Cu ce să te acoperi noaptea în lunile de iarnă

 

Iarna bate la ușă și patul tău nu este încă pregătit pentru iarnă? Înconjurați-vă de materiale calde. Cunoașteți de aproape microfleece sau flanelă. Alegerea corectă a păturii joacă, de asemenea, un rol important în timpul lunilor mohorâte. Ești ezitantă în a alege una pentru toate anotimpurile sau pentru iarnă? Vă vom sfătui cu privire la cea mai bună variantă. De asemenea, veți economisi bani cu noi. Seturile de acțiune de pături și perne costă câțiva bănuți și fac mult bine.

ÚVODKA

Vestiri

Când îți alegi o nouă lenjerie de pat, gândește-te nu doar la materialul folosit, ci și la culoare. Știai că nuanțele de culoare îți pot influența starea de spirit, precum și senzația de căldură? Iarna aceasta, optați pentru tonuri calde pastelate, nuanțe de maro sau gri. Nu veți da greș cu albastru închis, care evocă un sentiment de relaxare.

Micro lenjerie de pat din pluș

Eveneritate, moliciune și netezime. Cuvinte care simbolizează perfect lenjerie de pat din microfibre.Acest material este deosebit de popular în lunile de iarnă. Este fabricat dintr-o fibră artificială de înaltă calitate, care vă va surprinde prin ușurința și pufozitatea sa. Suprafața microfleece-ului este formată dintr-un fir scurt și fin.

Îmbrățișează-te în timpul iernii într-o lenjerie de pat din micro pluș cu un motiv de Crăciun. Credeți că iarna nu vă va surprinde. În plus, veți aprecia ușurința de îngrijire, microfleece-ul este non-iron și se usucă rapid după spălare.

DEKA1

Lenjerie de pat din flanelă

Lenjerie de pat din flanelă vă va oferi un somn odihnitor la o căldură perfectă. Flanela caldă și moale este unul dintre cele mai populare materiale folosite iarna. Lenjeria de pat din flanelă este fabricată din bumbac dens țesut cu un gramaj ridicat, care este tratat prin pieptănare. Acesta este un proces care creează un pilac scăzut și moale pe suprafața țesăturii.

Cu flanela nu veți face niciun pas greșit. Țesătura respirabilă este ușoară, necesită puțină întreținere, excelentă la reținerea căldurii și la absorbția lichidelor. Recomandăm spălarea la o temperatură maximă de 40 °C.

DEKA2

Cuverturi și pături

Somnul deplin este cheia sănătății. Temperatura ideală pentru somn este de 17 până la 20 °C. Confortul termic este asigurat, printre altele, de o pătură de înaltă calitate. Trebuie să fie ușor, respirabil, dar și suficient de călduros. În mod ideal, ar trebui să se adapteze la temperatura corpului și la zona înconjurătoare. Păturile pe tot parcursul anului sunt populare. Veți aprecia păturile clasice atunci când vă veți relaxa în camera de zi.

Pături pentru tot anul

Pilote cu umplutură din fibre goale sunt potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului. Fibra goală este formată din fibre sintetice minuscule cu un interior gol. Acest lucru îl face foarte pufos. Uneori este denumită un înlocuitor de pene. Este ușoară, are proprietăți excelente de izolare și nu se încrețește.

Păturile pentru toate anotimpurile vor fi apreciate atunci când nu aveți spațiu de depozitare pentru păstrarea păturilor duble. Greutatea păturilor pentru toate anotimpurile variază între 250 g/m2- 400 g/m2. Acest tip de pătură se adaptează la corpul dumneavoastră și reglează temperatura pe tot parcursul anului.</p

DEKY3

Seturi de acțiuni

Pe comodacasa.ro puteți cumpăra, de asemenea, seturi de acțiune de calitate. Setul este format dintr-o pernă și o pătură. Acestea sunt în principal pături și perne pe tot parcursul anului cu același design. Îi vom mulțumi și pe cei care sunt obișnuiți cu două perne. Seturile selectate includ o pătură, o pernă și o pernă mică suplimentară.

Seturile de acțiune sunt accesibile și la prețuri accesibile. Ideal pentru utilizarea zilnică acasă, dar și în hoteluri sau pensiuni. 

Pături călduroase

Răceala în timp ce lenevești nu te va surprinde. Alegeți o nouă copertă moale care să vă încălzească trupul și sufletul. Noutăți pentru această iarnă sunt copertele din fleece cu miel. Atmosfera de Crăciun este evocată de copertele din vatelină cu motiv de Crăciun. Fă-i fericiți pe copii cu coperta luminoasă. Cei care iubesc minimalismul vor fi încântați de o pătură în culori solide.

Dăruiește-le celor dragi un cadou unic. Păturile călduroase sunt un cadoul minunat pentru bunica, mama și prieten. Folosiți culorile solide la un picnic, în timpul unei călătorii sau pentru un animal de companie.

DEKY4