Stil rural: dormitor romantic, cu o tema rurala

Stil bazat pe tradiții, materiale de calitate și modele clasice. Revenirea la valori și obiceiuri este potrivită pentru un apartament și o cabană. Datorită păstrării funcționalității și practicității maxime, stilul rustic este intodeauna in fruntea popularitatii. Fiti inspirat de sfaturile noastre și transformă-ți dormitorul în câțiva pași simpli.

Mobilier solid

Caracteristica dominanta a dormitorului este, fara indoiala, patulPariați pe lemn masiv, de preferință sculptat sau ornamentat. Paturile într-o nuanță mai închisă sunt ideale pentru un interior cu tonuri deschise, de exemplu decor de arin sau stejar inchis. Combinati dulapuri masive, comode sau  noptiere in tonuri similare. Nu vă fie teamă să încorporați piele tăiată pe fotolii sau canapele mici.

Oferiti o noua viata mobilierului antic. Renovați o mașină de cusut veche, un cufăr sau un scaun tapițat și folosiți-le ca depozit sau loc de odihnă în dormitor.

Culoare moderată

Evidențiați tonurile deschise ale pereților și podelei cu mobilier și accesorii mai întunecate. Dormitorul inspirat de natură se potrivește cu dale de piatră sau cărămidă, dar și cu pardoseli în culori naturale. Pentru a evita reducerea optică a spațiului, aplicați întotdeauna dale sau tapet pe un singur perete.

Tipare tradiționale

Cuburi, dungi sau flori mici dau interiorului flerul și atingerea dorite a peisajului rural. Utilizați modele tradiționale pe perdele sau lenjerie de pat. Învață să straturi folosind modele. Combinați întotdeauna maximum trei modele, unul dominant și maxim două modele secundare. Dacă alegeți prea multe, camera este distractivă și incomodă. Adăugați modele clasice în albastru sau roșu în spațiul luminos.

Decorațiuni distinctive

Pereții goi arată reci și neprietenoși. Picturile cu un motiv natural rup perfect matitatea întregului spațiu. Fotoliile cu șezlonguri acoperite cu piele, piesele colorate decorate cu covoare sau coarne sunt alte elemente excelente pentru un dormitor în stil rustic. Înlocuiți lampa de masă cu un felinar antic sau kerosen. Cu cât mai multe decorațiuni, cu atât mai bine

Un element distinctiv adecvat sunt grinzile din spațiu, dar și din tavan. Profitați de individualitatea lor pentru a arăta un desen simplu de lemn. Folosiți numai lac transparent pentru tratarea grinzilor. Evitați pictura colorată. Vei deteriora inelele anuale ale masivului.

Stratificatie

Strat cu modele, culori și materiale. Respectați tonurile și textilele naturale. Cheia succesului este o conexiune naturală, menținând în același timp individualitatea și funcționalitatea. Înfășurați patul, scaunele și canapelele în cuverturi de pat și în carouri. Reglati totul cu perne si perne decorative in diferite culori si modele.

Sfatul nostru: Completați lenjeria de pat cu o cuvertură de pat de o singură culoare și perne decorative cu un motiv de flori. Interiorul romantic dorit este la indemana.