Noutăți de toamnă în magazinul nostru online

 

Vremea răcoroasă de toamnă vă invită să vă bucurați de relaxare în căldura casei dumneavoastră. Descoperiți tendințele de toamnă din acest an în magazinul nostru online. Aveți încredere că nu vă va fi frig în coperți pufoase. În plus, sfârșitul verii este momentul perfect pentru renovarea sau împrospătarea locuinței tale. Ajungeți la o canapea nouă sau la un set de sufragerie la prețuri excelente. Vino să alegi cu noi.

ÚVODKA2

Mobilier scandinav de la doar câteva sute

Obțineți mobilier pentru sufragerie care vă va face fericiți să vă adunați la cină împreună. Scaunele și mesele de dining scandinave ies în evidență prin liniile lor simple și culorile suave. Veți fi mulțumiți mai ales de preț, care începe de la 118 Lei pentru scaune! 

Adaugați o notă de neobișnuit interiorului dvs. cu canapeaua de colț MICA în maronognac. Elementele industriale ale canapelei se vor potrivi în orice cameră de zi modernă.

NOVINKY1

Manchester a revenit pe scenă. De data aceasta, sub formă de țesături de tapițerie. Canapele și scaune SMART sunt unul dintre hiturile acestui an. Nu ezitați să descoperiți singuri magia țesăturii cu efect 3D. Canapele inteligente în formă de U sunt populare, dar și canapelele în formă de L sau cele clasice.

Pături de fructe de pădure

Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru această iarnă. Păturile noastre copertele de miel vă vor încălzi trupul și sufletul. Veți îndrăgi păturile luxoase, de înaltă căldură microfleece de la prima mângâiere. Pe o parte veți găsi pârle scurte de microplush pentru a oferi căldura perfectă și sunt delicate pe pielea de pe tot corpul. De cealaltă parte se află o piele de miel moale și ușoară în alb zăpadă.

Alegeți dintr-o gamă largă de culori pentru a se potrivi cu interiorul dvs. Mai mult, păturile de miel vor deveni un cadou unic pentru cei dragi. Încântați-o pe bunica, mama și bunicul cu o pătură de miel de înaltă calitate și minunat de pufoasă.

NOVINKY2

Noutăți în baie

Amenajarea unei baia de baie poate fi o provocare. S-ar putea să credeți că amenajarea unei băi mici și realizarea unui design unic este imposibilă, v-ați înșela. Bazează-te pe trucuri dovedite cu culori și materiale. Baia ta are nevoie de o schimbare de look pentru câțiva bani? Îndreptați-vă spre o nouă perdea de duș și înlocuiți vechea acoperiș cu una nouă. Păstrați toate lucrurile esențiale bine depozitate în organizatoare ceramice, care pot fi, de asemenea, un cadou minunat de Crăciun, pentru toți iubitorii de ordine.

Legume de pat cu model de Crăciun

Pregătiți-vă canapea pentru iarnă. Ajungeți la timp pentru Lădițe de Crăciun călduroase. Mizați pe clasicul coton, care vă va ține minunat de cald. Cei mai mari răcoriți de iarnă trebuie să încerce camele de pluș micro, care vă vor încânta prin moliciunea și căldura ridicată. Părul fin și dens de pe suprafață îl face foarte plăcut la atingere.

Există ceva pentru toată lumea, am stocat, de asemenea, o mulțime de modele de lenjerie de pat în opțiunea ieftină.

NOVINKY3