Instrucțiuni pătuț pentru copii căsuță D1

În prezent dețineți un pătuț pentru copii căsuța D1, pe care l-ați comandat în magazinul nostru online. Acum mai aveți doar un pas, asamblarea. Vă recomandăm să urmați instrucțiunile și fotografiile individuale în timpul instalării.


De asemenea, puteți descărca instrucțiunile pe hârtie pentru pătuțul căsuță D1

Dacă cepurile din lemn nu pot fi introduse cu ușurință în găuri, atunci puteți folosi un ciocan clasic sau din cauciuc și le puteți bate ușor în găurile pregătite. Dacă părțile din lemn nu pot fi atașate la cepuri, bateți-le cu pumnul sau cu un ciocan de cauciuc. Tijele filetate sunt înșurubate în piulița filetată cu un filet mai scurt, în sens invers acelor de ceasornic. Nu lipiți cepurile de lemn, piesele nu vor putea fi demontate după aceea. De asemenea, veți pierde posibilitatea returnării patului în garanție deoarece va fi depreciat.

Instrucțiuni pentru asamblarea patului

Aveți în față 2 sau 3 pachete (1 pachet este cu lamele). Pachetul include, de asemenea, accesorii pentru asamblarea în sine, care include cepuri din lemn, șuruburi de blocare și alte articole. Aceste accesorii le veți găsi în pachetul cu tăbliile și acoperișul patului.

Procedura de asamblare:

  1. Deschideți cu grijă pachetele, verificați toate piesele și accesoriile și întindeți-le pe podea.
  2. Introduceți cepurile de lemn în orificiile dedicate și înșurubați tijele filetate în piulițele filetate.
  3. Conectați partea laterală a patului la tăblia și acoperișul asamblate și strângeți tija filetată în piulița filetată folosind cheia imbus inclusă.
  4. Atașați alte părți în același mod.
  5. Introduceți lamelele în rama patului.
  6. Lamele pot fi conectate ferm la pat cu șuruburi.
  7. Apoi, așezați salteaua pe lamele.

 

Descărcare instrucțiuni în format PDF:

ikona-pdf-300x297Instrucțiuni pătuț pentru copii căsuță D1


Previzualizarea manualului pentru patul D1: