reci, absorb bine apa și sunt foarte respirabile. Cu toate acestea, acestea sunt populare în principal pentru elasticitatea lor, nu se încrețesc, așa că nici necesita calcare. Vă recomandăm să spălați cearșaful Jersey la o temperatură de până la 40 ° C, astfel încât să nu-și piardă moliciunea. Este pe bună dreptate una dintre cele mai moi țesături din bumbac.

Tkanina koszulowa jersey melanż pomarańczowa bawełna Loom10 ...

Iti recomandam: