5 sfaturi despre cum să-ți faci interiorul foarte ieftin

 

Venirea vremii de toamnă vă cheamă să vă faceți casa mai confortabilă. De data aceasta, vă aducem sfaturi ușoare, dar mai ales economice pentru a vă aranja interiorul. Accesorii care te vor încălzi și te vor pune într-o notă romantică într-o zi mohorâtă. Anul acesta, minimalismul și căldura sunt la modă pentru câțiva bănuți. Aruncați o privire la 5 sfaturi pentru cei incomozi. 

ÚVODKAA

1.        Covoarele vor promova o stare de spirit romantică

Interioarele uimitoare sunt completate de covoare pufoase și covoare. Acestea pot crea o atmosferă confortabilă în tot spațiul. Covoare de diferite culori și forme pot fi folosite în dormitor și în camera de zi. Covoarele rotunde cu grămadă lungă pot fi găsite de la 78 Lei.

Avantajul covoare kulat este moliciunea lor. Acestea sunt excelente pentru accentuarea diferitelor colțuri. Ideal pentru baie sau ca parte a unui colț de lectură cu o masă rotundă. Invers, asortați forma dreptunghiulară a covorului la o cameră cu mobilier cu margini ascuțite. 

ZÚTULNĚNÍ

Covorașele au, de asemenea, multe caracteristici funcționale și practice. Nu numai că fac spațiul confortabil, dar îl împărțesc optic. De asemenea, îl fac ușor umed și îți țin picioarele calde și plăcute. 

2.        Nu uitați păturile colorate

Cele mai bine vândute din acest an sunt cu siguranță copertele calde de miel la preț imbatabil de la 99,80 Lei. Chiar nu poți să te lipsești de unul în acest an. Păturile de lux din fleece cu miel vă vor mângâia corpul și sufletul. Pe o parte a păturii se află o lână plăcută la atingere, iar pe cealaltă parte un miel alb. Păturile de lux cu un miel vor deveni un cadou minunat pentru cei dragi. 

O altă lovitură care nu ar trebui să nu vă scape din atenție este coperți strălucitoare. Păturile uimitor de calde strălucesc în întuneric, în plus. Îndreptați-vă spre motivul Crăciunului și pregătiți-vă pentru următorul sezon al păcii. Păturile luminoase Luminous Blankets vor face, de asemenea, copiii fericiți. 

ZÚTULNĚNÍ2

Nu veți da greș cu clasicul încercat și testat, paturi microplush în diverse combinații de culori. Populare sunt păturile ieftine violet, pe care le puteți cumpăra de la 65,80 Lei. 

3.        Adaugați perdele la fereastră

Perdelele de stil pot crea o atmosferă relaxantă și pot face întreaga cameră confortabilă. Puteți alege perdelele blackout sau semitransparente. Tendința este, fără îndoială, perdelele de fereastră cu un imprimeu subtil, care vă va transforma instantaneu casa într-un refugiu cald. 

Celebrele au o funcție practică, printre altele. Încetează pătrunderea frigului de la ferestrele cu scurgeri și îmbunătățesc acustica. Perdelele de fereastră nu sunt o relicvă, dimpotrivă, ele luminează camera și nu costă o avere. 

4.        Îmbrățișează-te în așternuturi confortabile

Economic, funcțional și stilat. Noile lenjerie de pat vă pot transforma dormitorul dincolo de recunoaștere. Culorile potrivite vor face camera confortabilă și caldă. Lenjeria de pat de calitate este un cadou potrivit pentru fiecare femeie. Știați că culorile influențează temperatura de senzație a unei încăperi? Alegeți tonuri reci în timpul verii și tonuri calde în timpul iernii.

Chiar și o schimbare mică poate avea un efect mare. Poți cumpăra lenjerie de pat din bumbac de la comodacasa.ro pentru așa puțin ca 49,80 Lei și crede-mă, îți va face mult bine. Populare sunt variantele de lenjerie de pat creponata

5.        Legume de pat jucăuș pentru copii

Camerele copiilor sunt dominate de eroi de basm și culori vesele. Lenjeria de pat jucăușă pentru copii va transforma întreaga cameră dincolo de recunoaștere. Fă-ți micuța fericită și cumpără-i o nouă coaletă cu animale, mașinuțe sau buline. Alegeți materiale de calitate, cum ar fi coton sau crep.

ZÚTULNĚNÍ3

Culoarea puternică va înfrumuseța camerele copiilor, dar și chipurile celor mici. Joacă-te cu combinațiile de culori în camerele fetelor și băieților. Nu trebuie să cheltuiți o avere pe decorațiuni, chiar și lucruri mici și ieftine, cum ar fi coșul de pat pentru copii de la 29, 80 Lei.